Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

Tu taip ir neatsakei man, kodėl buvai Aveda... O dabar pasakyk, kodėl 8??? smile.gif Man vaidenasi, kad labai matytas nikas. blink.gif

Cia yra AVEDA:, buvai atspejus beveik. Tai Ayurvedos principo; naturali kosmetika ir dar visokie augalu estraktai ir eteriniai aliejai. Man kvapai asociacija sukelia su gamta ir zalia spalva (kuri beja yra mano megiamiausia). As neprekiauju, bet ju atsidavusi kliente esu mirksiukas.gif
--Scrap8 "Scrap" netureciau aiskint del ko tongue.gif , o 8 yra mano laimingiausias numeris. As gimus 8, ir kas keista, zymiausi mano gyvenimo ivykiai atsitiko 8 men diena. Avataras yra konkurso issiustas albumas/portfolio su 10 mano skanuotu SB darbu. Norejau virseli kazkuo papuosti kad atrodytu isskirtingas - kadangi is 500 albumu, manau kad daug buvo juodu. Todel uzdejau Nr 8--del laimes biggrin.gif . sakiau jeigu laimesiu tai butent turi buti siais '08 metais. Laimejau...ir dar labiau isitikinau to 8 galia thumbup.gif
--o tokio niko as nesu macius, bet net netikrinau ar yra (negalvojau kad dar viena SB manjake cia SM slapstosi biggrin.gif
P.S. Matai, dar pastebejau kad paskelbe sia mano zinute pirma... 8 puslapy lotuliukas.gif doh.gif
P.S.S viskas, baigiu su savo poster_offtopic.gif

Laukiu uzduoties pristatymu...nekantriai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 14 gegužės 2008 - 03:10
na sunku dar priprast AVEDĄ vadint nebe taip doh.gif
Evanescene sveikinu su pirmuoju darbeliu drinks_cheers.gif man tai (pasikartosiu) labiausiai užstrigo, kad teta be galvos blush2.gif o šiaip svarbiausia, kad pradėjai thumbup.gif bendrom jėgom tobulėsim drinks_cheers.gif
o dabar rodausi pati 4u.gif nežinau, ar visai sugadinau darbelius, ar tik truputį blush2.gif
čia pirmasis, kurį jau rodžiau, dabar tik su užrašiukais... truputuką patepliojau doh.gif
user posted image

o čia naujasis blush2.gif nuotrauka ši buvo labai graži, kol aš jos bežaizdama su foto programomis nesugadinau ir dar ant viršaus išsaugojau doh.gif verysad.gif bet vis tiek ji man patinka, todėl norėjau šį tą gražaus su ja padaryti 4u.gif labai patiko šis angliškas posakis, o kita kalba nesugalvojau... nuotrauka tik nelabai gavosi, nes vėlai vakare jau fotkinau ax.gif
user posted image
tai va, laukiu komentarų blush2.gif
Atsakyti
Man grazu.Bet nelabai patinka antrojo darbelio uzrasas (jo vieta, pats uzrasa -sriftas ir as neiskaitau pirmojo zodzio). O siaip - liuks
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 05 14, 07:59)
tai va, laukiu komentarų  blush2.gif

che che as pirma komentuosiu, nu dabara kaip pakomentuosiu, tai maza nepasirodys lotuliukas.gif
čia pirmasis, kurį jau rodžiau, dabar tik su užrašiukais... truputuką patepliojau
, nu patepliojimas mazai matosi mirksiukas.gif , tik padidinus nuotrauka iziurejau, o siaip tai sakyciau nesugadinai, tik as pati tai gal buciau darius pavadinima kairiau ir tilpti bandzius iki tos kitos spalvos popieriaus, bet tai dar nereiskia kad taip butu buve geriau bigsmile.gif
o čia naujasis  nuotrauka ši buvo labai graži, kol aš jos bežaizdama su foto programomis nesugadinau ir dar ant viršaus išsaugojau  bet vis tiek ji man patinka, todėl norėjau šį tą gražaus su ja padaryti  labai patiko šis angliškas posakis, o kita kalba nesugalvojau... nuotrauka tik nelabai gavosi, nes vėlai vakare jau fotkinau 
o kitas darbelis man truputi per vaikiskas atrodo blush2.gif bet graziai padarytas, o ten tikriausiai toks popierius buvo, tik pagrazinai su gelytem ir

ai nemoku as pakomentuoti doh.gif beviltiskas stabdis hihihi.gif nekreip demesio i mano komentarus
Papildyta:
per ilgai rasau doh.gif kol parasiau pasidariau nebe pirma lotuliukas.gif
Papildyta:
as neiskaitau pirmojo zodzio
as tai pavadinima supratau kaip "pagautas momentas", o gal ir g.gif klystu
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 14, 09:02)
o kitas darbelis man truputi per vaikiskas atrodo  blush2.gif bet graziai padarytas, o ten tikriausiai toks popierius buvo, tik pagrazinai su gelytem ir
Papildyta:
as tai pavadinima supratau kaip  "pagautas momentas", o gal ir  g.gif klystu

jo, čia toks popierius buvo 4u.gif lapo formatas buvo 12x12, o aš tiesiog iškirpau man patikusią dalį (8x8) ir tik truputį pagrąžinau ax.gif na nežinau, man gal ne tiek vaikiškai atrodo, kiek romantiškai blush2.gif nežinau net kodėl taip padariau,tiesiog vieną vakarą ėmiau ir sudėliojau taip kaip yra ax.gif
pavadinimą teisingai iššriftavai tongue.gif
man pačiai šis darbelis patinka, suprantu, kad daug visokių klaidų ir daug ką galima buvo padaryt kitaip, bet jį padariau taip kaip jaučiau, tai va ir gavosi. mb pasakė, kad gražu, o man tai didžiausias įvertinimas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 14 gegužės 2008 - 08:11
Evanescene džiaugiuosi, kad pristdėjai darbeliu prie viso darbelių gausos thumbup.gif Dabar pabandysiu pakomentuoti. Aš neprofesionalė tad į mano kritikos gali ir nesureikšminti. Labiausiai man užkliuvo karpinukai raidelių ir gėlyčių.Gal žirklės prastos ar popierius per storas g.gif . Bet va žodžiai labai patiko tiesiog lipte prilimpa prie nuotraukytės thumbup.gif .
Remini na ir pavarai. Taip gretai iškepiai naują darbelį?Ir užrašai geri, kopijavai ar pati bandei rašyti?
AVEDA pasimečiau. Kaip dabar tavę vadinti? g.gif Na pripratau prie senojo vardo, odabar šast jo ir nebėra. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 14, 09:11)
Remini na ir pavarai. Taip gretai iškepiai naują darbelį?Ir užrašai geri, kopijavai ar pati bandei rašyti?

darbelį padariau gal per kokia 15 minučių (manau daugelis dabar gali pasakyti, kad iš rezultato tai matyti ax.gif ), bet kaip jau sakiau - vieną vakarą tiesiog atėjo įkvėpimas ir sudėliojau ax.gif o užrašiukus bandžiau kopijuoti, šį tą pati tepliojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 05 14, 09:15)
darbelį padariau gal per kokia 15 minučių (manau daugelis dabar gali pasakyti, kad iš rezultato tai matyti  ax.gif ), bet kaip jau sakiau - vieną vakarą tiesiog atėjo įkvėpimas ir sudėliojau  ax.gif o užrašiukus bandžiau kopijuoti, šį tą pati tepliojau  4u.gif

Oho sugebejimai.

Turiu minciu jau ir Avedos doh.gif SCrap8 temai.Reiks sudalyvauti ir taip prisijungti prie jusu.O tai dabar komentuoju rasineju,o pati nieko negaliu gero parodyti.Tada bent jau komentatoriaus teises igausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš vis dar mąstau, ką čia tokio padaryti...........tam konkursui......Kadangi čia dauguma daro SB rankomis, tai ir aš pirmąjame konkurse žadu sudalyvauti irgi tik su rankų darbo SB. Tokio dar nesu dariusi, noriu tiesiog pamėginti.........
Nes kol nesu pati to išbandžiusi, net nedrystu jūsų darbelių komentuoti....

Ir dar pasidgirsiu, kad labai jau smagiai dirbasi su Scrap8 atsiūstais įrankiais.........
Esu padariusi jau ne vieną atvirutę........kai jau nufotografuosiu, būtinai pasirodysiu.... ax.gif

Scrap8, gal geriau būk Scrap & 8 (Scrapiukai). lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors kažin ar čia mūsų ratelis į tą aštunkuką betilptų.........

Remini, o kaip tu tą apskritą nuotrauką taup įdealiai apkirpai........??? Iš rankos, ar su kokių įrankiu.........?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 14 gegužės 2008 - 12:21
aš jau buvau numačius, kokią nuotrauką imsiu konkurso darbeliui, ale vakar kai pažiūrėjau, tai... cray.gif jinai taip išblukus, kad vos matosi cray.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 05 14, 12:20)
aš jau buvau numačius, kokią nuotrauką imsiu konkurso darbeliui, ale vakar kai pažiūrėjau, tai... cray.gif jinai taip išblukus, kad vos matosi  cray.gif

Tai irgi nusivylimas biggrin.gif Gali jį atvaizduoti su ta pačia nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, jums leidus, pirmiausia rodausi su savo vestuviniu atviruku, o paskui paskaitysiu, ko čia prirašinėjot, va, matau, remini irgi rodosi, tai po to pakomentuosiu. 4u.gif

Čia pažaidžiau su fotiko spalvom... blush2.gif

user posted image

Čia detalės:

user posted image

O čia originalios spalvos:

user posted image

flirt.gif Labai nenorėjau daryti... Tingėjau. Bet po to prisiverčiau ir kaži iš kur nusileido ant manęs įkvėpimas. Padariau per vieną vakarą.
Daugiausia problemų sukėlė juostelės klijavimas ant to rožinio gofruoto popieriaus. doh.gif Persišvietė klijai. Pabandžiau dvipusę lipnią juostą - irgi persišvietė, nes nepakankamai plati. Juostelė su žiedais labai plati ir labai permatoma. Tada sugalvojau su lipnia juosta priklijuoti tik juostelės galus iš blogosios popieriaus pusės.
Balta širdutė - dviguba. Ant tokio pat popieriaus kaip atviruko pagrindas priklijavau permanentinį popierių. "Kalbantis" popierius irgi permanentinis.
Kortelė su užrašu "Sveikiname" apvedžiojau juodu geliniu rašikliu. Raštą bandžiau priderinti prie to, kuris ant "kalbančio" popieriaus. biggrin.gif
Kortelė ir abi širdutės pritvirtintos su limpančiomis pagalvėlėmis - 3D efektas.
Atsakyti