Įkraunama...
Įkraunama...

0-13 kg autokėdutės

QUOTE(atcik @ 2010 07 04, 12:36)
Mes irgi turejom peg perego primo viagio  thumbup.gif
naudojom nuo gimimo iki kokiu metuku ir net triju men ..
tik va kai nusipirkom jau ta antra lygio..kur ziuri i prieki..sedejimas visai pasikeite..mergina kuo puikiausiai sedi viena gale.. o pries tai man reikejo shalia sedet..

pas mane irgi peg perego primo viaggio tri fix beje. Be pado... bet jaučiu teks isigyt, nes ne visuose automobiliuose užtenka diržo ilgio patogiai prisegti kėdutę. Mat savo neturim doh.gif O jei reik kokiu senesniu automobiliu važiuot tai prisikankinu.
Atsakyti
mes naudojome mamas&papas nuo 0-13kg. naudojome nuo gimimo iki 6 men. veliau teko keisti nes mazajai pasidare nepatogu
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 07 10, 01:03)
jos skirtos naudoti nuo gimimo, nesugalvokit tik vaiko ant ranku vešt

Na nemąsčiau vešti ant rankų ax.gif , tik klausiau ar jos tikrai tinkamos nuo gimimo, nes tokios sulenktos kad toks vaizdas jog mažyliui ten bus nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(Rasaule @ 2010 07 10, 05:29)
Na nemąsčiau vešti ant rankų  ax.gif , tik klausiau ar jos tikrai tinkamos nuo gimimo, nes tokios sulenktos kad toks vaizdas jog mažyliui ten bus nepatogu.

Na tik gimusį kūdikėlį nerekomenduojama ilgai kažkur joje vežti.

BEt ir tos kėdutės yra skirtingų padėčių. Vienos labiau gulimos kitos mažiau
Atsakyti
QUOTE(Rasaule @ 2010 07 10, 06:29)
Na nemąsčiau vešti ant rankų  ax.gif , tik klausiau ar jos tikrai tinkamos nuo gimimo, nes tokios sulenktos kad toks vaizdas jog mažyliui ten bus nepatogu.

mes pacioj pradzioj pededavom dar sulankstyta vystykla ar ranksluostuka, tada tas ilinkis nebudavo toks didelis ir vaikiukas toks neikrites guledavo

Atsakyti
Naudojom nuo gimimo, kaip ir priklauso. Net minciu nebuvo kazkaip kitaip vezti. Juk kalbama apie vaiko sauguma! O isaugom gal koki 9men. Tada jau atsisedom i antraja kedute, kurioje ir dabar dar vazinejam. Isaugsim, pirksim trecia, net jei pagal ugi bus galima leisti be kedutes. Man kazkaip daug saugiau ir ramiau kai vaikas kedutej sedi, nesvarbu kokio amziaus.
Atsakyti
Vargom mes su ta mazaja kedute doh.gif Nu nepatiko ten maziui buti nors tu ka, vasara visas slapias budavo ir piktas. Jeigu vaziuodavau su vyru, tai vaika prisege lopsyje veziojomes. Sia kedute naudojom iki 7 men., ilgiau tai jau niekaip nebutumen tilpe, beto atejo ziema, o vaikas didelis, tai aprengtas, net ir atleidus dirzus nelabai buciau ikisus, o ir kojytes remesi i sedyne, nes juk vezti reikia atbula. Kai isigijom didesne kedute Chicco 0-18 kg., baigesi musu vargai, sia kede naudojam iki siol ir dar turbut kokius metus naudosim, gailimes kad pirkom ta mazaja.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 07 13, 08:45)
mes pacioj pradzioj pededavom dar sulankstyta vystykla ar ranksluostuka, tada tas ilinkis nebudavo toks didelis ir vaikiukas toks neikrites guledavo

As irgi taip dariau, nes man kazkaip per daug gili ta kedute atrode ir sunku budavo vaika isimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2010 07 14, 14:57)
Vargom mes su ta mazaja kedute  doh.gif Nu nepatiko ten maziui buti nors tu ka, vasara visas slapias budavo ir piktas. Jeigu vaziuodavau su vyru, tai vaika prisege lopsyje veziojomes. Sia kedute naudojom iki 7 men., ilgiau tai jau niekaip nebutumen tilpe, beto atejo ziema, o vaikas didelis, tai aprengtas, net ir atleidus dirzus nelabai buciau ikisus, o ir kojytes remesi i sedyne, nes juk vezti reikia atbula. Kai isigijom didesne kedute Chicco 0-18 kg., baigesi musu vargai, sia kede naudojam iki siol ir dar turbut kokius metus naudosim, gailimes kad pirkom ta mazaja.

Pasižiūrėkit youtube kaip skandinavai vaikus vežioja biggrin.gif Atsuktus į sėdyne iki 3 metų. Kojos ne tik kad remias, bet ant atlošo viršaus jau susikelia. Ir viskas dėl vaikų saugumo. Tik tėvai sumasto, kad taip nepatogu 4u.gif
O visokie papildomi, neįeinantys į komplektaciją įdėklai, tik mažina kėdutės sauguma. Jei jos skirtos nuo gimimo, patikrintos, tai tėvai nereiktų dviračio išradinėti 4u.gif
Nu aš pikta kai tėvai savo vaikų nesaugo blush2.gif
Mes pirmąją kėdutę naudojom iki metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2010 07 16, 12:03)
Pasižiūrėkit youtube kaip skandinavai vaikus vežioja  biggrin.gif Atsuktus į sėdyne iki 3 metų. Kojos ne tik kad remias, bet ant atlošo viršaus jau susikelia. Ir viskas dėl vaikų saugumo. Tik tėvai sumasto, kad taip nepatogu  4u.gif

Bet jeigu vaikas spiria i sedyne sulenktomis kojomis ir klykia, tai gal geriau pakeisti kedute, negu kaskart rikdyti vaika ir paciai suirzusiai sesti prie vairo doh.gif O ta pirma kede galima naudoti ir iki 2 m. jeigu vaikas mazytis, maniskis pvz. didesnis negu bendraamziai, metuku jau svere 13 kg. ir buvo 88 cm ax.gif
As irgi tik uz vaiko sauguma, bet tuo paciu nepamirstant patogumo rolleyes.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš patirtimi. Vežioju savo zosikę dar iki šiol kėdutėje nuo 0-13 kg. Vežiočiau ir toliau, bet jau matosi, kad reikia didesnės. Ne dėl to, kad kojos netelpa. Ji jas išskiečia (esame iš didesnių vaikučių). Ne dėl to, kad vietos per mažai - puikiai telpam, manau, kad ir su kombinezonu žiemą tilptumėm. Perkam dėl to, kad ji, kai užmiega, jos galvytė nusvyra žemyn. Jeigu aš ne viena važiuoju, tai pataisau. Bet jei viena, išeitis tik sustoti ir pataisyti. Matosi, kad geriau važiuoti būtų veidu į priekį, o ne atgal. Nupirkom mes jai ir spec. pagalvėlę ant kaklo. Matosi, kad ir ji vaikui nepatogi. Vežiotumėmės iki 13 kg, bet teks už mėnesio kito jau pirkti kitokią.
Kas dėl nepatogumo, mes prieš tai turėjom gan stačią kėdutę. Ji joje tiesiog klykdavo. Tada paieškoję radom pačią gulsčiausią. Nuvažiavę į parduotuvę jos apžiūrėti, mažylę paguldėme ir ji iškart užmigo, nes.. joje buvo gulima padėtis. Mano manymu, jeigu tik yra galimybės, ieškokite gulimesnės kėdutės, o ne dėkite visokius rankšluosčius ar pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudojome kazkur iki 7 men smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, bandom issirinkti kokia autokedute geriausia kudikeliui, teks nemazai veziotis jau nuo pat gimimo verysad.gif, tad laukiam patarimu, nusiskundimu apie ivairias autokedutes ax.gif 4u.gif
Atsakyti