Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėn. kūdikis - ar jau primaitinti?

QUOTE(stora meska @ 2009 04 06, 11:38)
mums trys us puse menesio ryte viskas gerai pieno uztenka, bet po pietu prasideda isvalgo MP po to rekia vel griebia kruti vel saukia. Iduodu misinuka kaip isprotejes ryja. Po to linksmas su guguoja. Dazniausiai karta dienoj pritrukstu pieno

Misinukas - pirmas zingsnis link mamos pienuko mazejimo...
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2009 04 06, 10:38)
mums trys us puse menesio ryte viskas gerai pieno uztenka, bet po pietu prasideda isvalgo MP po to rekia vel griebia kruti vel saukia. Iduodu misinuka kaip isprotejes ryja. Po to linksmas su guguoja. Dazniausiai karta dienoj pritrukstu pieno

Man irgi taip buvo. Mažylis tada buvo panašaus amžiaus, kaip jūsų. Labai gerai, kad gavau gerą patarimą, todėl vėliau sėkmingai išmaitinau iki 2,8 metų. Čia ir pas jus gali būti vaiko augimo šuolis (panašus būna ir 6 mėn. amžiaus). Kūdikis greičiau auga, todėl labiau išalksta. Mamytei reikia kelias dienas atsiduoti tik savo mažyliui ir pieno gamybai: kartu su kūdikėliu būti visą dieną ir naktį vienoje lovoje ir duoti krūtį kada tik mažius paprašys. Kūdikio artumas, dažnas krūties stimuliavimas skatina pieno gamybą. Vaikiukas miega - ir tu miegok, nes miegant geriau gaminasi pienas. Nesinervuok, valgyk, gerk šiltus gėrimus ir viskas bus gerai.
Man užteko vienos paros. Svarbu tikėjimas, kad pienelis geriausia mažiui ir noras tai duoti. Ir nesusigundyk duoti mišinėlio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2009 04 06, 15:25)

Man užteko vienos paros. Svarbu tikėjimas, kad pienelis geriausia mažiui ir noras tai duoti. Ir nesusigundyk duoti mišinėlio. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
mam daugiau parų reikėjo, bet pramušėm.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 04 08, 18:23)
drinks_cheers.gif
mam daugiau parų reikėjo, bet pramušėm.... smile.gif

Puiku, kad nepasidavei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renxtx @ 2009 03 15, 12:32)
Jis kiekvieną maitinimą išvalgo iš abiejų krūtų, išskyrus pirmą rytinį valgymą, nes pienelio būna labai daug. Taip, naktį miega gerai - užmiega apie 23 val. iki pat 6 val. ryto. Ir tuštinasi dažnai - kakoja 3-4 kartus per dieną, ypač pirmoje dienos pusėje. Nuo kažkur 18 val. pradeda ištisai reikalauti valgyti. Žindžia kas valandą, nervuojasi, nes pienukas nebėga, panešioju, pamiega ir vėl glaudžiu prie krūties, 15 min. patraukia ir vėl rėkia, nes (manau) neužteko privalgyti. Soskės nežindžia, iš buteliuko nieko negeria. Vakarai tiesiog košmariški pasidarė.  verysad.gif
Taip tikiuosi, kad tai laikina, bet va jau dvi savaitės taip ...

As irgi manau,kad cia pilvuko diegliai...Nes mums irgi tai pat buvo...Duodavau kruti, bet vaikas rekdavo kaip isprotejes.Nepadedavo nei nesiojimai,nei supavimai,netgi nakti i lauka vezdavom...wink.gif Ir taip prasidedavo nuo kokiu 8 vakaro iki 2 nakties, kartais ir iki 4 ryto...Mano mama irgi sakydavo, kad jam neuztenka pienuko, kad reikia primaitinti misinukais..Bet as buvau nusprendus maitinti tik savo pienuku ,todel nepasidaviau kitu nuomonems...Stai jau mums 3 menesiukai ir visipilvo diegliukai pasibaige..Tiesiog reikia si laikotarpi islaukti...Sekmes...
Atsakyti
Mamytės, vaikutis kiša kumštuką į burną ir čiulpia. Kaip jums atrodo ar tai daro, nes yra alkanas?
Atsakyti
QUOTE(dinokis @ 2009 04 23, 12:20)
Mamytės, vaikutis kiša kumštuką į burną ir čiulpia. Kaip jums atrodo ar tai daro, nes yra alkanas?

Tikrai tai dar nereiskia, kad kudikis yra alkanas.
Atsakyti
QUOTE(dinokis @ 2009 04 23, 11:20)

Arba alkanas, arba čiulpimo refleksas nepasotintas (maitinamas iš buteliuko, greitai ir lengvai pavalgo), dar gali dygti dantukai. Siūlyčiau duoti krūtį 4u.gif
Atsakyti
maniškiui irgi norisi kišti kumštelius į burnytę, bet manau ,kad tai dėl dantukų formavimosi.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux123 @ 2009 04 23, 14:58)
maniškiui irgi norisi kišti kumštelius į burnytę, bet manau ,kad tai dėl dantukų formavimosi.
g.gif

mano panele irgi kisa kumstukus i burnyte, jai trys menesiukai, bet kai pasiulau krutine atsisako mat yra pasisotinusi (bent jau as taip manau) smile.gif
Atsakyti
sveikos, mamytės, mano merginai jau keturi mėnesiai, bet vis dar kumštį į burnytę kemša, paima žaislą, tai ir jį. Žodžiu, viską kemša į burnytę. Gydytojos klausiau kodėl, tai paaiškinimas buvo toks, kad formuojasi dantenos, o dantukai gali pradėti dygt, bet galutinai gali išlįsti daug vėliau. Taip kad aš nesinervinu dėl baisaus seilėjimosi ir bandymo viską į burnytę sukišt. Ir tai jau tęsiasi senokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2009 04 06, 16:25)

nesutinku.... jei vaikas nuo mamos pienelio neprivalgo..ypac kai jam ja 3,5 men siulyciau jau isvirti kosyte skirtos leliams nuo 4 men jau duoti po kelis lasiukus vis didinant.....
as pradejau duot visko paragaut kai buvo lygiai 10 dienu iki 4 men.
labai geras misinukas APTAMIL lactoze fri....
nezinau kaip kitom, bet man vaikas pirmoj vietoj, o po to tik mano norai maitint paciai ir t.t.
Atsakyti