Įkraunama...
Įkraunama...

0-13 kg autokėdutės

QUOTE(muminukas @ 2010 05 03, 17:58)
pirmas sėdėjo iki 12 mėnesių, mažulis iki 13 mėnesių, kaip tik vakar pakeitėme. tai tik dairosi, tik žvalgosi - įdomu kitu kampu viską matyti smile.gif

kokią kėdutę turėjote, kad tiek ilgai išsėdėjot? ir mes tokios norim mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes naudojom iki 9 mėnesiukų, vėliau papraščiausiai subiniukas nebetilpo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hitohana @ 2010 05 03, 20:03)
kokią kėdutę turėjote, kad tiek ilgai išsėdėjot? ir mes tokios norim  mirksiukas.gif

pegperego. matai, ir mano berniukas smulkus - sveria apie 10 kg. kojytės jau išlįsdavo iš kėdutės, paskutinį mėnesį nelabai gal jau patogu buvo. o pirmas vaikas irgi smulkus, iki metų jis evenflo kėdutėje važinėjo.
Atsakyti
Mes dar naudojam,bet jau ankstoka-ieskosimes kitos...nuo 9kg..Mum 5men.10d....bet vyrukas beveik 9kg.ir labai reiskia pretenzijas pasodinamas i ja doh.gif ...Naudojam Maci-Cosi...
Atsakyti
Mes naudojom iki 8 mėn ir dar būtų ne vieną mėnesiuką tilpusi, bet pradėjo verkti, važiuodama mašina. Girdėjau, kad, kai vaikai jau sėdi didesnėje kėdutėje, dažnai nurimsta, nes gali daugiau matyti per langą. Bet mums tai nepadėjo... verysad.gif
Atsakyti
naudojom iki 8,5men..butu dar tilpus, nes maniske labai smulkute..bet jau ropstesi is tos kedes, sedosi..dabar vaziuoja daug ramiau..
Atsakyti
musu emmaljunga first class 0-13 kg. mano mazoji sveria nepilnus 9 kg, 9,5 men. telpa dar, nes reguliuojasi galvugalio aukstis ir siaip, telpa. bet jau po biski dairomes tos didesnes, nors dar veziosim sioje, labai patogu, ant remo uzsimeti miegancia ir su vezimu vaziuoji blush2.gif
Atsakyti
mes turim peg perego primo viagio, tai jau 10 menesiu, dar vietos yra. iki metu tikrai tilptu, bet jau pries kelias dienas nauja nusipirkau, tai ruosiames persesti. o kaimyne irgi pirko peg pergo, bet komplekte su vezimuku, tai paaiskejo, kad jos mazesne, nors pavadinimas tas pats. ji savo vaika i maniske idejo - laisvai telpa. o as atskirai kedute buvau pirkusi.

dar pastebejau ,kad kai kurios kedutes gulstesnes, tai ten naujagimi fainiau aisku deti, bet tai nuo kokiu triju-keturiu menesiu jie paskui pradeda priestarauti pries tokia padeti, o kitos, kaip peg perego tokios biski statesnes, tai ir sedi uz tai normaliai.
Atsakyti
Mes irgi turejom peg perego primo viagio thumbup.gif
naudojom nuo gimimo iki kokiu metuku ir net triju men ..
tik va kai nusipirkom jau ta antra lygio..kur ziuri i prieki..sedejimas visai pasikeite..mergina kuo puikiausiai sedi viena gale.. o pries tai man reikejo shalia sedet..

QUOTE(Zivilka @ 2010 07 02, 20:07)
mes turim peg perego primo viagio, tai jau 10 menesiu, dar vietos yra. iki metu tikrai tilptu, bet jau pries kelias dienas nauja nusipirkau, tai ruosiames persesti. o kaimyne irgi pirko peg pergo, bet komplekte su vezimuku, tai paaiskejo, kad jos mazesne, nors pavadinimas tas pats. ji savo vaika i maniske idejo - laisvai telpa. o as atskirai kedute buvau pirkusi.

dar pastebejau ,kad kai kurios kedutes gulstesnes, tai ten naujagimi fainiau aisku deti, bet tai nuo kokiu triju-keturiu menesiu jie paskui pradeda priestarauti pries tokia padeti, o kitos, kaip peg perego tokios biski statesnes, tai ir sedi uz tai normaliai.

Atsakyti
Maniskis tokioje sedejo iki 9 men. Nors dar kaip ir tilpo, ale gaila vaiko buvo gulsciom laikyt, nupirkom veliau 9-18 kg ax.gif
Atsakyti
Norėjau pasiklausti ar tos automobilinės kėdutės kūdikiams nuo 0 iki 13 kg tikrai tinka tik gimusiems kūdikiams? Aš čia patirties neturiu, tai kai pažiūriu į tą kėdutę kažkaip man įtartina guldyti į ją tik ką gimusį kūdikį. Ar kas naudojote nuo pat gimimo?
Atsakyti
QUOTE(Rasaule @ 2010 07 07, 12:22)
Norėjau pasiklausti ar tos automobilinės kėdutės kūdikiams nuo 0 iki 13 kg tikrai tinka tik gimusiems kūdikiams? Aš čia patirties neturiu, tai kai pažiūriu į tą kėdutę kažkaip man įtartina guldyti į ją tik ką gimusį kūdikį. Ar kas naudojote nuo pat gimimo?

jos skirtos naudoti nuo gimimo, nesugalvokit tik vaiko ant ranku vezt
Atsakyti