QUOTE(vitavis @ 2010 03 15, 16:24)
MEDICINOS MOKSLO DAKTARE OLGA NECAJAUSKAITE SUPER DAKTARE, JI PUIKIAI ISMANO SAVO DARBA, SUSIDUREME SU JA NE VIENA KARTA KAI MAZIUKAI PABLOGEJO SVEIKATA, TAD TIKRAI REKOMENDUOCIAU I PATARIU KREIPTIS I VAIKU NEOROLOGE IS SANTARISKIU G. 4,
KETVIRTO AUKSTO.JI TAIP PAT KONSULTUOJA VAIKU POLIKLINIKOJE SANTARISKIU G. 7
KETVIRTO AUKSTO.JI TAIP PAT KONSULTUOJA VAIKU POLIKLINIKOJE SANTARISKIU G. 7
Man ji kažkas klaikaus Prigasdina, palieka didžiulį nerimą mamai, su ja bendraujant man atrodo, kad mano vaikučiai labai atsilikę raidoje, nieko negeba, baisiausiai visokių bėdų turi. O šeimos gydytoja ir masažuotoja, kuri mato daugybę kūdikių, apie tuos pačius dalykus kalba nedramatiškai, o dalykiškai, jog viską galima pataisyti, išauga vaikai, ir pan. Buvome pas Nečejauskaitę du kartus, trečią kartą nebeisiu. Antrą kartą apžiūra truko lygiai 2min - pamatavo galvytės apimtį, krūtinės, pažiūrėjo kaip ant kojyčių stojasi ir kaip ant pilvuko guli. Ir viskas! Patarimai tokie, kad aš juos visus jau žinau Ir vėl ateikit po mėn... Ir ko pas ją eiti, jei mūsų šeimos gydytoja tą patį gali padaryti ir pasakyti. Ir labai nemaloni moteriškė
Tikriausiai mūsų biolaukai nesutampa.... Gi mokslų daktarė, bet nelimpa man ji , nors tu ką. Ieškau kitos neurologės savo mažiukams