Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(kristi13 @ 2008 05 28, 22:17)
Ne tau vienai pradėjo spausti finansai blush2.gif Prisisakiau iš kelių vietų ir dabar bandau suktis. Tačiau vis dar to, to ir to norisi.

as irgi is JAV, ebay ir SCRAP8 uzsisakiau,tai savo saskaitos net nesakysiu blink.gif Bet visiskai nuo nulio pradejau SB,tai reikia kazko spec tam uzsisakyti.
Papildyta:
Siandien savo darbelio neissiusiu,mazius susirgo soske.gif
Atsakyti
tuoj reikes ispardavimus savu lobiu ir kitom daryt biggrin.gif
Atsakyti
paredagavau uzsakymus. Ar man vaidenasi ar Zirafos sese bande uzsisakyti metalinius remelius? Gal per cia o ne bloge g.gif . Ir dar ji nespejo gauti raudono albumo tik 1 min skirtumo. doh.gif
Is kieno dar gausiu konkursinius?
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 29, 01:16)
Is kieno dar gausiu konkursinius?

Is manes, bet tai bus paskutinem dienom blush2.gif O dabar einu meistrauti pavadinimo raides 4u.gif

Scrap8, o kokias spalvas reikia sumaisyti, kad gamti tamsia bordo spalva, nu tokia prisirpusios vysnios...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 28 gegužės 2008 - 22:36
QUOTE(Tosk @ 2008 05 28, 14:59)
Is manes, bet tai bus paskutinem dienom blush2.gif O dabar einu meistrauti pavadinimo raides 4u.gif

Scrap8, o kokias spalvas reikia sumaisyti, kad gamti tamsia bordo spalva, nu tokia prisirpusios vysnios...?

bordo spalva=pagrindas raudonas, o paskui reikia pamaisyt mazais kiekiais melynos ir juodos
Atsakyti
Na, merginos, pavarot su tokiais grand užsakymais. biggrin.gif

Scrap8, aš manau, kad tau eilinį kartą vaidenasi. biggrin.gif Aną kartą kralikai, šį kartą žirafos su rėmeliais. biggrin.gif Bo aš rėmelių neužsisakinėjau, bet pamenu, kad kažkas jų norėjo. Bet tikrai ne aš. smile.gif O raudoną albumą man lauramama perleido. Tai gal dėl šventos ramybės parašyti blog'e naują - pilną - užsakymą? unsure.gif

P.S. Na štai - radau - rėmelių nori lauramama. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 28 gegužės 2008 - 23:16
aš labai norėčiau spėti padaryti.... tik nežinau kaip čia baigsis...
Atsakyti
Aš irgi nemiegu, darau darbelį konkursui, bet abejoju savo jėgom. smile.gif Jaučiuosi kaip japonų arbatos gėrimo ceremonijoje - įrankiai lyg ir matyti, bet baugu... gal ką ne taip padarysiu ir viską sugadinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 28, 16:05)
Na, merginos, pavarot su tokiais grand užsakymais.  biggrin.gif 

Scrap8, aš manau, kad tau eilinį kartą vaidenasi.  biggrin.gif  Aną kartą kralikai, šį kartą žirafos su rėmeliais.  biggrin.gif  Bo aš rėmelių neužsisakinėjau, bet pamenu, kad kažkas jų norėjo. Bet tikrai ne aš. smile.gif O raudoną albumą man lauramama perleido. Tai gal dėl šventos ramybės parašyti blog'e naują - pilną - užsakymą?  unsure.gif

P.S. Na štai - radau - rėmelių nori lauramama. smile.gif

pamenu kad pirmam persiuntimui norejai tu acrylic/skaidriu remeliu mirksiukas.gif , turbut del to susimaise. O naujai nereikia perrasyti. Viska koregavau pagal blog'o komentarus, tai ten matau viska surasei.
--Nu gerai tada visos apsispreskit galutinai, diena dar, dvi, ir pradesiu viska i dezes mesti.
Jaučiuosi kaip japonų arbatos gėrimo ceremonijoje - įrankiai lyg ir matyti, bet baugu... gal ką ne taip padarysiu ir viską sugadinsiu biggrin.gif

kartais klaidos nuveda link geresnio rezultato negu pradzioj isivaizdavai mirksiukas.gif . Nu ir jei sugadinsi, juk tai tik popierius; Sau kartok mantra"tai tik popierius...". Blogiausiu atveju suklysi ir teks naujai nuotraukas atspausdint ir viena lapa popieriaus sugadinsi...ne pasaulio pabaiga lotuliukas.gif
Atsakyti
Zirafos sese pastebejau kad tu esi 9 eilej norinti sidabriniu zieduku (o is viso turiu 8 pokelius). Tai patariu arba:
--a) viena is uzsisakiusiu pasidalina pokely 16 su tavim po 8 lygiai ir kaina padalinam tarp jusu,
--cool.gif galiu tau spalvuotu nupirkti vietoj sidabriniu
Prasau atsakyk...
kitom turgininkem:
P.S. "Pasaulio Keliauninke" rinkinuko jau negaliu daugiau gauti.
P.S.S Del BIG Bite, norinciu: irmulia (su extra kniedem), Migle ir Arminux? dar guma tampau ar noriu bastytis tolokai su vaikais ju gaut, bet jei uzplauks noras, tai norinciu 3 a ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 29 gegužės 2008 - 02:48
Scrap8, gal galetum nupirkti ta prietaisiuka embosinimui?Lyg ir minejai,kad gali gauti.
As tikrai sudalyvausiu, bet maziuko ligos niekaip neleidzia aprasymo padaryti,tai siandien vakare prizadu issiusti.Nes kuo ilgiaujis pas mane ant stalo guli,tuo labiau suabejoju ar jis tinkamas sitam konkursui.Visai nesu patyrusi,o is karto jau i konkursa pretenduoju g.gif
Atsakyti
Scrapuke, mano knygą 047 berods aasta perėmė 4u.gif
o aš labai norėčiau, jei dar gali gauti tų faktūrinių plytelių blush2.gif
kai pažiūrėjau, ką Arminux su jomis padarė, tai seilė taip nutįso... doh.gif
Atsakyti