Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

EMAr ar neiseina kaip pasiskolinti fotoparato? Man kyla mintis padaryti albuma issiuvinetiems darbams, nes daugelis yra padovanoti, o cia atsiverti albuma ir pasidziaugi wub.gif
Atsakyti
Tam jus turesite 5 balus isdalinti, tai jei vienas meno mediumas jus nedomina, tai atsilieps kaip balus isdalinsite.

nu pataisykit jai ne taip supratau blink.gif (mokykloje man buvo laaaabai prastai su matematika blush2.gif ) tai as savo 5 balus padalinsiu kaip noriu, pvz, vienam darbeliui 2 balai, kitam 1 balas kitam vel 2 balai, o dar keliems po 0 balo , ar reiks labiausiai patikusiems 5 darbeliams po 1 bala,
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 05 12, 21:30)
EMAr ar neiseina kaip pasiskolinti fotoparato? Man kyla mintis padaryti albuma issiuvinetiems darbams, nes daugelis yra padovanoti, o cia atsiverti albuma ir pasidziaugi wub.gif

Aš jo neatsiversčiau blush2.gif Vistiek, man atrodo, kad tokiam siuvinėjimo SB reikia bent jau turėti porą tarpinių nuotraukų, ir prisiminti, idėją, mintį, kas patraukė ir t.t. ir pan. Esu bandžiusi tai daryti bloge, bet nepavyko. Iš kitos pusės, aplinkiniams baisiai keistai atrodo tas nebaigtų darbų fotografavimas g.gif Viena iš mano pažįstamų tiesiai šviesiai pasakė, kad jei fotoaparatas man reikalingas tik savo darbų fotografavimui, tai man jis nereikalingas apskritai ax.gif Ir šiaip, nusibodo prašinėti ir klausytis kandžių replikų ir pamokymų, kad rūpi ne tas, kas turi rūpėt, tai tiesiog nebesiskolinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 13, 01:14)
nu pataisykit jai ne taip supratau  blink.gif (mokykloje man  buvo laaaabai prastai su matematika  blush2.gif ) tai as savo 5 balus padalinsiu kaip noriu, pvz, vienam darbeliui 2 balai, kitam 1 balas  kitam  vel 2 balai, o dar keliems po 0 balo , ar reiks labiausiai patikusiems 5 darbeliams  po 1 bala,

Linutukai labiausiai patikusiam darbeliui skiri 5balus, truputy maziau patikusiam- 4balus.... ir taip atiduodi labiausiai patikusiems 5 darbams 4u.gif

QUOTE(eMAr @ 2008 05 13, 01:18)
Aš jo neatsiversčiau  blush2.gif Vistiek, man atrodo, kad tokiam siuvinėjimo SB reikia bent jau turėti porą tarpinių nuotraukų, ir prisiminti, idėją, mintį, kas patraukė ir t.t. ir pan. Esu bandžiusi tai daryti bloge, bet nepavyko. Iš kitos pusės, aplinkiniams baisiai keistai atrodo tas nebaigtų darbų fotografavimas g.gif Viena iš mano pažįstamų tiesiai šviesiai pasakė, kad jei fotoaparatas man reikalingas tik savo darbų fotografavimui, tai man jis nereikalingas apskritai  ax.gif Ir šiaip, nusibodo prašinėti ir klausytis kandžių replikų ir pamokymų, kad rūpi ne tas, kas turi rūpėt, tai tiesiog nebesiskolinu  biggrin.gif

Daugelio darbeliu eigos nuotrauku neturiu. Netgi nevisus isdovanotus darbelius dabar galiu nupaveiksluoti. Uztat dziaugiuosi, kad bent po viena nuotrauka pavyksta padaryti. O tu maziau kreipk demesy y aplinkiniu replikas 4u.gif Tai zmones neturintys ineteresu, pomegiu... Jie niekada taip ir nesupras to jausmo - KURTI 4u.gif Tiesiog daryk tai, kas reikalinga tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Linutukai labiausiai patikusiam darbeliui skiri 5balus, truputy maziau patikusiam- 4balus.... ir taip atiduodi labiausiai patikusiems 5 darbams 

nu aciu uz akiu prasviesinima, nes mano galva nelabai veikia po 1.5 valandos paskaitos is MB apie jo darbo ypatumus "senukuose" blink.gif nu bet kaip pareiginga zmonele isklausiau, tai kas kad puse ka jis pasakojo neprisimenu hihihi.gif bet dabar jo akyse caca lele esu unsure.gif
Atsakyti
kiek daug naujienu, sarasiukus darot, as irgi noriu bigsmile.gif ir apie konkursa begsiu skaityt, labai idomu kai temos netradicines ir su cinkeliu thumbup.gif

QUOTE(kristi13 @ 2008 05 12, 13:22)
Gal daugiau turim pavasarinukių?

ax.gif yra yra

oho, pasirodo pavasaris kurybingu zmoniu metas biggrin.gif
Atsakyti
bloge darašiau konkurso taisykles ir pristačiau savo darbelį.
Galbūt komentarus darome bloge po "Comments" kad kiti galėtų pasimokyt ir įvertint, o tai per blog'ą ir čia per SM, labai išmėtytai viskas gausis ax.gif 4u.gif
Labą rytą jum 4u.gif
Atsakyti
AVEDA, labai gražus darbelis wub.gif
na o man dabar ne iki sb verysad.gif vakar vėlai vakare išvežėm anytą į ligoninę, tai beveik visą naktį ten ir prasitampėm po kabinetus, kol galų gale paguldė mad.gif jau daktarų abejingumas tai pribloškė doh.gif žmogus su 40 temperatūra turi lakstyt po kabinetus ir su pižama sėdėt kur skersvėjis, o pas mus juk niekas nieko nežino ko bepaklaustum... atsiprašau biški ne į temą parašiau blush2.gif bet iš pykčio tuoj sprogsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 05 12, 22:48)
Aš jo neatsiversčiau  blush2.gif Vistiek, man atrodo, kad tokiam siuvinėjimo SB reikia bent jau turėti porą tarpinių nuotraukų, ir prisiminti, idėją, mintį, kas patraukė ir t.t. ir pan. Esu bandžiusi tai daryti bloge, bet nepavyko. Iš kitos pusės, aplinkiniams baisiai keistai atrodo tas nebaigtų darbų fotografavimas g.gif Viena iš mano pažįstamų tiesiai šviesiai pasakė, kad jei fotoaparatas man reikalingas tik savo darbų fotografavimui, tai man jis nereikalingas apskritai  ax.gif Ir šiaip, nusibodo prašinėti ir klausytis kandžių replikų ir pamokymų, kad rūpi ne tas, kas turi rūpėt, tai tiesiog nebesiskolinu  biggrin.gif

Puikiai suprantu apie ką tu šneki, kai aplinkiniai nesupranta tavo pomėgių. Mano vyrelis jau tiesiog susitaikė su mano vadinamosiomis ..keistenybėmis''. Vienu metu buvau pamėgusi labai nerti lėlėms drabužėlius ir fotografuoti, tai vyras ištisai iš manęs juokdavosi, tačiau matydamas, kad man toks nėrimas teikia daug džiaugsmo nekritikuodavo. O dėl SB darymų gal pačioi prdžioi jam nepatiko, tačiau pamates mano mini albumukus pakeitė savo nuomonę. Netgi nusprendė, kad laikas keisti fotiką, nes senasis nėra toks galingas.
Sugebėjau net užkrėsti savo draugę SB virusu, dabar ji sb priemonių pirkimų įkarštyje.

AVEDA tavo darbai kaip visada turi kažkokio ,šarmo', kurie verčia dar kartą ir dar kartą žiūrėtiį juos. thumbup.gif Tiesiog užburia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 13 gegužės 2008 - 07:08
QUOTE(remini @ 2008 05 13, 07:58)
AVEDA, labai gražus darbelis wub.gif
na o man dabar ne iki sb  verysad.gif vakar vėlai vakare išvežėm anytą į ligoninę, tai beveik visą naktį ten ir prasitampėm po kabinetus, kol galų gale paguldė  mad.gif jau daktarų abejingumas tai pribloškė  doh.gif žmogus su 40 temperatūra turi lakstyt po kabinetus ir su pižama sėdėt kur skersvėjis, o pas mus juk niekas nieko nežino ko bepaklaustum... atsiprašau biški ne į temą parašiau  blush2.gif bet iš pykčio tuoj sprogsiu  4u.gif

Kad ir ne į temą tačiau vistiek norisi išsikalbėti friends.gif wub.gif
Atsakyti
Remini stiprybes 4u.gif Tokiais momentais neblogai kurnors issikalbeti, o cia musu namuciai, tai dalinames ir dziaugsmais ir liudesiu 4u.gif Tad tikrai viskas y tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 13, 08:21)
Kad ir ne į temą tačiau vistiek norisi išsikalbėti friends.gif  wub.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 05 13, 08:40)
Remini stiprybes 4u.gif Tokiais momentais neblogai kurnors issikalbeti, o cia musu namuciai, tai dalinames ir dziaugsmais ir liudesiu 4u.gif Tad tikrai viskas y tema 4u.gif

ačiū merginos už palaikymą 4u.gif
vis praeidama pro šalį pasižiūriu į savo sb turtelį, atsidūstu ir einu toliau verysad.gif nors jau sukūriau ir antrąjį puslapiuką 4u.gif tik vėl sustojau ties užrašais doh.gif kadangi gražiai rašyt neišeina, o gadint darbelius bijau, tai manau atsispausdinsiu tekstą ir nukopijuosiu, tik dabar problema - niekur kalkės nerandu doh.gif aišku jau atgyvena tai, bet va juk prireikia lotuliukas.gif
na jei pavyks, nufotkinsiu ir įdėsiu kad pakomentuotumėt (padėtumėt gal ką kur ir kaip parašyt) 4u.gif
Atsakyti