Sveikos visos As sedziu prie nuotrauku,atrinkineju..nors kuo toliau,tuo labiau puolu i nevilti...nes nera normaliu foto,kokybisku,siaubas nusibodo ta muiline...bet ir prosvaisciu isigyt padoru aparata kol kas nera reik vaikui duot,tegu'pazaidzia',ga tada naujam aparatui pribresim o nuotrauku galybe,nuo vaiko gimimo nedarytos baigiu nupust prie ju
O ką pirmiausia planuoji daryt? Kokį SB? Nenusimink, ir su muiline pasitaiko gerų kadrų - jei netiki, pažiūrėk Irmos blog'ą.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 28, 17:22)
O ką pirmiausia planuoji daryt? Kokį SB? Nenusimink, ir su muiline pasitaiko gerų kadrų - jei netiki, pažiūrėk Irmos blog'ą.
tai reik uzsakyt visas iki 9 menesio,o ten jau pradesiu krapstyt vaiko albuma,esu nupirkus senokai albuma paprastais kartoniniais lapais ir dar kai cia niekas nesisnekejo ir tema buvo visiskai mirus,tai as pradejau kurpt po truputi apie nestuma,padariau 2 puslapius ir du per abu puslapius,paskui kai Aveda pripasakojo,kas nutinka ,jei darai su netinkamais klijais,rasalai ir rasikliais,bei netinkamu popierium,tai nusviro rankos...jau daugiau ne puse metu net ziuret nenorejau i ta puse,bet viena diena istraukiau ta albuma pradeta,paziurejau,man taip patiko,o be to labai nostalgija nestumui didele na vienu zodziu vel uzsimaniau,kad reik uzbaigt pradeta darba,bet ten storas albumas,tai kol uzpildysiu,tol nepradesiu daryt ant atskiru lapu.darbo daug laukia,bet malonaus.
Kaip faina.......... Gerai, kad nusprendei ir toliau darbuotis..... Aišku, labai užsinorėjau paprašyti, kad parodytum, ką jau padarei.... Bet gal nenorėsi?.... Bet labai jau prašau... Manęs dar irgi laukia Pirmieji metai.
QUOTE(Miglota @ 2008 05 28, 09:11)
Aciu nors tokie nutikimai tikrai nedazni sioj saly, bet tikriausiai ta moteriske buvo apsvaigus nuo narkotiku
oho koks nemalonumas, as panase situacija darbe turejau, irgi su narkomane ...siaubas kai is niekur nieko taip atsitinka
Tik patikslink, kaip bus su popierium? Ar dar turėsi kokio nors? Nes nesupratau...
su popierium, ir aplamai viskuo ka vakar papildziau galiu dar gaut. Rastuotopopieriaus 12 x 12, tai taip abieju rinkinuku: Pasteliniu ir Neutral galiu gaut (tiem yra foto bloge), ir vienspalvio popieriaus irgi.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 28, 16:58)
--Nu geras, prie savo blog'o negaliu prisijungti "uzimtas"
Na man dar neužlūžo. Bet leidžia be slaptažodžio įeiti - reiškia, tik pirmam kartui reikėjo, ane?
Man kokia mintis atėjo.... Jeigu aš spėjau, tai juk ir irmulia, ir Benitta gali spėti... Merginos?
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 28, 19:11)
Tosk.... na pabaiga
Jo ten tas yvykis ysicementavo smegeninej... Puolantis paskui vaika tevas, bet jis buvo su plezinem tapkem, tad gatvej pardribo, taciau suspiejo pasigaut vaikiuka ir prie saves prisitraukt... pirmoji masina juos aplenke minimaliu atstumu Poto sedejom visi ir zliumbem. Visu nemalonumu kaltininkai - mb mama ir jos sugyventinis. Bet jiems ta kelione atsirugs ir labai brangiai.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 28, 19:28)
Tosk: nu tau konkursui tema kaip tik , tiek turi nesekmingu yvykiu kad galetum kitom paskolint temai .
Aga... Galiu pasidalinti - kam reikia trenktos mociutes, kuri nebeprisimena kaip mazi vaikai auginami ir neturi zalio supratimo kaip turi elgtis mociute??????
QUOTE(Miglota @ 2008 05 28, 19:32)
instrukcijos nera nei norvegiskai nei angliskai tik daniskai, reikes paieskot gal lietuviskai imanoma internete rast turejom 300D
oho na ir tastogos turejau ir as viena laaaabai nemalonu nutikima sioj kelionej.. Trondheime salia viesbucio stovejau su lagaminais, kuprinem, tasem ir laukiau, kad vyras privaziuotu su masina, padariau kelias nuotraukas ir tada prie manes priejo agresyviai nusiteikusi prostitute, pagriebe krutine, net oda sudraske ir pradejo saukt kodel ja fotografuoju, nors as jos net nemaciau.. tada labai isigandau, o salia dar stovejo nemazas burys zmoniu ruke, bet niekas nieko nedare o ji dar pasispjaude ir nuejo sau.. o as stoviu, zliumbiu nuo isgascio ir nevilties, vyras neatvaziuoja.. norejau skradziai zemes prasmegt
ispudinga salis, butinai atvaziuok
oho na ir tastogos turejau ir as viena laaaabai nemalonu nutikima sioj kelionej.. Trondheime salia viesbucio stovejau su lagaminais, kuprinem, tasem ir laukiau, kad vyras privaziuotu su masina, padariau kelias nuotraukas ir tada prie manes priejo agresyviai nusiteikusi prostitute, pagriebe krutine, net oda sudraske ir pradejo saukt kodel ja fotografuoju, nors as jos net nemaciau.. tada labai isigandau, o salia dar stovejo nemazas burys zmoniu ruke, bet niekas nieko nedare o ji dar pasispjaude ir nuejo sau.. o as stoviu, zliumbiu nuo isgascio ir nevilties, vyras neatvaziuoja.. norejau skradziai zemes prasmegt
ispudinga salis, butinai atvaziuok
Norvegijoje parduodami visi fotikai neturi norvegiskos instrukcijos... Paradoksas...
Sokiruojantis yvykis As turbut buciau paleidus kakarine Oslo juodaodes prostitutes super agresyvios.
Gal kas norėtų mini štampukų.Galėčiau perleisti.
Sveikutės, nesudalyvavau turgely per tą savo darbą. Bet gal ir gerai, vistiek esu užsikasus, tai turbūt nieko gero nesukurčiau, vyras ir taip graužia, kad tiek visko tada parsisiunčiau, o rezultatų kaip nėra, taip nėra . Tikiuosi gerai apsiprekinsit, nes aš nežinau password'o, tai net nemačiau tų gėrybių . Taip pavydžiu visoms kuriančioms, darbai labai mieli...
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 28, 20:13)
Gal kas norėtų mini štampukų.Galėčiau perleisti.
Nu zinai,kad jei nebuciau uzsiauginusi toookio uzsakymo,tai tikrai paimciau.Gal tu juos kol kas paimk,jei jau labai netiks,kai pamatysi,as paimsiu.Bet iki kito menesio avanso, dar tu stampuku sau leisti jau nebegalesiu matyt.
Papildyta:
Mes su tuo turgum jau tuoj nauja tema atidarinesim
kaip gerai,kad tos plytelės abipusės , nes aš jau buvau nusiminus,kad kažko vis tiek nebus iš to paveiksliuko....
Užsisakiau prekių iš jav ir vokietijos beveik už 1500lt... imsiu paskolą... ar kokiu lizingu reikės išsimokėti.... Taip ir būna,kai iš trijų vietų gundo.....
Užsisakiau prekių iš jav ir vokietijos beveik už 1500lt... imsiu paskolą... ar kokiu lizingu reikės išsimokėti.... Taip ir būna,kai iš trijų vietų gundo.....
Ne tau vienai pradėjo spausti finansai Prisisakiau iš kelių vietų ir dabar bandau suktis. Tačiau vis dar to, to ir to norisi.