Įkraunama...
Įkraunama...

0-13 kg autokėdutės

Mes vis dar naudojames tutis masinine kedute,vienoje masinoje jau didele kedute,o kitoje sita nuo 0-13,ziema,jau mesti lauk as ja norejau,nes su kombinzonu jau netilpdavo,budavo visa susispaudus,o dabar vel gerai,tiek kad jau neidomu sedeti,tik trumpams atstumama tinka doh.gif Dabar sveria 9 kg.300gr. smile.gif
Atsakyti
maniskei 4,5 men,o i kedute(x-lander) sunkiai telpam,per ploti tai nieko,bet kojos islenda ir remiasi i sedyne g.gif
Atsakyti
Naudojom iki pusės metų, nes mažoji labai smulkutė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *jolantab*: 16 gegužės 2009 - 23:00
Mes labai mazai naudojame sia kedute, tiksliai neatsimenu, bet iki 6 men nedatraukem tikrai, vaikas pradejo noret matyti kas yra uz lango, nenorejo guleti ir ziureti i masinos kede, ir siaip jam ten nelabai patikdavo, mazai vietos buvo is sonu doh.gif
Atsakyti
Mums jau 6 mėn. su trupučiu ir dar naudojam kėdutę nuo 0-13kg. Kiek esu girdėjusi, kad didesnę patartina pirkti, kai jau vaikas gerai pats sėdi.
Atsakyti
Musu coliukei 11menesiuku,bet dar telpam smile.gif
Atsakyti
mes iki metų naudojome. nuo metų persodinom į didesnę smile.gif
Atsakyti
mergickai jau 9 men, dar naudojame Maxi cosi cabrio, bet jei dabar butu ziema, tai kazin ar tilptu storai prirengta. Jau dairausi didesnes kedes...
Atsakyti
Mes iki metu, taip kaip ir priklause smile.gif
Atsakyti
Mano sūneliui beveik 10 mėnesiukų, tai ankštoka jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolijus @ 2009 05 03, 23:25)
Ar daug jau yra teveliu naudojanciu kedutes su isofix? Ar tai tiktai zymiai saugiau?

Mes naudojame, manau, kad saugiau, nes tiesiog neįmanoma netvirtai įdėti kėdutę, o ir patogumas nerealus. Jokių tvirtinimų, tiesiog uždedi, išgirsti, kad užsifiksavo ir viskas. thumbup.gif
Atsakyti
mes turejom britax naudojom iki 7men, nes daugiau man buvo jau sunku nesioti, o dar norejau naujo vezimo, tai pardaviau komplekte su vezimu smile.gif
Atsakyti