Sveikos mamytes,
noriu pasidalinti sava patirtimi. Siandiena buvome Santariskese pas neurologe L. TAMASAUSKIENE. Zodziu moteriske bizniere. Pradejo aiksinti, kad vaikas nelaiko lyksvaros, kad reikia motorines raidos, nors neisivaizduoju kaip ji ta galejo pastebeti, nes kol jos sulaukem vaikas pradejo verkti ir ziauriai miego jau norejo, tai apziuros metu nieko visiskai nedare o tik reke ir viskas, bet is kazkur ji mat nusprende, bet esme ne cia..Ji pradejo siulyti, kad eitume pas ja i privacia mokyklele, kur parodo kaip reikia vaikus mankstinti, paskui pamate, kad mes nelabai norim, tai pradejo siulyti kinezaterapiaute, kuri atvaziuoja i namus ir jos numeri uzrase ir varda ir prie to pridure, jog kai skambinsime tai kinezaterapiautei pasakytume jai, jog butent nuo daktares Tamasauskienes, nu juokinga ir apmaudu

, is karto aiksu, jog jos ten tarpusavy susitarusios ir uzsidirba taip kvailindamos tevelius, nu baisu.. As niekaip nesuprantu, kas siais laikais per daktarai...esu ziauriai nusivylusi..

Paskui dar ji pradejo prasyti mano vyro telefono, kad ji matai paskambins mums ir t.t, nu zodziu, kad tik ikalbinti, kad lankytume mes ta mokyklele arba ta kinezaterapiaute kviestumemes... Cia mano nuomone apie ja..nezinau, gal kas turite ir geresniu atsiliepimu..