Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 13, 22:32)
Labiausiai man krenta i akis tas fonas...nepyk   , atrodo kad arbata isliejai ir bandei nuvalyt kol dar nesusigere i balta popieriu...murzinai atrodo. --nupiestos begios labai puiki ideja, bet kas ten to popieriaus gabaliukas po jais?  Ar norejai det ten uzrasa ir pakeitei nuomone?
[

lotuliukas.gif
Taip, buvau kai ką užrašiusi,bet persigalvojau doh.gif Ačiū 4u.gif
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 13, 22:58)
bet vat nuotraukoje man keistai ziurisi teta be pilno kuno  g.gif

Ačiū 4u.gif O teta tikrai keistai ,bet nieko nepadarysi,ne aš fotkinau rolleyes.gif
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 14, 00:35)
Evanescene, na kokia šaunuolė  drinks_cheers.gif Nepaisant klaidelių, puslapis vistiek fainas, toks ryškus kaip vaikystė tavo - bent jau iš šio darbelio sprendžiant atrodo, kad vaikystė buvo smagi.  thumbup.gif  Tik tikrai gaila, kad teta be galvos liko ir tas "pleistriukas" ir man užkliuvo - gal ten nuotraukos datą rašysi? 
Man patiko, kad nupiešei bėgius ir kad prie pavadinimo priderinai eiles.  wub.gif

Dėkui 4u.gif Datos deja nežinau doh.gif
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 14, 09:11)
Evanescene džiaugiuosi, kad pristdėjai darbeliu prie viso darbelių gausos thumbup.gif

Nemoku aš lygiai ir gražiai kirpti ... doh.gif Ačiū 4u.gif
Visoms už kritiką 4u.gif Stengsiuos pasitaisyti mirksiukas.gif
Žirafos sese,man -labai gražu wub.gif O kaip tu gofruotą kartoną taip lygiai iškirpai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evanescene: 14 gegužės 2008 - 13:31
Na jei jau taip, tuomet aš Avedą nuo šiol vadinsiu Aštuoniuke. biggrin.gif Laimingas tas žmogus, kuris turi savo laimingą skaičių.

Remini darbelis man patiko. Aš mėgstu spalvas. Žinoma, palyginus su pirmuoju darbeliu, antrasis gali pasirodyti vaikiškas. Bet aš manau, kad ir blizgučiai, ir gėlytės - jei jie savo vietoje, turi teisę gyvuoti. Labai tvarkingai padaryta, kruopščiai, gražiai. Man tik užrašiukas užkliuvo - neįskaičiau.

O nuotakos nuotrauka išties wub.gif wub.gif wub.gif

Evanescene, tas gofruotas kartonas gan lengvai pasidavė - iškirpau žirklėmis.
Atsakyti
Sveikos visos, gražiai darbuojaties čia, greitu laiku prisijungsiu ir aš ax.gif
Zirafos sese, skoningas ir gražus atvirukas wub.gif
Čia aš tik taip užmečiau akį ir pagalvojau, o jei taip būtų... g.gif
žodžiu: uždėt tą ružavą širdelę ant tos baltos o toje vietoje kur buvo ružava širdelė gal gėlytė kokia pražystų.
Bet čia tik mano pamastymai mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai (pasikartosiu) labiausiai užstrigo, kad teta be galvos blush2.gif

man irgi uzstrigo, bet nieko neminejau kadangi foto ne jos daryta, tai aptarinejame tik tai ka ji pati gali pakeisti
tuomet aš Avedą nuo šiol vadinsiu Aštuoniuke.

vadink Astuoniuke, nors ir 8 cool.gif
Remini darbelis man patiko

drinks_cheers.gif . bet man popierius ne toks vestuvinis, nebutu man net sove i galva toki panaudot, bet uztai ir smagu cia bendraut--pamatai daug ka ko pati nepadarytum ir nesugalvotum.
Man uzrasai, sriftas tinka, bet...netinka kad tik tiesiogiai uzrasiai ant popieriaus. Atrodo kad paskubom buvo uzrasyta. Reikejo ant atskiro popieriuko ir priklijuoti.
--pirmas darbelis uzrasyma deciau vos virs foto tarp o geliu...kaip tik ta vieta ten tilptu, o dabar atrodo atitrukes pavadinimas, kazkur isplaukiantis toli, toli...
aš jau buvau numačius, kokią nuotrauką imsiu konkurso darbeliui, ale vakar kai pažiūrėjau, tai... cray.gif jinai taip išblukus, kad vos matosi cray.gif

visvien panaudok...svarbu imanzinti ta prisiminima nors ir nuotrauka prasta. Macius uzduoti kur panaudoti visai prasta, sugadinta nuotrauka, jei rasiu ikelsiu OK?
***Cia nuoroda JAV uzduociu keli pavyzdziai panaudojant sugadintas foto. Beja, jai norite minciu kitom uzduotiem galitepaziureti kategorijoj po :"Dares" ten ju yra begalybe.0
Zirafos sese: labai man patiko atvirukas, komentaru jokiu neturiu, niekas i akis nesoka verto komentaru...tik grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 14 gegužės 2008 - 15:19
Atleiskit, kad rašau ne iki galo perskaičiusi visas jūsų temas. doh.gif Nors dalį tikrai peržvelgiau. Gal žinot, kur Lietuvoje pirkti albumus su kišenėlėmis, skirtus bent A4 formatui? Labai gerai būtų kokia internetinė parduotuvė (lietuviška, nes sąskaitą tik lietuvišką turiu blush2.gif ). Būsiu labai dėkinga už patarimus, nes jau kelinta diena ieškau išsižiojus ir nieko. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2008 05 14, 16:53)
Atleiskit, kad rašau ne iki galo perskaičiusi visas jūsų temas.  doh.gif Nors dalį tikrai peržvelgiau. Gal žinot, kur Lietuvoje pirkti albumus su kišenėlėmis, skirtus bent A4 formatui? Labai gerai būtų kokia internetinė parduotuvė (lietuviška, nes sąskaitą tik lietuvišką turiu  blush2.gif ). Būsiu labai dėkinga už patarimus, nes jau kelinta diena ieškau išsižiojus ir nieko.  doh.gif  blush2.gif

Bent mano nuomone a4 formatui albumą galima tiesiog pasidaryti iš dokumentų papkės. O su albumais 30x30 lapams įra šioke toke problemytė. Juos galima bandyti užsisakyti per ebay arba gal eitų susitarti suel parduotuvės tavo rankdarbiai pardavėje. Ten yra neblogų katalogų kuriuose gal ką ir rastum.
Papildyta:
Iš ebay gali užsisakyti per tarpininkus
Atsakyti
[/quote]
As jau laukiu siuntinuku is ebay. Nemazais kiekiais ten,tai galesiu sumesti koki rinkinuka - visko po truputi ir kuriai nors pasiulyt, jei atsiras norinciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Internetas bludija siandiena... Tad trumpai....
Merginos saunuoles kad darbuojates thumbup.gif
Jau konkursui sugalvojau, ka darysiu. Beje eMAr veik pataike y mano sumanyma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=lauramama,2008 05 14, 20:55]
[/quote]
As jau laukiu siuntinuku is ebay. Nemazais kiekiais ten,tai galesiu sumesti koki rinkinuka - visko po truputi ir kuriai nors pasiulyt, jei atsiras norinciu mirksiukas.gif
[/quote]

Oi tik siūlyk norinčių visada atsiras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 14 gegužės 2008 - 20:17
Šaunuolės darbštuolės 4u.gif

Zirafos sese - vaizdas atvirutės - labai gražu.
Juostelė, gofruotas popierius, 3D efektas thumbup.gif

Scrap8 - tu kaip visuomet šokiruojančiai stulbinanti. (aš apie tabo darbelį mirksiukas.gif )
Kai skaičiau pasakojimą, tai net šiurpuliukai kūnu nubėgo ... ta vieta apie kruvinas kojas blink.gif Darbas super thumbup.gif
Tai tavo mažyliui dar net metų nėra ?
Praleidau kažką g.gif

Remini, man gražu ir romantiška schmoll.gif ir nevaikiška ... lyg tokio popieriaus turiu ir aš g.gif

Evanescene, tik nesustok ir kurk toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai nenorėjau daryti... Tingėjau. Bet po to prisiverčiau ir kaži iš kur nusileido ant manęs įkvėpimas. Padariau per vieną vakarą.
laaabai grazu, ypac po tokiu zodziu, nu man tai kai jau nesinori tai jau nesinori schmoll.gif , saunuole thumbup.gif

o as tai uzduociai tik minti turiu, tiksliau turiu kelias, bet mano jaunesnioji panelyte sirguliuoja, tai kaip ir neprisedu ilgam, dar net nuotraukos neissirinkau doh.gif , nu bet tikiuosi iki pirmadienio pasveiks ir tada kibsiu i darba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 05 14, 15:29)
[...] uždėt tą ružavą širdelę ant tos baltos o toje vietoje kur buvo ružava širdelė gal gėlytė kokia pražystų.

Tikrai nebloga mintis thumbup.gif Bet jau per vėlu - atviruką jau pasiėmė sesė. Šiaip tikėjausi, kad jai labiau patiks, bet jai irgi ta balta širdelė užkliuvo. hihihi.gif

QUOTE(grete @ 2008 05 14, 16:53)
Gal žinot, kur Lietuvoje pirkti albumus su kišenėlėmis, skirtus bent A4 formatui?

Sorry, tikrai nežinau. unsure.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 05 14, 20:55)

Būtinai pasirodyk, tikrai priglausim, ko tau nereikės. 4u.gif

Sanrita, Aštuonete - AČIŪ. wub.gif Nu kaip keista, bet ir smagu, kad negavau bart, kad patiko. Man pačiai šis atvirukas patinka. Tiesa, pati idėja ne mano, bet nenukopijavau aklai.

Tosk, įdomu, įdomu bus pamatyti tavo sumanymą. wink.gif

Ups, Linutukas išlindo trumpam. smile.gif Ačiū ir tau. Sveikatytės mažei. Mes irgi sirguliuojam - 3 dienų karštinė mums.. doctor.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 14 gegužės 2008 - 21:39