Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

Linutuk lotuliukas.gif na man jau nuotaika pasitaisė smile.gif ir pati scrap8, ir kitos merginos tokios draugiškos - nelikau be nieko. smile.gif
O tu jau savo darbelį išsiuntei, ane? jeigu išsiuntei, tai dzin jau, nieko nebepataisysi, sėdėk atsipūtusi biggrin.gif Tvarkyk bardaką ir galvok naują užduotį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 27, 15:32)
Miglotai irgi atostogos brangiai kainavo.  lotuliukas.gif

net ir papildyma praziopsojau, nes tik vakare namo grisim ir tik prabegom prie kompo pripuolu doh.gif na bet uztat gavau tooookiu ispudziu is sios keliones, kad visom rekomenduoju butinai kada nors aplankyti norvegija 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 27, 16:00)
del to rinkinuko nzn dar ar bus imanoma gauti, bet vat gali "stebuklingai" atsirasti akriliniu stampuku uz neilgo, alfabetu ...bet tik nepulkit atsisakyt visko ko uzsisaket 4u.gif

is vel pavelavau, na tikrai nelemta man lotuliukas.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 28, 03:45)
Anksčiau tikėjausi kad daugiau bus sudalyvavusių, bet dabar 4 jei bus, tai ne taip linksma skaityt įvertinimus.
Kur kitos dingo? krenta kaip musės  lotuliukas.gif , bijo pasirodyt. Tosk  dar sakė kad lygtai darbuojasi, o gal ji mus apmainė į Norgų SB forumą verysad.gif

as irgi dalyvausiu, nors buvau nusprendus pasilaikyt darbeli tik sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 28, 13:06)
Linutuk  lotuliukas.gif  na man jau nuotaika pasitaisė  smile.gif ir pati scrap8, ir kitos merginos tokios draugiškos - nelikau be nieko.  smile.gif
O tu jau savo darbelį išsiuntei, ane? jeigu išsiuntei, tai dzin jau, nieko nebepataisysi, sėdėk atsipūtusi  biggrin.gif  Tvarkyk bardaką ir galvok naują užduotį.  biggrin.gif
tai gerai kad pagerejo nuotaika, o as darbeli jau issiunciau, bet gi ji vis paciupinu, bet sakiau kad palauksiu konkurso pabaigos, ir tada prasysiu patarimo pas jus kaip pataisyti, nes man kaip visada kaskas ten ne taip, o kas neiziuriu lens.gif ot zabalas sutverimas esu (vertimas jaunimeliui jai nezino ka tai reiskia -akla- cia mano bobutes issireiskimas biggrin.gif )
QUOTE(Miglota @ 2008 05 28, 14:15)
as irgi dalyvausiu, nors buvau nusprendus pasilaikyt darbeli tik sau  ax.gif
smagu kad daugeja dalyvaujanciu, konkurencija geras dalykas thumbup.gif
ir as ta papildoma praziopsojau, man jau daug nereikia, norejau tik papildomai vienspalvio popieriaus, bet abu kartus praziopsojau doh.gif ai bet nieko, gal kada pati is JAV uzsisakysiu, dabar ir taip mano biudzetas apkarpytas blink.gif MB jau pradejo dometis kiek visa tai gali kainuoti, tai dar suseks lotuliukas.gif lotuliukas.gif reikia ****** uzmetyti laikinai ax.gif nes maniskis supratingas tik tol kol viskas su saiku biggrin.gif
Atsakyti
Nu gerai, tada perleisiu ir albumą, ir savo popierių, kurį spėjau nugvelbti rolleyes.gif Gal pasidalinsit kaip nors. Vistiek kol negyvenu savo namuose, kurie jau užgrūsti siuvinėjimo medžiagom, siūlais ir karoliukais, dar vieno hobio mano sesė nebeištvers blush2.gif
Atsakyti
trumpa zinute: dar papildomu prekiu galiu gauti visu kur vakar darasiausu ***turgaus papildymas: tu stampuku, alfabetu, rasalu (visu spalvu) ir dvieju rastuotų Making Memories popieriaus poku, vienspalviu. Taip pat, tos kurios uzsisake fakturines plyteles- ar norit kad ta spec instrumenta nupirkciau?Ar dar atsiras daugiau norinciu fakturiniu plyteliu???
Bandykit siandien atsakyti ir komentarus parasykit bloge, moderuosiu veliau
Atsakyti
OK, tada viską pasilieku sau lotuliukas.gif Jei jau man lemta, tai lemta good.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 28, 14:59)
trumpa zinute:  dar papildomu prekiu galiu gauti visu kur vakar darasiausu ***turgaus papildymas: tu stampuku, alfabetu, rasalu (visu spalvu) ir dvieju rastuotų Making Memories popieriaus poku, vienspalviu. Taip pat, tos kurios uzsisake fakturines plyteles- ar norit kad ta spec instrumenta nupirkciau?Ar dar atsiras daugiau norinciu fakturiniu plyteliu???
Bandykit siandien atsakyti ir komentarus parasykit bloge, moderuosiu veliau

o gal gali mestelti nuorodo kaip tas 073: Neutral Cardstock paper Pack: Wausau Paper ir 074: Spectrum/Wausau Paper Pack (vienspalvis) Cardstock popieriaus rinkinukas atrodo ,man ko tai nesiseka rasti blush2.gif
Atsakyti
Aš tikrai dar norėčiau popieriaus, nes žinau, kad šito gėrio žiauriai reikia. Tokio, kaip scrap8 atsiuntė pirmą kartą, Lietuvoj tikrai nėra. Tai dar rinkinuką nupirkčiau. Ir susigundyčiau faktūrinėm plytelėm. Gal jas būtų galima iškomplektuot? Tada pasidalintume po 2-3 vnt.? O įrankių su apvaliais galiukais, kaip irmulia parodė, yra LT pirkti.

O eMAR norėjau štai ką pasakyt - nepanikuok. biggrin.gif Tikrai neatsisakinėk to, ką nusižiūrėjai. Kai gausi prekytes ir pamatysi jas gyvai, nebeliks jokių abejonių, tikrai nesigailėsi, kad pirkai. Nuotraukose nesimato, koks iš tikrųjų tai yra lobis. wink.gif Neužims daug vietos. smile.gif Pradžioje. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 28 gegužės 2008 - 14:19
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 28, 14:18)

O eMAR norėjau štai ką pasakyt - nepanikuok.  biggrin.gif  Tikrai neatsisakinėk to, ką nusižiūrėjai. Kai gausi prekytes ir pamatysi jas gyvai, nebeliks jokių abejonių, tikrai nesigailėsi, kad pirkai. Nuotraukose nesimato, koks iš tikrųjų tai yra lobis. wink.gif Neužims daug vietos. smile.gif Pradžioje. smile.gif

Tai jau dabar penkiolika zurnalu ir viena knyga uzims ne tiek jau mazai vietos lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal aš paskui ir pagailėsiu, bet visai neįsigilinus į turgų ...
Tas konkursas dieną naktį iš galvos neišlipa ...
Iki išnaktų vakar sukiojau nuotraukas po lapą ...
Susinervinau ir MB pasakius kad nedalyvausiu nuėjau miegot verysad.gif
Ale šiandien thumbup.gif jau turiu viską susikomplektavusi, trūksta tik dviejų daiktelių - rudo tušo ir juostelės specifinės ... Ryt viską suklijuoju ir valio ...
Širdį aš laimėtoja hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Na popieriaus tai aš irgi dar labai norėčiau. Lietuvoje tikras deficitas.
Dėl štampukų skrapuke labai atsiprašau. Bijau kad MB išsigas pamates sąskaitėlę.
Tačiau dėl popieriaus bandysiu rizikuoti, beto dar ir draugė jo labai prašė.
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2008 05 28, 15:25)
Gal aš paskui ir pagailėsiu, bet visai neįsigilinus į turgų ...
Tas konkursas dieną naktį iš galvos neišlipa ...
Iki išnaktų vakar sukiojau nuotraukas po lapą ...
Susinervinau ir MB pasakius kad nedalyvausiu nuėjau miegot  verysad.gif
Ale šiandien  thumbup.gif jau turiu viską susikomplektavusi, trūksta tik dviejų daiktelių - rudo tušo ir juostelės specifinės ... Ryt viską suklijuoju ir valio ...
Širdį aš laimėtoja  hihihi.gif  hihihi.gif

Valio bus daugiau dalyvaujančių thumbup.gif . Kuo daugiau tuo geriau ir konkurencija šiokia tokia tarpusavyje bus labai į naudą
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 05 28, 15:22)
Tai jau dabar penkiolika zurnalu ir viena knyga uzims ne tiek jau mazai vietos  lotuliukas.gif

Net 15 žurnalų??? lotuliukas.gif

Linutuk, na tikrai, gerai būtų sulaukti komentarų, vertingų patarimų tikrai gausi - tada ir perdarysi darbuką. O kol kas gali užsirašyti savo įkyrias mintis, kaip norėtum pakeisti. biggrin.gif O gal tai bus genialus sprendimas? bigsmile.gif Negali žinot.... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 28 gegužės 2008 - 14:34