Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(remini @ 2008 05 13, 07:58)
na o man dabar ne iki sb  verysad.gif vakar vėlai vakare išvežėm anytą į ligoninę, tai beveik visą naktį ten ir prasitampėm po kabinetus, kol galų gale paguldė  mad.gif jau daktarų abejingumas tai pribloškė  doh.gif žmogus su 40 temperatūra turi lakstyt po kabinetus ir su pižama sėdėt kur skersvėjis, o pas mus juk niekas nieko nežino ko bepaklaustum... atsiprašau biški ne į temą parašiau  blush2.gif bet iš pykčio tuoj sprogsiu  4u.gif

no jo lietuviskos ligonines ypatumai, jau ne karta teko susidurti doh.gif , mano buves gydytojas, visada sakydavo, bet kokia kaina issisukinek nuo santariskiu, nes man su vaikais tai amzinai budavo nuvaziuoji su viena lika gryzti su kita doh.gif
taip kad laikykites friends.gif
niekur kalkės nerandu  aišku jau atgyvena tai, bet va juk prireikia 

nu zinok as tai turiu tos atgyvenos dar nuo mokyklos laiku biggrin.gif , jai ka parasyk adresa per AZ, pastu atsiusiu mirksiukas.gif , bet manau kancelerinese paklausinek, ga rasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 13 gegužės 2008 - 08:13
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 13, 09:11)
no jo lietuviskos ligonines ypatumai, jau ne karta teko susidurti  doh.gif , mano buves gydytojas, visada sakydavo, bet kokia kaina issisukinek nuo santariskiu, nes man su vaikais tai amzinai budavo nuvaziuoji su viena lika gryzti su kita  doh.gif
taip kad laikykites  friends.gif

nu zinok as tai turiu tos atgyvenos dar nuo mokyklos laiku  biggrin.gif , jai ka parasyk adresa per AZ, pastu atsiusiu  mirksiukas.gif , bet manau kancelerinese paklausinek, ga rasi  g.gif

čia ne Santariškėse, o Lazdynuose blush2.gif
o kalkę aš ir pati pas tėvus kažkur turėjau , tik dabar jau neberasiu turbūt doh.gif ačiū, bet berods kolegė turi, tai žadėjo atnešti 4u.gif dabar belieka tekstą atspausdinti ax.gif
Atsakyti
nu ant greituju pasiziurejau, tai cia radau
Atsakyti
gavau kalkės clap.gif pas sekretorę paklausiau, tai visą poką gavau thumbup.gif tokia visa užmiršta, didžiausiu dulkių sluoksnių apaugus lotuliukas.gif na jei dar kam prireiktų, tai galit kreiptis assa.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 05 13, 09:22)
gavau kalkės  clap.gif pas sekretorę paklausiau, tai visą poką gavau  thumbup.gif tokia visa užmiršta, didžiausiu dulkių sluoksnių apaugus  lotuliukas.gif na jei dar kam prireiktų, tai galit kreiptis  assa.gif

Zinai ka,as manau,kad savo ranka aprasinetas darbelis bus mielesnis tau paciai ir zymiai grazesnis,o ir laiko truksi maziau. Kas sake,kad negraziai rasai g.gif Gal cia tik tau atrodo? Man AVEDOS darbuose vienas is ispudingiausiu dalyku-jos ranka rasyti jausmai ir isgyvenimai.
O ar nebijai su ta kalke istepti viso darbo?Ta senovine kalke - vos prisilietus prie jos jau palieka zymes.Man ir tais laikais buvo bjaurus reikalas ta juoda kalke.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 13, 10:09)
Zinai ka,as manau,kad savo ranka aprasinetas darbelis bus mielesnis tau paciai ir zymiai grazesnis,o ir laiko truksi maziau. Kas sake,kad negraziai rasai  g.gif Gal cia tik tau atrodo? Man AVEDOS darbuose vienas is ispudingiausiu dalyku-jos ranka rasyti jausmai ir isgyvenimai.
O ar nebijai su ta kalke istepti viso darbo?Ta senovine kalke - vos prisilietus prie jos jau palieka zymes.Man ir tais laikais buvo bjaurus reikalas ta juoda kalke.

na man jos reikia, kad pavadinimą bent gražiai parašyt 4u.gif pati bijau pripeckiot blush2.gif
aišku, gražiau kai pats viską darai ir papuošimus ir užrašus, bet kai nemoki gražiai pripeckioti (ar bijai sugadinti), tai ir ieškai išeities ax.gif na žiūrėsiu, kas gausis, gali baigtis tuo, kad išvis paliksiu be užrašų g.gif kai pažiūriu kokius čia grožius merginos kuria, tai ir pavydas suima ir nusivylimas savim verysad.gif aišku ir aš daug ką moku, bet man dar mokytis ir mokytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 12, 21:29)
---Taigi uzduoties forma bus bent kokia: popieriaus puslapis, digital, mini albumas, ant drobes jei norit suklijuokit ar net skulptura nulipdykit ir nuotrauka idekit...ribu jokiu nedesiu. Du konkursus irgi nerengsiu. Tam jus turesite 5 balus isdalinti, tai jei vienas meno mediumas jus nedomina, tai atsilieps kaip balus isdalinsite.

Aveda moka įtikinti. cool.gif pioneer.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 05 12, 21:47)
Zirafos sese, nuotraukoj tau 25. Sakyčiau 20, bet dukriukas jau didelis  mirksiukas.gif

Sanrita, blush-anim-cl.gif Kaip miela.... Kaip norėčiau, kad man būtų 20. blush2.gif Dukriukui 2 metukai.
Ir tave sveikinu su artėjančiu Gimtadieniuku 4u.gif

Na reiktų mums visgi kada nors susiburti, kokį meet'uką susiorganizuot - susipažintume visos. gathering.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 12, 23:16)
nu aciu uz akiu prasviesinima, nes mano galva nelabai veikia po 1.5 valandos paskaitos is MB apie jo darbo ypatumus "senukuose" blink.gif nu bet kaip pareiginga zmonele isklausiau, tai kas kad puse ka jis pasakojo neprisimenu  hihihi.gif bet dabar jo akyse caca lele esu  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Linutuke, kaip visada, labai prajuokina.

Remini, užjaučiu, laikykis, nenukabink nosytės. friends.gif Visos, turbūt žinome, ką mūsų ligoninės reiškia... Man pačiai ne per seniausiai teko su vystančiu dukriuku ant rankų "stovėt eilėj" ligoninėj ir laukt, kol seselės teiksis mus priimti, nors atvažiavome su greitąja, vaiko sveikatai grėsė rimtas pavojus. Aš stovėjau, tiksliau, vaikštinėjau, nes nei stovėt, nei sėdėt negalėjau, o iš akių plūdo ašaros, taip sunku buvo tvardytis dėl tokio medicinos darbuotojų abejingumo.

Paskui atvežė vaikutį be sąmonės iš kito miesto - reanimacija, - bet seselės tik suburbėjo: "Pas mus ir taip eilė!"... blink.gif
Ai.... irnesakyk.gif
Atsakyti
laba ryta, ir as akis prakapsciau biggrin.gif
remini:laikykis 4u.gif
gavau kalkės  clap.gif pas sekretorę paklausiau, tai visą poką gavau

o darbe neturi printerio kad atspausdint ir su brtiva ispjaustyt pavadinima?
Na reiktų mums visgi kada nors susiburti, kokį meet'uką susiorganizuot - susipažintume visos. gathering.gif

Be manes angel_sadangel.gif ... o gal kitais metais iseitu ir man net... Tikrai butu smagu susitikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 13 gegužės 2008 - 14:25
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 13, 14:22)
Be manes  angel_sadangel.gif ... o gal kitais metais iseitu ir man net... Tikrai butu smagu susitikti.

Būtų labai smagu visoms visoms susibėgt thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas AVEDA
Be manes  ... o gal kitais metais iseitu ir man net... Tikrai butu smagu susitikti.
nu jai jau atvaziuotum i LT tai butu geda jai nesugebetume susitikti , o i koki LT miesta atvaziuoji (kai lankaisi LT blush2.gif )
Kaip miela.... Kaip norėčiau, kad man būtų 20.
ir as noreciau kad man tiek butu, o tai jai rimtai jauciu vyriausia tetule esu sioja manijakiu temoje blush-anim-cl.gif o tai tris manijakes teko matyti prabegom, tai dar tikras jaunimelis augti ir augti iki manes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As esu is Kauno, bet jei dauguma is Vilniaus tai teks ten dasikapstyti. Tik nzn kaip su savo vaikais po LT tasytis...MB nelabai nori ilgai LT uzsibuti. Planavom kelias dienas sustot, bet pagrinde pakeliui i Italija. Bet su mazais vaikais sunku keliauti (jau patyrem 12 val skrydi su pirmagymiu, tai nenoreciau vel tai patirt). O viena vaziuot i LT...MB sakonors ir dabar, bet... kad pasiimciau vaikus su savim, o kas ten juos priziures norint iseit? mano tevas megsta vaikus tol kol jie linksmi ir toleruoja ne ilgiau kokia valanda.
jauciu vyriausia tetule esu sioja manijakiu temoje

neeee, man atrodo as uz tave vyresne, nors metais tikrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 13, 17:13)
As esu is Kauno, bet jei dauguma is Vilniaus tai teks ten dasikapstyti.

nu tai jai Kaune, tai galima per viduriuka susitikti pas mus kaime mirksiukas.gif , salia Kaisiadoriu bigsmile.gif
Bet su mazais vaikais sunku keliauti (jau patyrem 12 val skrydi su pirmagymiu, tai nenoreciau vel tai patirt). O viena vaziuot i LT...MB sakonors ir dabar, bet... kad pasiimciau vaikus su savim, o kas ten juos priziures norint iseit? mano tevas megsta vaikus tol kol jie linksmi ir toleruoja ne ilgiau kokia valanda.
nu jo tavo lelkos dar mazoki kad vienas su 2 vaikais i tokia kelione leistis g.gif , as tai niekaip nedrysciau, mes su savo panelem 4 ir 7.5 metu, tai tik sia vasara pirma karta isiruosem i palanga ir tai MB sake aina s.... tokios atostogos, nors man tai visai nieko buvo, nes jis paskui paneles lakste o as vacation4.gif ir deginausi,
neeee, man atrodo as uz tave vyresne, nors metais tikrai
aaaiiii gal tiek to neskaiciuokim tu metu, mes sirdyje esam jaunikles lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti