Sūnelį vežiojomės Bebe Comfort firmos kėdutėje, bet net pusės metų nesulaukėme ir teko iškeisti į didesnę, kojos nepatogiai remdavosi į mašinos kėdės atlošą. Šiaip kėdutė patiko, bet BC Creatis tipo kėdutės manau daugiau skirtos leliukų pirmų mėnesių kelionėms, neįsivaizduoju, kad jose tilptų 10kg vaikučiai
Turejom tutis zippy kedute is komplekto, nustojom det kažkur 5,5 mėn... Tiesiog jau turėjom naują kėdutę o seną stipriai atpylėm... Kai prisitvirtinom naiją taip ir liko... Šiaip maža man ta zippy kėdutė, ypač jei uždedi kapišoniuką atrodė, kad vaikui ji per maža jau nuo kokių 4 mėn
Naudojau Roan Marita kėdutę, bet nuo 4 mėn pakeitėme kitą, nuo 0 iki 18kg ir iki šiol ji mums dar tarnauja
iki 7 men
3.5 men. perkelem i 0-18 kg, nes i 0-13 jau nebetilpo.
Turejom Maxi-Cosi Cabrio fix, naudojom iki 8men.
QUOTE(Smilga7 @ 2011 11 22, 20:33)
Turejom Maxi-Cosi Cabrio fix, naudojom iki 8men.
Gal galit pasakyti,o kada isemet nugarytes pagalvele? Maniskiui tik trys menesiai,turim maxi-cosi pebble su iso fix baze,bet jau jo kojytes remesi i atlosa.
Iki 9.5 men Turejom Maxi-Cosi Cabrio fix
mums 3.5 menesio, bet nezinau, man nepatinka maxi cosi kedute, nes ten tas paminkstinimas galvai tai kazkokia nesamone.. prirengto vaiko niekaip neistatysi i ji tada galva gaunasi palinkusi i prieki, nekencia mano vaikas tos kedes,,,
QUOTE(saulute85 @ 2011 12 01, 19:31)
mums 3.5 menesio, bet nezinau, man nepatinka maxi cosi kedute, nes ten tas paminkstinimas galvai tai kazkokia nesamone.. prirengto vaiko niekaip neistatysi i ji tada galva gaunasi palinkusi i prieki, nekencia mano vaikas tos kedes,,,
Maniskiui tai patinka.
Naudojom autokėdutę chicco iki 10 mėn., mums tai labai pravertė. Manau verta įsigyti 0 - 13 kg kedutę, nes patogu ne tik automobilyje, bet ir šiaip visur neštis vaikelį su kėdute (naudoti kaip nešynę).