Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 29, 01:02)
Aš irgi nemiegu, darau darbelį konkursui, bet abejoju savo jėgom.  smile.gif Jaučiuosi kaip japonų arbatos gėrimo ceremonijoje - įrankiai lyg ir matyti, bet baugu... gal ką ne taip padarysiu ir viską sugadinsiu  biggrin.gif
labai fainas issireiskimas thumbup.gif thumbup.gif mane suzavejo
Zirafos sese pastebejau kad tu esi 9 eilej norinti sidabriniu zieduku (o is viso turiu 8 pokelius). Tai patariu arba:
--a) viena is uzsisakiusiu pasidalina pokely 16 su tavim po 8 lygiai ir kaina padalinam tarp jusu,
-- galiu tau spalvuotu nupirkti vietoj sidabriniu
Prasau atsakyk...
as galiu buti ta savanore kuri pasidalins 4u.gif mes ir kaimynes netolimos tongue.gif , man tiek ziedeliu nereikia, kol kas neplanuoju daryti kruvos mini albumu tai jai ka galiu savo puse atiduoti, tik gal tegu lieka kaip mano uzsakymas, pasidalinsim jau kai siuntinys cia atkeliaus mirksiukas.gif palauksim ka zirafos sese pasakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 29 gegužės 2008 - 07:27
cia taip tylu blink.gifmastau.gif tikriausiai visos pinigelius skaiciuja ir pries vyrus teisinasi kad keliu menesiu seimos biudzetus issvaiste hihihi.gif o as nuotraukas stumdau delioju ax.gif
Atsakyti
Big bite ir as su ekstra kniedem noreciau jei jau pirktum 4u.gif
Atsakyti
nu va rodausi ka siandien sudeliojau, kaskaip labai cia man greitai gavosi blink.gif , bet dar aprasymo nera, tiksliau jo nesimato nes parasiau su paprastu piestuku, reikia kaskaip gauti balta ar koki ryskiai ruzava rasikli, kad ant tamsiai melyno popieriaus galeciau parasyti g.gif , jai negausiu, reiks aprasymo vieta pergalvoti mastau.gif
user posted image
o cia is arciau pavadinimas, raides su trafaretu nusipiesiau ant tamsaus popieriaus ir su peiliuku ispjoviau, o po apacia rausvas dryzuotas popierius matosi
user posted image

Atsakyti
Linutuke, sakiau dar sau neleisiu aptarineti jusu darbeliu, nes per zalia dar,bet negaliu susilaikyti.Man sitas tavo darbelis pats paciausias. Gal dar ir galima butu kokia detalyte kur nors pakstelt, o gal tik aprasymo cia ir tetruksta.Butinai pasirodyk, kai jau sugalvosi kaip ji tai pateikti iki galo.Liuks
Atsakyti
Linutuke, man tavo darbelis labai gražus. Man labai patiko tai kaip tu suderinai spalvas, tai kad jos atkartoja nuotraukoje vyraujančias spalvas. Ir labai gražu kad tie kampukai suapvalinti.
Bet tu tikra šaunuolė. Laiko veltui neleidi 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 29, 14:02)
nu va rodausi ka siandien sudeliojau, kaskaip labai cia man greitai gavosi  blink.gif ,

labai labai grazu, saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 29, 02:43)
P.S.S Del BIG Bite, norinciu: irmulia (su extra kniedem) , Migle ir Arminux? dar guma tampau ar noriu bastytis tolokai su vaikais ju gaut, bet jei uzplauks noras, tai norinciu 3 a ne?

Aš tai jamu biggrin.gif drinks_cheers.gif jei tik bus bigsmile.gif

LINUTUKĖ - thumbup.gif man patinka, o kaip spalvas pritaikei pagal nuotrauką bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 gegužės 2008 - 16:00
QUOTE(lauramama @ 2008 05 29, 15:21)
QUOTE(aasta @ 2008 05 29, 15:24)
QUOTE(Miglota @ 2008 05 29, 16:10)
QUOTE(irmulia @ 2008 05 29, 16:59)
aciu merginos ax.gif ,
o spalvas tai taip , pagal nuotrauka ziurejau ir aisku rinkausi is to ka turiu, vis dar negaliu atsidziaugti tais parsiustais lobiais bigsmile.gif
Atsakyti
gavau siandien siuntinuka is amerikos, kuri uzsakinejau per tarpininke is sm ax.gif
user posted image
albumas (truputi ne toks kaip tikejausi, bet tiks), 20 papildomu pleveliu, luxury stack (super popierius, geresnis nei tikejausi wub.gif ), tada giga craft apvalus ir keturkampim skylamusiai (labai sunkus, jei buciau zinojus, buciau neemus blush2.gif ) desinej coluzzle ispjauti apskritimams (norejau to kito, kur tarpeliu nelieka neispjautu, bet apvalaus nebuvo), desinej apatiniam kampe ivairios melu\ynos plonos persvieciamos plastmases figureles (isivaizdavau kad bus kitokios, bet gal kur panaudosiu), stampukai vabalai (labai grazus), dvieju rusiu juosteliu rinkinukai (pasakiskai grazios spalvos, labai mieli), kairej pusej juostele eyelets (super), dar qk kryziuku formeles ir brads (vieni mikro paprasti visai o kiti dideli pasteliniu spalvu labai grazus apskritimai ir ziedai)
Atsakyti
Labai faina,kai mergaites pasorodo ka nusiperka ir dar paaiskina ka verta o ko ne pirkti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, scrapoholikės biggrin.gif

Oho, tema net kaista, kiek čia naujienų. Linutuk, nustebinai, ne tas žodis. blink.gif thumbup.gif Išties gražus darbelis. Man labai patinka toks nuotraukų sudėliojimo būdas. wub.gif O kaip tau pavyko taip idealiai išpjaustyti raides? Man nelabai išeina. verysad.gif Aš pjaustau tokiu spec. peiliuku - Senas Naujas įsigyjau. O tu kokiu?

Tiesa, man norėtųsi kokių smulkių detalių. Pvz., padangų žymės tau irgi tiktų. lotuliukas.gif

Tamsta Pirmininke, raportuoju, kad dėl žiedukų nebesijaudintum, nes man jūsų pasiūlymas tinka - mes su Linutuke pasidalinsim. Ačiū!!!

Tiek dar norėjau parašyt, bet turiu bėgti. doh.gif Miglota, faini lobiai! drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 29 gegužės 2008 - 18:20