Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 28, 07:15)

--Klausimas apie konkurso balsavimą: ką jūs manote dėl teisių balsuot tom kurios nedalyvavo?. Anksčiau tikėjausi kad daugiau bus sudalyvavusių, bet dabar 4 jei bus, tai ne taip linksma skaityt įvertinimus.
Kur kitos dingo? krenta kaip musės  lotuliukas.gif , bijo pasirodyt. Tosk  dar sakė kad lygtai darbuojasi, o gal ji mus apmainė į Norgų SB forumą verysad.gif

Matyt pamirsai kaip yra su lietuviais lotuliukas.gif Viskas bus atsiunciama paskutine diena tongue.gif Judu su darbeliu po truputy... labai po truputy... MB dabar pats zvejybos ykarstis, tai busiu gyvanasle koky menesy lotuliukas.gif Jis tik saldziu balsiuku vis pasiteirauja ar labai patenkinta esu gimtadienio dovana lotuliukas.gif Sakiau - jo. Bet as jau pradejau kaledinius norus galvoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 05 28, 16:45)
na bet uztat gavau tooookiu ispudziu is sios keliones, kad visom rekomenduoju butinai kada nors aplankyti norvegija  4u.gif

as irgi dalyvausiu, nors buvau nusprendus pasilaikyt darbeli tik sau  ax.gif

Ten kur tu lankeis istiesu fantastiska wub.gif wub.gif wub.gif Dievinu Norvegijos gamta wub.gif Liepa atvaziuoja mano seima, tai ir planuoju trumpa kelione y kalnus, o konkreciau y Nærøyfjord.

As ir mintyse turiu pora darbeliu, kuriu nenoresiu niekam rodyti, man jie per nelyg asmeniniai ax.gif Tik vis tempiu, nes noriu ismokti koreguoti nuotraukas, jos nelabai kokios kokybes.

P.S. Tiesa uzsiminei, kad turi nauja foto zaisliuka... Ydomu koky rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 05 28, 14:34)
P.S. Tiesa uzsiminei, kad turi nauja foto zaisliuka... Ydomu koky rolleyes.gif

MB gimtadienio proga "pasidovanojo" canon 450D ir Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 smile.gif tai as svaigstu.. gaila tik instrukcijos negaliu perskaityt, pyskinu viska is eiles kolkas biggrin.gif negaliu atsidziaugt nuotrauku ryskumu ir kokybe blush2.gif

o tu gal nuotrauku is kretos idesi ax.gif labai idomu paziuret butu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 28, 13:59)
trumpa zinute:  dar papildomu prekiu galiu gauti visu kur vakar darasiausu ***turgaus papildymas: tu stampuku, alfabetu, rasalu (visu spalvu) ir dvieju rastuotų Making Memories popieriaus poku, vienspalviu. Taip pat, tos kurios uzsisake fakturines plyteles- ar norit kad ta spec instrumenta nupirkciau?Ar dar atsiras daugiau norinciu fakturiniu plyteliu???
Bandykit siandien atsakyti ir komentarus parasykit bloge, moderuosiu veliau

as noreciau fakturiniu plyteliu smile.gif
Atsakyti
Remini norėčiau paklausti kokia valiuta už prekes tau reikės pervesti. Jei litais tai koks dolerio ir lito kursas?
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 28, 16:10)
Remini norėčiau paklausti kokia valiuta už prekes tau reikės pervesti. Jei litais tai koks dolerio ir lito kursas?

palauksim kol viską susikomplektuosim ir kai jau bus paruoštos sąskaitos ax.gif o tada jau žiūrėsim koks kursas. nors nežinau dar g.gif apie tai net negalvojau blush2.gif man čia vis turgelis vaidenasi... ir norisi, ir pinigėlių jau šį mėnesį nebeliko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 05 28, 16:17)
man čia vis turgelis vaidenasi... ir norisi, ir pinigėlių jau šį mėnesį nebeliko  doh.gif

doh.gif ir man tas pats - tuščia sąskaita, kaip tyčia.... na bet viliuosi, kad atsiras pinigų, kai jau ateis laikas atsiskaityti. pioneer.gif

Tosk, Miglota, pasirodykit, kaip atostogavot..... wub.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 28 gegužės 2008 - 15:30
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 28, 15:28)
Tosk, Miglota, pasirodykit, kaip atostogavot.....  wub.gif flirt.gif

kai sugrisiu namo 4u.gif uzstrige pakeliui vis dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 05 28, 18:40)
MB gimtadienio proga "pasidovanojo" canon 450D ir Sigma 18-200mm f/3.5-6.3  smile.gif  tai as svaigstu.. gaila tik instrukcijos negaliu perskaityt,  pyskinu viska is eiles kolkas  biggrin.gif  negaliu atsidziaugt nuotrauku ryskumu ir kokybe  blush2.gif

o tu gal nuotrauku is kretos idesi  ax.gif  labai idomu paziuret butu  smile.gif

Smagios dovaneles thumbup.gif O kas blogai su instrukcija? O koky turejot anksciau?

Sunkus reikalas su nuotraukom is Kretos... As jos veik ir nemaciau unsure.gif Bet vat dramos buvo iki valiai: nuo apgirtusiu graiku saudanciu y ora tikrais ginklais salia vaiku... iki pasisedejimo kazkokioj suknistoj kavinej salia judraus kelio ir vienas vaiku ispuole y gatve.... Man reikes nemazai laiko, kol istrinsiu neigiamas emocijas ir galesiu pamatyti kazka grazaus nuotraukose schmoll.gif
Atsakyti
Tosk.... blink.gif na pabaiga swoon.gif

Na nors Miglotos fiordais pasigrožėsim.... Dievas duos, nuvažiuosim kada ten. Seniai ši šalis traukia pasisvečiuot. wub.gif
Atsakyti
LINUTUK: Neutral vienspalvio popieriaus ten nera ka fotkint. Aprasymas labai kategoriskai isvardina kas kiek, spalvas. Popierius yra lygaus pavirsiaus:baltas, kreminis ir sviesiai rudu atspalviu, dar tamsesne ruda yra. Toks tiktu su fakturinem plytelem, uzrasam ir foto ant ju klijuot. Daznai as toki naudoju kaip pagrinda ant kurio uzlipdyt plonesni rastuota popieriu. Man pavyz. neapsimoka naudoti brangesni Bazzill jeigu ji pilnai uzdengsiu plonesniu rastuotu popierium. Ten viskas ypakuota celofane, tai nenoriu praplesti.
--tai dar norite 2 fakturiniu plyteliu rinkinu? ten 6 plyteles komplekte, negaliu ju isskirti. Abi puses turi skirtinga rasta. Jei noresite pasidalinti gave, tai susitarkit taip.
--juodo rasalo dar 1.
...ka dar praziopsojau?
Del Konkurso:: tai balsuojam visos kurios norim, OK. LINUTUK: man niekas i akis nekrenta kad reikia pakeisti...nenuvertink savo darbelio. Tosk: nu tau konkursui tema kaip tik lotuliukas.gif , tiek turi nesekmingu yvykiu kad galetum kitom paskolint temai mirksiukas.gif lotuliukas.gif .
--Nu geras, prie savo blog'o negaliu prisijungti "uzimtas" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 28 gegužės 2008 - 16:02
QUOTE(Tosk @ 2008 05 28, 15:37)
Smagios dovaneles thumbup.gif O kas blogai su instrukcija? O koky turejot anksciau?

Sunkus reikalas su nuotraukom is Kretos... As jos veik ir nemaciau unsure.gif Bet vat dramos buvo iki valiai: nuo apgirtusiu graiku saudanciu y ora tikrais ginklais salia vaiku... iki pasisedejimo kazkokioj suknistoj kavinej salia judraus kelio ir vienas vaiku ispuole y gatve.... Man reikes nemazai laiko, kol istrinsiu neigiamas emocijas ir galesiu pamatyti kazka grazaus nuotraukose schmoll.gif

instrukcijos nera nei norvegiskai nei angliskai doh.gif tik daniskai, reikes paieskot gal lietuviskai imanoma internete rast smile.gif turejom 300D ax.gif

oho na ir tastogos blink.gif turejau ir as viena laaaabai nemalonu nutikima sioj kelionej.. Trondheime salia viesbucio stovejau su lagaminais, kuprinem, tasem ir laukiau, kad vyras privaziuotu su masina, padariau kelias nuotraukas ir tada prie manes priejo agresyviai nusiteikusi prostitute, pagriebe krutine, net oda sudraske ir pradejo saukt kodel ja fotografuoju, nors as jos net nemaciau.. tada labai isigandau, o salia dar stovejo nemazas burys zmoniu ruke, bet niekas nieko nedare doh.gif o ji dar pasispjaude ir nuejo sau.. o as stoviu, zliumbiu nuo isgascio ir nevilties, vyras neatvaziuoja.. norejau skradziai zemes prasmegt sad.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 28, 15:41)
Tosk....  blink.gif  na pabaiga swoon.gif

Na nors Miglotos fiordais pasigrožėsim.... Dievas duos, nuvažiuosim kada ten. Seniai ši šalis traukia pasisvečiuot.  wub.gif

ispudinga salis, butinai atvaziuok 4u.gif
Atsakyti
Scrapiuk, na nieko nepamiršai, berods. wub.gif Tik patikslink, kaip bus su popierium? Ar dar turėsi kokio nors? Nes nesupratau...

Miglota, vaje blink.gif ačiū Dievui, likai gyva. Ir fotiko neatėmė. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 28 gegužės 2008 - 16:06
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 28, 16:03)
Miglota, vaje  blink.gif  ačiū Dievui, likai gyva. Ir fotiko neatėmė.  blink.gif

Aciu 4u.gif nors tokie nutikimai tikrai nedazni sioj saly, bet tikriausiai ta moteriske buvo apsvaigus nuo narkotiku unsure.gif
Atsakyti