Mes vis dar naudojames tutis masinine kedute,vienoje masinoje jau didele kedute,o kitoje sita nuo 0-13,ziema,jau mesti lauk as ja norejau,nes su kombinzonu jau netilpdavo,budavo visa susispaudus,o dabar vel gerai,tiek kad jau neidomu sedeti,tik trumpams atstumama tinka Dabar sveria 9 kg.300gr.
maniskei 4,5 men,o i kedute(x-lander) sunkiai telpam,per ploti tai nieko,bet kojos islenda ir remiasi i sedyne
Naudojom iki pusės metų, nes mažoji labai smulkutė
Mes labai mazai naudojame sia kedute, tiksliai neatsimenu, bet iki 6 men nedatraukem tikrai, vaikas pradejo noret matyti kas yra uz lango, nenorejo guleti ir ziureti i masinos kede, ir siaip jam ten nelabai patikdavo, mazai vietos buvo is sonu
Mums jau 6 mėn. su trupučiu ir dar naudojam kėdutę nuo 0-13kg. Kiek esu girdėjusi, kad didesnę patartina pirkti, kai jau vaikas gerai pats sėdi.
Musu coliukei 11menesiuku,bet dar telpam
mes iki metų naudojome. nuo metų persodinom į didesnę
Mes iki metu, taip kaip ir priklause
Mano sūneliui beveik 10 mėnesiukų, tai ankštoka jau
QUOTE(Migdolijus @ 2009 05 03, 23:25)
Ar daug jau yra teveliu naudojanciu kedutes su isofix? Ar tai tiktai zymiai saugiau?
Mes naudojame, manau, kad saugiau, nes tiesiog neįmanoma netvirtai įdėti kėdutę, o ir patogumas nerealus. Jokių tvirtinimų, tiesiog uždedi, išgirsti, kad užsifiksavo ir viskas.
mes turejom britax naudojom iki 7men, nes daugiau man buvo jau sunku nesioti, o dar norejau naujo vezimo, tai pardaviau komplekte su vezimu