Perskaičiau žinutę, rašytą prieš kelis metus, ir pagalvojau - čia aš rašiau praeitą savaitę.

. Pas pediatrę laiku negavom talonėlių, tai tikrintis po mėn nuėjom vos ne dviem savaitėm vėliau. Dukrytė, palygint su vyresnėliu, tikras angelėlis - rami, nešiot nereikia - laiku miega, laiku keliasi, šypsosi, guguoja, bendrauja su draugiškais veidais, kojytėm aktyviai spardosi. Tik, kaip ir brolis, ant pilvelio nemėgo gulėti, tai aš ir neguldžiau - brolis sveikas ir drūtas išaugo. Gal ir mankštelių beveik nedarėm - vyresnėliui daugiau dėmesio skyriau - jam tik 2 metukai, tai kad nesijaustu atstumtas. Pediatrė pamatavo galvytę, sako, greit reikia rodyt neurologui - per greit auga. Neurologė atėjo - pirmas klausimas - ar protingas vaikas. Pažiūrėjo, sako, galvytė ant šono, Visai jos nelaiko, ir dar ten kas, jau nepamenu, blogai. Man visos blusos apmirė. Liepė echoskopiją pas Mickų padaryt. Skambinu ten - eilė iki kovo galo. Namuose visą nakt pražliumbiau - gerai, kad pienas nedingo - kas tai mano dukrytei... kitą dieną skambinu Mickui - pasirodo, mokamų vietų ir kitą dieną yr. Nuvažiavom - Mickus susakė viską lygiai taip, kaip ir čia parašiusiai prieš porą metų - per daug vandenų, spaudžia smegenis ir tt. Man jau ir kojos rankos uždrebėjo - ką aš žinau, kas čia yr. Jau tik žiūriu į tą savo vaiką, kada jau ką baisaus pamatysiu. Negaliu net apsakyt, kaip buvo baisu. Ir dar - atėjom į kabinetą su Vyru - tai jis neleido Vyrui pasilikt. Buvau šoke, tai nieko nesakiau, bet tik po to pyktis suėmė - nejau tėtis negali dalyvaut tyrime, jei jau net gimdyme dalyvauja? Musų poliklinikos neurologė prirašė kokios tai mikstūros. Šiandien visą dieną jos daviau - nors kažkaip širdį maudžia - gal mažiukei nieko nėr? Nu aš tai nieko bloga nematau - bendrauja, aktyvi, galvele į abu šonus vienodai sukioja, rami, lopšinę tik paguldžius sudainuoji - ir pučia į ūsą. Tik šiandien - gal nuo tos mikstūros - miego ritmas truputuką pakito, žandukai iraudo ir tuštinosi mažiau - nors gyd. sakė, kad bus atvirkščiai. Aš pasimetus - nebežinau ką daryt. Na, ir prirašiau čia, bet nepykit, labai jau norėjosi išsisakyt.