Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų neurologai

labukas visoms mamytems smile.gif as noreciau paklausti o ka mato galvoje darydami echo?mano vyro seimoje yra teta ji yra su protine negalia ar atlikus galvos echo nustatyti gali ar vaikas sveikas vaikui 3men jis drebina smakriuka.aciu bus uz atsakima smile.gif
Atsakyti
gaila kad nieks atsakyti ir padet negali verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Robertukui - na ką galima atsakyti į tokį klausimą ? Juk mes ne gydytojos mirksiukas.gif ir echo nedarome. O koks bus vaikas ar toks ar kitoks - juk kiekvienas vaikas vystosi ir galima tik spėlioti apie vienokius ar kitokius nukrypimus. Per echo pasižiūrėti gali ir pasakyti, ar normos ribos, ar yra kokių nukrypimų. O daugiau tai nemanau.. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
mums kaip tik siandien padare galvytes echo. Vandenu norma, tik vienas skilvelis ciut didesnis uz kita, bet viskas normos ribose, sake nesijaudint. Dabar ziures po 3-4 men, kad isitikint ar niekas nesikeicia. O siaip sake stebeti, jei kokiu negeru pozymiu atsirastu, kreiptis anksciau - tie negeri pozymiai gali buti smarkus atpylinejimas, didelis akyciu vartymas, kazi kokiu dar pozymiu galetu buti?
Atsakyti
sveikos,
gal kas lanketes pas TATJANA VOLKOVA? KMUK?
Atsakyti
QUOTE(saulute1980 @ 2008 10 16, 16:38)
Sveikutes,
mums kaip tik siandien padare galvytes echo. Vandenu norma, tik vienas skilvelis ciut didesnis uz kita, bet viskas normos ribose, sake nesijaudint. Dabar ziures po 3-4 men, kad isitikint ar niekas nesikeicia. O siaip sake stebeti, jei kokiu negeru pozymiu atsirastu, kreiptis anksciau - tie negeri pozymiai gali buti smarkus atpylinejimas, didelis akyciu vartymas, kazi kokiu dar pozymiu galetu buti?

Dar vienas is labai matomų požymių - smakriuko virpėjimas ax.gif
Atsakyti
o man klausimas kyla ar reikalinga kudikiui konsultacija neuroloo jei nesimato jokiu blogu pozymiu.. taip nesinori ieskoti ligu
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 01 07, 17:11)
o man klausimas kyla ar reikalinga kudikiui konsultacija neuroloo jei nesimato jokiu blogu pozymiu.. taip nesinori ieskoti ligu

Manau, kad nebūtina, bet niekada neprošalį, o ypač neurologo.. nes kuo ankščiau pastebimos problemėlės, tuo lengviau jas pašalinti bigsmile.gif
Atsakyti
gal kuri zinosit: mazai auga svoris (ugis auga normaliai), nors valgo, rodos, normaliai - ar tai gali buti simptomas, akd per daug vandenu? ar cia visai ne i tema?
Atsakyti
rekomenduokit gera vaiku neurologa privaciai kur priima 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2009 01 23, 21:38)
rekomenduokit gera vaiku neurologa privaciai kur priima  4u.gif  4u.gif

ir aš ieškojau.. deja. neprivačiai galiu parekomenduoti gyd. Černiauskaitę, ji naujagimių skyriuje santariškėse dirba.
Privačiai aš neradau sad.gif bent jau nelabai gal ieškojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2009 01 23, 20:38)
rekomenduokit gera vaiku neurologa privaciai kur priima  4u.gif  4u.gif

sveiki

na as irgi privaciai dirbancio nezinau. bet gera neurologe dirba santariskese, pas kuria teko ir mums lankytis, gyd.Grikiniene thumbup.gif
kas tiesiog del polikliniku gyd-neurologu, tai siaubas. musu dukryte buvo jau ir neurologine diagnoze gavus ir keleta siuntimu exo po apsilankymo pas antakalnio vaiku poliklinikos gydytoja irena rinkeviciene doh.gif , beje, kaip teko skaityti siame forume, pastarasis siuntimas buvo pas jau paminetaji micku g.gif
ir jei ne gyd Grikiniene turbut jau butumem isgere bemaz tona vaistu ir vis dar tampesi pas tokius "gydytojus" blink.gif
Atsakyti