Įkraunama...
Įkraunama...

0-13 kg autokėdutės

Na mes keduke nuo 0-13 kg naudojomes iki 10 men ir esu labai patenkinta, nes teko ne mazai pavazineti, tai buvo labai patogu. Na o raudeni, suejo 10 men, reikejo jau ir storesniais rubeliais aprengti, tai jau nebetilpome. Dabar turim Coneco ZENITH 9-25 kg. thumbup.gif Ir patogi, ir kuo puikiausiai telpam.
Atsakyti
Mes maxi cosi kedute 0-13 naudojom tik iki 6 men, nes panelyte istyso i ilgi, o be to, zieminis kombinezonas daro savo, tai teko pirktis didesne kedute
Atsakyti
mes 0-13 kg kedute naudojomes iki 11 men, bet paskutini menesi is dideles bedos "kisdavau" i ta kedute, nes kojos islysdavo ir zieminiai rubai savo daro. blush2.gif
Atsakyti
Mes autokėdutę- nešioklę (0-13 kg) naudojom iki 10 mėnesio, tada persėdom į didesnę (9-18 kg).

Mano panelė gimė sausį, ir nors spalį dar lengvai tilpo ir su striuke į autokėdutę, ale į ilgį jau visai pasidarė maža vietos.

Ir dabar naudosim pradžiai tik autokėdutę- nešioklę, nes man tos autokėtudės 0-18 kg, tai tikrai netinkamos naujagimiams atrodo ax.gif
Atsakyti
Mes autokėdutę (0-13 kg) naudojom iki 9 mėn. Mūsų manekenė tuomet buvo plona ir lengva (kaži ar 8 kg tada svėrė..), o ūgis nemažas. Taigi gavom ieškoti kitos kėdutės, nes į šitą jau nebetilpo. 4u.gif
Atsakyti
g.gif nu tai va, as irgi buvau susizavejus first classu ir proxima... prisikaiciau, radau vienam lietuviskam eshope gera kaina, bet dabar truputi suabejojau.. O kaip Jums ta Maxi-Cosi Citi, ar ji mazesne uz cabriofix, ar tokia pati...
Atsakyti
QUOTE(zali @ 2009 02 16, 21:12)
mes gime irgi rugpjuti ir pas mus ta pati beda smile.gif pradzioj isaugom kombinzona - nupirkom didesni, tai dabar su tuo i kedute vos telpa doh.gif ieskom naujos didesnes, bet vis galvojam ar pirkt iki 18 kg ar iki 36 kg g.gif gal ir juokingai pasakysiu, nu bet jei mes budami 9 kg netelpam i kedute, kuri yra iki 13 kg, tai kaip ilgai mes tilpsim i kedute, kuri yra iki 18 kg?  g.gif kazkoks galvos skausmas doh.gif

Zali,ar išsirinkai kokią kėdutę ?
Atsakyti
Mes sedejom tik iki 7men verysad.gif , nors dar tiko ir pagal amziu ir svori, pirkom nauja, kad galetu ziureti tiesiai, tada ir vaziavimas vaikui pradejo labai patikti mirksiukas.gif
Atsakyti
mes turejom graco tai naudojomes iki puses metu kazkur, na gal iki 7 men, nepamenu daba, nes mazule ne is mazuju pas mus tiesiog nebetilpo nors pagal svori dar turejo, bet tiesiog dirzai jau spaude, tai pirkom kita didesne nuo 9 kg kedute.

Atsakyti
mes naudojome iki 9 mėn. Kadangi kedutė tvirtinosi ir ant vežimo,tai naudojom kaip ir karietą vasarą thumbup.gif Dabar naudojam BBC iseos TT, tai super nes dar kėdutė platinasi į šonus,kas ypač aktualu žiemą su kombinezonu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zeta676 @ 2009 03 09, 16:34)
Mes sedejom tik iki 7men  verysad.gif , nors dar tiko ir pagal amziu ir svori, pirkom nauja, kad galetu ziureti tiesiai, tada ir vaziavimas vaikui pradejo labai patikti  mirksiukas.gif

va va ir man ta pati situacija, labai reikejo sedet tiesiai
Atsakyti

mes Maxi cosi naudojom iki 10 men. veliau persedom i didesne, dabar antras vaikelis naudoja Maxi cosi jam tik 6 men bet jau truputi anksta jam jame biggrin.gif didelis vyras cool.gif

Atsakyti