Tu taip ir neatsakei man, kodėl buvai Aveda... O dabar pasakyk, kodėl 8??? smile.gif Man vaidenasi, kad labai matytas nikas. blink.gif
Cia yra AVEDA:, buvai atspejus beveik. Tai Ayurvedos principo; naturali kosmetika ir dar visokie augalu estraktai ir eteriniai aliejai. Man kvapai asociacija sukelia su gamta ir zalia spalva (kuri beja yra mano megiamiausia). As neprekiauju, bet ju atsidavusi kliente esu
--Scrap8 "Scrap" netureciau aiskint del ko , o 8 yra mano laimingiausias numeris. As gimus 8, ir kas keista, zymiausi mano gyvenimo ivykiai atsitiko 8 men diena. Avataras yra konkurso issiustas albumas/portfolio su 10 mano skanuotu SB darbu. Norejau virseli kazkuo papuosti kad atrodytu isskirtingas - kadangi is 500 albumu, manau kad daug buvo juodu. Todel uzdejau Nr 8--del laimes . sakiau jeigu laimesiu tai butent turi buti siais '08 metais. Laimejau...ir dar labiau isitikinau to 8 galia
--o tokio niko as nesu macius, bet net netikrinau ar yra (negalvojau kad dar viena SB manjake cia SM slapstosi
P.S. Matai, dar pastebejau kad paskelbe sia mano zinute pirma... 8 puslapy
P.S.S viskas, baigiu su savo
Laukiu uzduoties pristatymu...nekantriai