Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(justess22 @ 2008 05 13, 07:45)
Būtų labai smagu visoms visoms susibėgt thumbup.gif

sirdy as dar -niolikmete, o veidrodis is manes tyciojasi. Prie kasos jauniklis kreipesi lygtai i ne mane "Ma'am"..Madame, atsigreziau paziureti gal kreipiasi i uz mane stovincia, bet pasirodo niekas uz nugaros nestovejo blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prie kasos jauniklis kreipesi lygtai i ne mane "Ma'am"..Madame, atsigreziau paziureti gal kreipiasi i uz mane stovincia, bet pasirodo niekas uz nugaros nestovejo
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sirdy as dar -niolikmete, o veidrodis is manes tyciojasi.
zinai ir as pastebejau toki dalyka g.gif , jauciu pas mus kaskokie veidrodziai negeri lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi gera cia su jumis gossip.gif bet reikia eiti vaikams valgyti ruosti karsta.gif
Atsakyti
Merginos savo tortadienio proga vaišinu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
oi, koks tortas wub.gif vat kad tokį tikrą... irmulia su gimtadieniu happybday.gif
o aš va pritepliojau jau savo darbelius lotuliukas.gif ryt gal pasirodysiu blush2.gif

ir užtenka čia apie metus kalbėti ax.gif mums tiek, kiek mūsų širdelėse 4u.gif
Atsakyti
Na,parodysiu savo pirmą SB blush2.gif
Nuotraukoje aš su savo geriausia teta,kuri mane vaikystėj prižiūrėjo wub.gif Beveik kiekvieną rytą mes vaikščiodome bėgiais,gerėjomes gamta wub.gif
user posted image
Šiek tiek detaliau:
user posted image
user posted image
Tiesa,ištikrųjų spalvos ryškesnės ax.gif
Pagrindą dažiau akvarele,gėles dariau pagal AVEDOS aprašymą ax.gif
O užrašyti tokie žodžiai:"Paliekame rytmečio vygę,su saule ant bėgių tuščių.Ir lekiam gyvenimo žygin pilni nuostabiausių vilčių... rolleyes.gif
Laukiu kritikos,kad galėčiau tobulėti,ištaisyti savo klaidas 4u.gif
IIrmulia,ačiū 4u.gif Aš irgi pavasarinukė biggrin.gif
Atsakyti
Na,parodysiu savo pirmą SB blush2.gif

Nu dar palikai vietos tobulejimui ax.gif , bet gera pradzia. Melynos geles derinasi prie foto, bet jos visos vienodo dydzio ir nesiderina prie fono. Labiausiai man krenta i akis tas fonas...nepyk ax.gif , atrodo kad arbata isliejai ir bandei nuvalyt kol dar nesusigere i balta popieriu...murzinai atrodo. Tas ryskus melynumas labiau tiktu prie visiskai balto popieriaus. Kiti (-) tai kad nera jokio sendinimo aplink raides, uzrasus...viskas taip ploksciai atrodo.
--nupiestos begios labai puiki ideja, bet kas ten to popieriaus gabaliukas po jais? g.gif Ar norejai det ten uzrasa ir pakeitei nuomone?
--o taip, grazus zodziai kaip tik pritaikyti tokiai nuotraukai. thumbup.gif
Papildyta:
Aš naujoj formoj ph34r.gif , bet sirdy dar ta pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 13, 22:32)

nu geras tik paziurejau buvai kaip visada, o cia tik sat ir kitas vardas, kitas avataras bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 13 gegužės 2008 - 21:36
nu geras tik paziurejau buvai kaip visada, o cia tik sat ir kitas vardas, kitas avataras bigsmile.gif

Pavasaris...reikia naujos pradzios, nauju "rubeliu"..ir taip gyvenime mazai ka galime pakeisti. Man savo vardas schmoll.gif , vyro irgi apmainyt neimanoma (nors kartais labai noretusi lotuliukas.gif ), tai belieka nicka ir avatara pakeisti ir tuo pasitenkinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2008 05 13, 20:47)
Na,parodysiu savo pirmą  SB  blush2.gif
Nuotraukoje aš su savo geriausia teta,kuri mane vaikystėj prižiūrėjo wub.gif Beveik kiekvieną rytą mes vaikščiodome bėgiais,gerėjomes gamta

man tai visai nieko, nemoku taip kaip Scrap8 pakomentuoti bet galiu pasakyti kas man pasirode grazu o kas ne blush2.gif man tai net labai patiko tas popierius paplaukes, ir uzrasas tikrai labai fainas ir derantis, bet vat nuotraukoje man keistai ziurisi teta be pilno kuno g.gif , ir man asmeniskai tai dar kliuna pavadinimas, bet cia jau as gal ir priekabiauju blush2.gif as pati per daug megstu simetrija ir tiesias linijas tai man sunkiai ziurisi ir truputi norisi koki peiliuka paemus padailinti, patiesinti tas raidele, bet kaip ir rasiau cia jau prisikabineju, tarp kitko kai susimazinau nuotrauka (kaskaip man per didele buvo ziureti) tai tos raides jau taip nekliuvo doh.gif , o siaip tai ka zinau, kaip pirmas darbelis tai visai thumbup.gif , as dar ne tokiu nesamoniu pridarydavau lotuliukas.gif ir dar ne karta manau pridarysiu doh.gif taip kad smagu kad prisijungiai mirksiukas.gif
Pavasaris...reikia naujos pradzios, nauju "rubeliu"..ir taip gyvenime mazai ka galime pakeisti. Man savo vardas  , vyro irgi apmainyt neimanoma (nors kartais labai noretusi  ), tai belieka nicka ir avatara pakeisti ir tuo pasitenkinti
nu tai sveikinu su pavasariniu pasikeitimu mirksiukas.gif o man tavo vardas labai grazus
Atsakyti
Sveikos,

Noriu visoms padekoti uz sveikinimus.
Labai miela is tokios saunios grupeles sulaukti sveikinimu. wub.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 13, 21:32)
Aš naujoj formoj  ph34r.gif , bet sirdy dar ta pati  biggrin.gif

Sveikinimai SM niko pakeitimo proga 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 13 gegužės 2008 - 23:19
Irmulia, smaginiesi, šventi? wink.gif Šiandien Tavo diena, daryk, ką nori!!! thumbup.gif Tortas mmmmm..... Dėkui...
O aš šiandien atidariau arbūzų sezoną. Pavaišinčiau, bet nusprendžiau neteršti eterio - darbeliams vietos reikia. hihihi.gif

Turėjau du deadline'us - nors ir Aveda paskelbė konkursą, bet turėjau padaryt du atvirukus, ryt pasirodysiu. flirt.gif Ups, o Aveda jau nebe Aveda. biggrin.gif Pamačiau naują niką ir iš pradžių pamaniau, kad mūsų gretose atsirado nauja profė (pagal niką sprendžiant). biggrin.gif Tu taip ir neatsakei man, kodėl buvai Aveda... O dabar pasakyk, kodėl 8??? smile.gif Man vaidenasi, kad labai matytas nikas. blink.gif

Evanescene, na kokia šaunuolė drinks_cheers.gif Nepaisant klaidelių, puslapis vistiek fainas, toks ryškus kaip vaikystė tavo - bent jau iš šio darbelio sprendžiant atrodo, kad vaikystė buvo smagi. thumbup.gif Tik tikrai gaila, kad teta be galvos liko ir tas "pleistriukas" ir man užkliuvo - gal ten nuotraukos datą rašysi? ax.gif
Man patiko, kad nupiešei bėgius ir kad prie pavadinimo priderinai eiles. wub.gif
Atsakyti