Įkraunama...
Įkraunama...

0-13 kg autokėdutės

Jane Strata vis dar naudojam, nors panasu, kad jau nebeilgai sedesim. Ziema puikiai tilpom su visais apdarais, nors neatrodo labai plati. Labai patiko reguliuojama nugara - daug patogiau vaikui.
Atsakyti
QUOTE(Angeliuke777 @ 2011 02 23, 17:09)
Labas  4u.gif  noreciau paklausti kokia kedute geriausia tiktu tik gimusiam kudikeliui maxi cosi firmos ar peg perego? labai lauksiu atsiliepimu aciu  4u.gif

Mes pirkome Maxi cosi, nes pagal saugumą ji saugiausia.

Dėl tilpimo, tai su kombiais žieminiais manau, kad į visas sunkiau paaugę leliai telpa.
Atsakyti
Iki 8-9 mėnesių.
Atsakyti
Mano berniukui dabar 8 menesiai, svoris 10,5kg, jau kita savaitele su 0-13 kedute atsisveikinsim biggrin.gif
Atsakyti
Man toks klausimas del Maxi cosi Cabrio kedutes iskilo - raso kad galima nuo gimimo, ir kad jose yra isimamas ideklas naujagimiams. Gal kas gali uzrodyti kaip jis atrodo 4u.gif turim mes ta kedute, yra galvytei atrama isimama, bet nesuprantu kaip tas ideklas naujagimiams atrodo ir ar pas mus yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(yuppy @ 2011 03 29, 16:08)
Man toks klausimas del Maxi cosi Cabrio kedutes iskilo - raso kad galima nuo gimimo, ir kad jose yra isimamas ideklas naujagimiams. Gal kas gali uzrodyti kaip jis atrodo 4u.gif  turim mes ta kedute, yra galvytei atrama isimama, bet nesuprantu kaip tas ideklas naujagimiams atrodo ir ar pas mus yra? blush2.gif

Deklas najagimiams yra skirtas izpildyti ta "duobe" kedutes dugne. Jwei nebutu deklo , kedutes butu per gilios,vaiko kojos ir galva butu aukstai, o pats vaikas susmukes. Kada dekla isimti- pajusite patys. Kai vaikas sunkiau tilps i kede, kai masinos dirzas lies vaika , tada ir isimsit.
Atsakyti
iki 8 mėn, daugiau netilpo, nors ir svėrė tik netoli 10kg smile.gif
Atsakyti
su vienu vaiku turėjom lenkų firmos kažkokią kedute,tilpom tik iki 5 men,o su kitu vaiku iki metu,BC creatis naudojom,labai erdvi ir patogi kėdutė good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 27 gegužės 2011 - 21:50
iki 6mėn tik 4u.gif
Atsakyti
naudojom Nakko firmos,pirkom naują parduotuvėje,užteko ir dukrytei,ir sūneliui 4u.gif
Atsakyti
musu dukryteijau 5 men tuoj bus o vaizdas toks kad ilgai pirmosios kedutes jau neuzteks, teks ieskoti pirkti didesnes, as jau nusiziurejau arba britax, nes musu pirma tokia arba masi-cosi pirksim, labai geri atsiliepimai apie 2, nors ir britax labai man patinka. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Angeliuke777 @ 2011 02 23, 16:09)
Labas  4u.gif  noreciau paklausti kokia kedute geriausia tiktu tik gimusiam kudikeliui maxi cosi firmos ar peg perego? labai lauksiu atsiliepimu aciu  4u.gif

siulinciau maxi-cosi ji labai patogi vaikui, bent jau mano drauge turejo ja labai patenkinta yra, mano pacios buvo britax kartu su vezimeliu taip pat labai gera firma
Atsakyti
na mes tai turim isigyje mutsy kedute nuo 0 iki 13kg...o jeigu pagal amziu vaikelio ziuret tai kazkur jos atitinka nuo 0 iki 6men...na cia netik mutsy,bet ir visos kitos pirmosios kedutes...siaip kai mazylis gims ir paags ir jau netiks jam ta kedute tai mes planuojam pirkt maxi-cosi g.gif
Atsakyti