Įkraunama...
Įkraunama...

0-13 kg autokėdutės

Mes savo Maxi cosi išaugom jau 4 mėnesių verysad.gif Vaikas svėrė tada maždaug 8,5 kg, su kombinezonu labai neatogiai sėdėjo, tai persėdom į didesnę
Atsakyti
iki 8men,bet kai skubedavau supakuodavau ir 1-eriu metu.
Atsakyti
Dabar mano Marijukui 3men ir jau galim sakyt, kad beveik isaugom bebecar easy maxi kedute...
Dar maximum 1 menesiui uzteks...

Atsakyti
Naudojomės iki 10 mėnesių ,ir nusipirkome kita nuo 9-18 kg ...
Papildyta:
QUOTE(357 @ 2009 04 14, 14:31)
Mes savo Maxi cosi išaugom jau 4 mėnesių  verysad.gif Vaikas svėrė tada maždaug 8,5 kg, su kombinezonu labai neatogiai sėdėjo, tai persėdom į didesnę

mūsų ir Maxi cosi buvo,jin gan siauroka ,jei vaikutis didelis ir jei jos reikia žiema tai nekas,nekas ...
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2009 04 14, 13:31)
Mes savo Maxi cosi išaugom jau 4 mėnesių  verysad.gif Vaikas svėrė tada maždaug 8,5 kg, su kombinezonu labai neatogiai sėdėjo, tai persėdom į didesnę

Mes irgi vos kelis menesius tepanaudojom sios kategorijos autokedute doh.gif Nes nebetilpo mazoji mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2009 04 14, 13:31)

QUOTE(kristal @ 2009 04 16, 13:55)
Mes irgi vos kelis menesius tepanaudojom sios kategorijos autokedute  doh.gif Nes nebetilpo mazoji mano  smile.gif

o kokio svorio/ugio jusu vaikuciai buvo kai isaugo maxi cosi kedute?
g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2009 04 16, 14:55)
Mes irgi vos kelis menesius tepanaudojom sios kategorijos autokedute  doh.gif Nes nebetilpo mazoji mano  smile.gif

dideli jūsų vaikai tada,nes mes dar būtume ir iki metų tilpę nežiemos sezonu( kaip minėjau ji gan siaura) ,bet kai kita nusiprkome tai anai vietos nebebuvo ,nors mano mažis ir didelis - bet iki 9 mėnesiu drąsiai tilpo
Atsakyti
iki 9 menesiu
Atsakyti
Mes sita kedute naudojom iki 10 men. Skaiciau kad visas kedutes saugu naudoti jei vaiko ausytes neislindo virs auto kedutes krastu. Todel mes joje tiek ilgai ir vazinejomes. Tik kai jau buvo tokia dice, tai autokedute- nesyne palikdavome masinoje
Atsakyti
Ar daug jau yra teveliu naudojanciu kedutes su isofix? Ar tai tiktai zymiai saugiau?
Atsakyti
mums šeši mėn ir sėdim maxi cosi kėdutej, na atrado kad dar ilgai tilpsim joje 4u.gif
Atsakyti
Kedutė (0-13 kg) naudojom iki 9 mėn. Vaikas jau visiškai nenori gulėt, nori sedėt ir viską matyt smile.gif
Papildyta:
Kedutė (0-13 kg) naudojom iki 9 mėn. Vaikas jau visiškai nenori gulėt, nori sedėt ir viską matyt smile.gif nors kedutė iki 13 kg mes nustojom ją naudotis kai vaikas sverė apie 10 kg.
Atsakyti