Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 28, 08:42)
Taip, aš turėjau omeny raudoną albumą ir rožinį rašalą. smile.gif Labai ilgai rašiau savo užsakymą, todėl tu mane aplenkei. smile.gif Bet jeigu perleidi albumą ir rašalą, labai labai dėkoju.  4u.gif

O tuo rinkinuku su drugeliais mielai dalinčiausi su tavimi, bet bėda ta, kad ir man labiausiai reikia popieriaus.  doh.gif  O lipdukų turiu tiek daug prisipirkusi, kad jau ilgai nebepirksiu. (Tikiuosi.  hihihi.gif )

Bet retro popierius tau netinka? Ne?
Atsakyti
Esu jusu gerbeja, ir as noreciau balsuoti ax.gif ar bent pasigrozeti darbeliais bigsmile.gif
Atsakyti
Priminkite, 4u.gif iki kada reikia siūsti darbelius? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 05 28, 09:55)
Priminkite,  4u.gif  iki kada reikia siūsti darbelius?  doh.gif

iki 31 dienos biggrin.gif

o as tai su tuo konkursiniu darbeliu tiek susibardakinau savo visus lobius, kad dabar nebezinau kas ir kur doh.gif , bandau daryti tvarka blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 28 gegužės 2008 - 09:01
QUOTE(irmulia @ 2008 05 28, 09:55)
Priminkite,  4u.gif  iki kada reikia siūsti darbelius?  doh.gif

Iki gegužės31
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 05 28, 09:43)
Bet retro popierius tau netinka? Ne?

Tinka bigsmile.gif O tu man perleistum visą rinkinuką ar nori dalintis per pusę?
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 28, 09:00)
Tinka  bigsmile.gif  O tu man perleistum visą rinkinuką ar nori dalintis per pusę?

Perleisčiau visą ax.gif Kol kas man dar daug dėlioti ir mokintis, o šalia daug kėdžių, kurias aš bandau užsėsti vienu užpakaliu wacko.gif O tavo darbeliai man labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 05 28, 10:08)
Perleisčiau visą  ax.gif Kol kas man dar daug dėlioti ir mokintis, o šalia daug kėdžių, kurias aš bandau užsėsti vienu užpakaliu wacko.gif O tavo darbeliai man labai patinka  4u.gif

Tikrai??? bigsmile.gif blush2.gif Dėkui. 4u.gif
Tuomet aš blog'e papildysiu savo užsakymuką. Ačiū, eMAR. Mokymuisi labai praverčia mokomoji literatūra - SB knygos, žurnalai. Jei dar neužsisakei, pagalvok. 4u.gif

P.S. Būtų smagu, jeigu balsuoti leistumėt visom noričioms - ir balsų bus daugiau, ir rezultatas bus objektyvesnis. smile.gif Aš musėt nesudalyvausiu konkurse verysad.gif Nespėju. Taip nebuvo nuotaikos, tai neužbaigiau darbelio. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 28 gegužės 2008 - 09:17
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 28, 09:11)
Tikrai???  bigsmile.gif  blush2.gif  Dėkui.  4u.gif
Tuomet aš blog'e papildysiu savo užsakymuką. Ačiū, eMAR. Mokimuisi labai praverčia mokomoji literatūra - SB knygos, žurnalai. Jei dar neužsisakei, pagalvok.  4u.gif

tai chebra pažadėjo paskanuoti tos literatūros wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 05 28, 10:14)
tai chebra pažadėjo paskanuoti tos literatūros wacko.gif

Tikrai. Bus jėga pasidalinti tarpusavy šiuo lobiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 28, 10:16)
Tikrai. Bus jėga pasidalinti tarpusavy šiuo lobiu.  drinks_cheers.gif

As tai tikrai nuskanuosiu, ka gausiu ir dar visa savo turima medz. sukrausiu jei kam bus naudinga. Gaila, kad nieks nenori tu lipduku is rinkinio.Taip ir nuplauks geras rinkinukas uz tokia gera kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 28, 10:11)
P.S. Būtų smagu, jeigu balsuoti leistumėt visom noričioms - ir balsų bus daugiau, ir rezultatas bus objektyvesnis. smile.gif Aš musėt nesudalyvausiu konkurse  verysad.gif  Nespėju. Taip nebuvo nuotaikos, tai neužbaigiau darbelio.   blush2.gif
o tu nepergyvent, dar ne vakaras blush2.gif ims ir atsiras nuotaika, kai atkeliauja ikvepimas tai daug greiciau viskas pasidaro smile.gif o dar ir 3 dienas turi mirksiukas.gif gal dar kas susigalvos ir sumeistrausi, as tai jau dabar kai ka noriu pakeisti savajam doh.gif siaubas kokia esu neapsisprendele blink.gif ir kada is to isaugsiu lotuliukas.gif
Atsakyti