Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas nuosavame name

Gal atrodysiu nelabai "chaliavsčikas", bet gal kas galit atsiųsti bet kokį rekuperacinės projektuką. Turiu tokią blogybę: iš visų kalbų nieko nesuprantu, riekia paveiksliukų.
Atsakyti
Tai ar padėsit?
Atsakyti
QUOTE(whitesnake @ 2008 02 12, 22:35)
Tai ar padėsit?

matai kad norinčių nėra visi kikena iš tamstos prašymo, dar palauk gal kam sąžinė netlaikys ir padės biggrin.gif
Atsakyti
Keista, kad niekas negali padėti. Juk aš negalėsiu pritaikyti sau: niekas nežino, koks kieno namas bus. Ir šiaip tai bus naudinga daugeliui, ne vien tik man. Aš gi neprašau atsiųsti jį tiesiogiai man. Galų gale galima padaryti tą projektuką tokiu formatu, kad niekas negalėtų "nagų" prikišti.
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 02 09, 22:12)
Prisiskaiciau ir beveik nieko nesupratau - ka rinktis, koki ir t.t... doh.gif Ka manot apie si vedinimo buda?

QUOTE(wilike @ 2008 02 09, 22:47)
Apie ta „oXygen“  g.gif  Net nezinau, as nelabai supratau veikimo principo  ax.gif

Ventiliatorius statomas ant padavimo. Veikimo principas - pripučia šviežio oro iš lauko gyvenamoje zonoje , o viršuje esantis kambario "nešviežias" oras "išstumiamas" per natūralios ventiliacijos šachtas.

Mano nuomone nieko gero. Ventiliatoriai montuojasi gyvenamosiose patalpose, kaina paskaičiavus viską irgi gausis nemaža sad.gif
Atsakyti
QUOTE(whitesnake @ 2008 02 13, 13:47)
Keista, kad niekas negali padėti. Juk aš negalėsiu pritaikyti sau: niekas nežino, koks kieno namas bus. Ir šiaip tai bus naudinga daugeliui, ne vien tik man. Aš gi neprašau atsiųsti jį tiesiogiai man. Galų gale galima padaryti tą projektuką tokiu formatu, kad niekas negalėtų "nagų" prikišti.

Mes tai neatsisakytume padeti, tik nezinau, kur vyras schemas padejo. Jei neuzmirsiu, tai pasakysiu, kad ikeltu. Siaip jau mes ir patys nemazai braizem ir planavom. Reikia apmastyti, kur geriau paemima, o kur ismetima daryti, kur kaminas ir pan.
Atsakyti
o tai ta aereco?
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2008 02 13, 20:41)
o tai ta aereco?

Kas aeroco?
Principas? Deda ant padavimo ir ištraukimo higro orlaides. Padavimui į langus arba sienas. Ištraukimui į natūralios ventiliacijos kanalus. Papildomai deda ištraukimo centrinį ventiliatorių, jei mano, kad reikia.

Parodė bendradarbiai savo namui samatą iš aereco. Pas juos su centriniu ištraukimo įrenginiu samata netoli 9 tūkst. Man irgi brangu verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2008 02 13, 23:22)
Kas aeroco?
Principas? Deda ant padavimo ir ištraukimo higro orlaides. Padavimui į langus arba sienas. Ištraukimui į natūralios ventiliacijos kanalus. Papildomai deda ištraukimo centrinį ventiliatorių, jei mano, kad reikia.

Parodė bendradarbiai savo namui samatą iš aereco. Pas juos su centriniu ištraukimo įrenginiu samata netoli 9 tūkst. Man irgi brangu  verysad.gif .

NU jo brangoka doh.gif O tai jo efektyvumas nors yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2008 02 13, 19:49)
Mes tai neatsisakytume padeti, tik nezinau, kur vyras schemas padejo. Jei neuzmirsiu, tai pasakysiu, kad ikeltu. Siaip jau mes ir patys nemazai braizem ir planavom. Reikia apmastyti, kur geriau paemima, o kur ismetima daryti, kur kaminas ir pan.

Būtų labai malonu. Lauksiu. Iš anksto ąčių.

Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2008 02 14, 08:38)
NU jo brangoka  doh.gif  O tai jo efektyvumas nors yra  g.gif

Nežinau kaip ten efektyvumą su aereco matuotų g.gif
Šiltas oras metamas lauk, jokio šilumos susigrąžinimo nėra.
Sutaupymas gaunamas iš to, kad kai nėra žmonių, nėra drėgmės, orlaidės prisidaro ir šilto oro mažiau išmetama. Ir gerai tai, kad skirtingos namo dalys vėdinasi skirtingai pagal poreikį.

O kaip veiks tai reikės paklausinėti, kai bendradarbiai įsirengs namą. Tau daro vidų, tai gal kitai žiemai ir bus įsikraustę.
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2008 02 14, 15:33)
Nežinau kaip ten efektyvumą su aereco matuotų  g.gif
Šiltas oras metamas lauk, jokio šilumos susigrąžinimo nėra.
Sutaupymas gaunamas iš to, kad kai nėra žmonių, nėra drėgmės, orlaidės prisidaro ir šilto oro mažiau išmetama.  Ir gerai tai, kad skirtingos namo dalys vėdinasi skirtingai pagal poreikį.

O kaip veiks tai reikės paklausinėti, kai bendradarbiai įsirengs namą. Tau daro vidų, tai gal kitai žiemai ir bus įsikraustę.

nu faina be galo šildai ir meti lauk ,šildai ir meti lauk verysad.gif
Atsakyti