Mes lygiai tokia pat turejome, nudojo iki 7 menesiu. manau nuo vaiko priklauso, juk vini didesni, kiti mazesni. labai puiki kede buvo.
QUOTE(saulute85 @ 2011 12 01, 19:31)
mums 3.5 menesio, bet nezinau, man nepatinka maxi cosi kedute, nes ten tas paminkstinimas galvai tai kazkokia nesamone.. prirengto vaiko niekaip neistatysi i ji tada galva gaunasi palinkusi i prieki, nekencia mano vaikas tos kedes,,,
O tai paminkstinimas neissiima
Mes maxi cosy 0-13 kg kdutenaudojom iki 14 ar 15 men... na kazkaip tilpom ( esam is smulkesniu)
QUOTE(ditux33 @ 2011 01 19, 01:05)
o mes naudojom X-lander 0-13kg. ir puikiai iki 9 menesiuku, istraukem. ir vaikutis nevisai mazas buvo nuo kokiu 6 menesiuku kojytes jau lysdavo lauk, tai kai idedavau i masina truputeli paversdavau pacia kedute, ir liuks budavo, paskui kai jau kojytes pradejo riestis tai persedom i kita
mes ir naudojam X-Lander, bet nera mums dar sesiu menesiu, o atrodo, kad jau netelpam..Su vasariniais rubais butu gal geriau, bet su pukiniu kombinezonu toks suspaustas mano vaikas atrodo:( Jei neilgai vaziuojam, tai lyg ir nieko, bet ilgesnese kelionese pradejo zirsti. Nesuprantu, ar kedute kalta, ar vaiko charakteris pasikeite
QUOTE(tejura @ 2012 02 17, 23:33)
mes ir naudojam X-Lander, bet nera mums dar sesiu menesiu, o atrodo, kad jau netelpam..Su vasariniais rubais butu gal geriau, bet su pukiniu kombinezonu toks suspaustas mano vaikas atrodo:( Jei neilgai vaziuojam, tai lyg ir nieko, bet ilgesnese kelionese pradejo zirsti. Nesuprantu, ar kedute kalta, ar vaiko charakteris pasikeite
Na siek ugteleje vaikai visi pradeda zisti arba rekti kedutese -juk buti pas mama ant ranku irdarvertikalioje padetyje, kai viskas matosi - daug idomiau, nei guleti prisegtam ir nieko nematyti
naudojom iki 10mėn kažkur.Turėjom Graco 0-13kg.Bet persėdom į didesnę ne todėl kad netilpo,bet buvo likusi nuo vyresnėlių ir jau norėjo daugiau ką matyti kai važiuodavom
Mes naudojom iki 10men. Turejom Graco su baze. Butume galeje ir ilgiau ten sedeti, bet jau labai norejosi daugiau matyti
mes naudojom chicco autokedute iki kokiu 6men,susideda is 2daliu.lopsys nusema....tai ta lopsi naudojom visur,maitinimui, migdymui, kai sunkiai uzmigdavo. vaziuodavau tik su vyru, tai ta tik lopsi pasimdavau ir su juo visur. pas gydytojus, apsipirkti, tik va sunelis sunkokas, tai svorio nemazai, bet uztat salia leliukas ir ramu cia mamytes skundesi kad netelpa maziukai, i sita mano tilpo ir siltai prirenktas,tik matyt kad nesegdavau su dirzais
gal kas zinote kiek sveria maxi cosi kedute?
[QUOTE][quote=marmoozele,2011 10 19, 14:44]
masi-cosi pirkti zadam. taciau idomu ar be pado sunkiai tvirtinasi.
[/quote]
tvirtinimas be pado turi viena ypatuma - reikai ilgesniu masinos dirzu. Pas senelius yra senesne masina ,tai ten to ilgio neuzteko. Visa kita - jei dirzu ilgio uztenka - tvirtinimas labai lengvas
masi-cosi pirkti zadam. taciau idomu ar be pado sunkiai tvirtinasi.
[/quote]
tvirtinimas be pado turi viena ypatuma - reikai ilgesniu masinos dirzu. Pas senelius yra senesne masina ,tai ten to ilgio neuzteko. Visa kita - jei dirzu ilgio uztenka - tvirtinimas labai lengvas
Sveikos
nu zinokit niekaip nesuprantu kaip reikia savo maze i maxi cosi cabriofix auto kedute isodint, ji man taip nepatogiai guli susirietus vargse visa... gal kuri foto turit, kaip savo mazuosius i ja guldet, as gal ne taip idedu ja
nu zinokit niekaip nesuprantu kaip reikia savo maze i maxi cosi cabriofix auto kedute isodint, ji man taip nepatogiai guli susirietus vargse visa... gal kuri foto turit, kaip savo mazuosius i ja guldet, as gal ne taip idedu ja