QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 28, 07:15)
--Klausimas apie konkurso balsavimą: ką jūs manote dėl teisių balsuot tom kurios nedalyvavo?. Anksčiau tikėjausi kad daugiau bus sudalyvavusių, bet dabar 4 jei bus, tai ne taip linksma skaityt įvertinimus.
Kur kitos dingo? krenta kaip musės , bijo pasirodyt. Tosk dar sakė kad lygtai darbuojasi, o gal ji mus apmainė į Norgų SB forumą
Matyt pamirsai kaip yra su lietuviais Viskas bus atsiunciama paskutine diena Judu su darbeliu po truputy... labai po truputy... MB dabar pats zvejybos ykarstis, tai busiu gyvanasle koky menesy Jis tik saldziu balsiuku vis pasiteirauja ar labai patenkinta esu gimtadienio dovana Sakiau - jo. Bet as jau pradejau kaledinius norus galvoti
QUOTE(Miglota @ 2008 05 28, 16:45)
na bet uztat gavau tooookiu ispudziu is sios keliones, kad visom rekomenduoju butinai kada nors aplankyti norvegija
as irgi dalyvausiu, nors buvau nusprendus pasilaikyt darbeli tik sau
as irgi dalyvausiu, nors buvau nusprendus pasilaikyt darbeli tik sau
Ten kur tu lankeis istiesu fantastiska Dievinu Norvegijos gamta Liepa atvaziuoja mano seima, tai ir planuoju trumpa kelione y kalnus, o konkreciau y Nærøyfjord.
As ir mintyse turiu pora darbeliu, kuriu nenoresiu niekam rodyti, man jie per nelyg asmeniniai Tik vis tempiu, nes noriu ismokti koreguoti nuotraukas, jos nelabai kokios kokybes.
P.S. Tiesa uzsiminei, kad turi nauja foto zaisliuka... Ydomu koky