Įkraunama...
Įkraunama...

0-13 kg autokėdutės

taigi visi naudojat autokedutes ir nejau neturit ka papasakot apie savaja kedute? kokie trukumai, kokie privalumai... g.gif
Atsakyti
maxi-cosi thumbup.gif
peg perego visai nepatiko schmoll.gif labai jau stati doh.gif
Atsakyti
Mes tai iki 8men. Sunus lengvutis, tai pagal svori dar ilgai turetume naudoti, bet ugis jau nemazas.
Atsakyti
Mes turėjom (vis dar turim, reik prisiruošt parduot tongue.gif ) va tokią:
http://www.chiccousa...-adventure.aspx
Man labai liuks buvo, net namie joje miegodavo iki 11mėn, žiemą su kombinzonu liuks tilpo 8mėn. Kėdutės labai skiriasi, vienos platesnės, kitos gilesnės. Šita man labai patiko kad vos gimusiam yra apsaugėlės galvytei, po užpakaliu toks paaukštinimas įsideda, kad mažiau sulinkęs būtų, o kai paauga visas apsaugas išimi ir vietos atsiranda 4u.gif
Atsakyti
Mes turejom Maxi-Cosi, bet naudojom iki 5men., nes paskui jau tapo labai anksta musu mazyliui toje kedute ir nebenorejo sedeti, zirzdavo ir suprakaituodavo.
Atsakyti
Turejom Peg perego pradzioje idealu buvo lyg g.gif Bet vaikai ugtelejo ir nesioti pasidare sudetinga juos o ir vietos mazoka. Turejom Graco kedutes pakeitem i jas, jos lengvesnes buvo ir siek tiek platesnes, nes peg perego pagalveliu daugiau, reguliuojama nugarele leme ir vietos trukuma, ir svorio pridejo. Graco naudojom iki 7 men. veliau keitem, nes vaikai ugtelejo ir su striukem nebetilpo jose. Mano nuomone tokia, kad ir kiek gamintojai skelbia, kad tinkamos jos iki metu ir ilgiau vargiai ar kas naudoja tiek laiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 06 rugsėjo 2010 - 12:42
Kai pagalvoju, mano maziukas sveria beveik 11kg ir dar + nesant su kedute, tai kazin ar as bepanesciau is vis. doh.gif
Atsakyti
Mes turim Bebe Confort Creatis ir kai nuėjom pas ortopedą su ja (vaikiukui buvo 2mėn.) tai liepė mesti tą kėdutę kuo toliau ir dėti į didesnę doh.gif Mažius svėrė virš 6kg, tai nelabai supratau kodėl ji netinka unsure.gif Sakė kad labai suspaustas vaikiukas ir ortopediniu požiūriu labai blogai...Tai ką būtų pasakęs, jei naudočiau pagal paskirtį (juk iki 13kg) ir atsineščiau dvigubai sveriantį vaikiuką? biggrin.gif
Atsakyti
Na mes irgi nusipirme kedutę nešioklę nuodojome labai mažai vos kelis kartus. nes turjome sesė nuo 0- 18kg.
blush2.gif
Atsakyti
Na ir as pasidalinsiu savo patirtim. turim mes bebe confort kedute 0-13 kg, bet mums dar tik 4 menesiukai, o jau su zieminiu kombinezonu netelpam ne tik per pecius, bet ir dirzo ilgio jau truksta, klykia mazoji kiekviena karta kai tik reikia vaziuoti, o ir man nervai doh.gif turim nusipirke jau recaro sedyne, bet ji nuo 9 kg, o mes dar tik 6 kg sveriam, o ir sodinti juk dar anksti g.gif ka daryti mums su ta kedute? kokia tarpine isigyti? vazinejam daug, o vaiko kankinti nesinoris verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu problemele. turim mes bebe confort kedute 0-13 kg, bet mums dar tik 4 menesiukai, o jau su zieminiu kombinezonu netelpam ne tik per pecius, bet ir dirzo ilgio jau truksta, klykia mazoji kiekviena karta kai tik reikia vaziuoti, o ir man nervai turim nusipirke jau recaro sedyne, bet ji nuo 9 kg, o mes dar tik 6 kg sveriam, o ir sodinti juk dar anksti ka daryti mums su ta kedute? kokia tarpine isigyti? vazinejam daug, o vaiko kankinti nesinoris
Atsakyti
QUOTE(RimaJur @ 2010 11 29, 14:53)
Sveikos, turiu problemele. turim mes bebe confort kedute 0-13 kg, bet mums dar tik 4 menesiukai, o jau su zieminiu kombinezonu netelpam ne tik per pecius, bet ir dirzo ilgio jau truksta, klykia mazoji kiekviena karta kai tik reikia vaziuoti, o ir man nervai  turim nusipirke jau recaro sedyne, bet ji nuo 9 kg, o mes dar tik 6 kg sveriam, o ir sodinti juk dar anksti  ka daryti mums su ta kedute? kokia tarpine isigyti? vazinejam daug, o vaiko kankinti nesinoris

tarpines nera smile.gif Bet mano dukryte 5,5 men. sveria 6450 g. ir su silciausiu avies kailio kombinezonu dar telpame. Ir dirzu ilgio dar lieka. Kedute Emmaljunga (irgi iki 13 kg). siaip irgi jau sisimastau apie didesne kedute ir kaip tik noretusi Bebe Confort smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksesanko: 29 lapkričio 2010 - 19:35