Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

merginos , kurios jau nusiuntete savo konkursinius darbus, kaip darymo technika aprasinejote, o tai man ko tai nesigauna aprasyti blink.gif , tai sakau gal apseisiu blush2.gif nu gi papaskokit man tuuulam pilieciui kaipdaryti ax.gif doh.gif
Atsakyti
Pačios technikos deja neaprašiau. Tiesiog aprašiau tos situacijos istoriją, kurę norėjau pavaizduoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai kokius klijus radau stačiuje pas save biggrin.gif

user posted image

o čia mano embossing įrankiai (labai geras daiktas thumbup.gif )

user posted image

user posted image

Atsakyti
padariau ir as darbuka, liko tik aprasyt,tai ryt sviezia galva aprasysiu ir nuskanuosiu.labai bijau but nesuprasta su savo pirmu blyyynu g.gif
Atsakyti
Pirmiausia noriu atsiprasyti Scrap8,kad prisimakalavau su savo uzsakymu doh.gif Tikiuosi ji supras ir labai nebars ax.gif kadangi pamaciau,kad papilde naujom prekem turgeli,tai kai puoliau cia rasinet,kad tik speciau nugriebt ko noriu,o vaikas rekia nesavu balsu,nes miegot nori,o dar dantys kalasi tai isvis "ne nuotaikoj",vyras ruosiasi i komandiruote,vaika nesioja,kita ranka krauna daiktus,vaikas be pamperso,apsysioja jam kelnes,tas susinervina,as nervuojuos,kad neina komentara uzkraut i turgeli,puolu rasyt esanciai SM lauramama,tada Avedai ,kompas kaip tycia kaip vezlys...vienu zodziu... doh.gif doh.gif doh.gif Dabar suguldziau seimyna ir ramiai sedau perziuret ko dar yra. eh,tikra liga tas scrapbookas doh.gif
dar karta atsiprasau tu,kam pridariau nepatogumu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Konkursinius darbus jau gavau iš:
--LINUTUKO, kristi13, ir astaa
--Klausimas apie konkurso balsavimą: ką jūs manote dėl teisių balsuot tom kurios nedalyvavo?. Anksčiau tikėjausi kad daugiau bus sudalyvavusių, bet dabar 4 jei bus, tai ne taip linksma skaityt įvertinimus.
Kur kitos dingo? krenta kaip musės lotuliukas.gif , bijo pasirodyt. Tosk dar sakė kad lygtai darbuojasi, o gal ji mus apmainė į Norgų SB forumą verysad.gif
o vaikas rekia nesavu balsu,nes miegot nori,o dar dantys kalasi tai isvis "ne nuotaikoj",vyras ruosiasi i komandiruote,vaika nesioja,kita ranka krauna daiktus,vaikas be pamperso,apsysioja jam kelnes,tas susinervina,as nervuojuos,kad neina komentara uzkraut i turgeli,puolu rasyt esanciai SM lauramama,tada Avedai ,kompas kaip tycia kaip vezlys...vienu zodziu... doh.gif doh.gif doh.gif Dabar suguldziau seimyna ir ramiai sedau perziuret ko dar yra. eh,tikra liga tas scrapbookas doh.gif

blink.gif nu ir nemalonumu visai šeimai sukėliau dėl to SB turgaus doh.gif Čia buvo testas ant kiek esi atsiavus SB...matosi kad visapusiškai sergi SB liga, tai sveikinu- įstojai i mūsų klubely 4u.gif lotuliukas.gif
--dar norėjau pasakyt, jei nepastebėjot kai dadėjau prekių, kad yra iš vis 3 akrilinių alfabetų komplektai kurių niekas nepriglaudė.
009: Akriliniai Alfabeto Štampukai: Autumn Leaves/Hand Drawn Alphabet by Katie Pertiet (2 liko)
010: Akriliniai Alfabeto Štampai: “Scribbles by Rhonna Farrer” (1liko)

gero ryto visom 4u.gif
Atsakyti
[quote=Scrap8,2008 05 28, 04:45]
Konkursinius darbus jau gavau iš:
--LINUTUKO, kristi13, ir astaa
--Klausimas apie konkurso balsavimą: ką jūs manote dėl teisių balsuot tom kurios nedalyvavo?. Anksčiau tikėjausi kad daugiau bus sudalyvavusių, bet dabar 4 jei bus, tai ne taip linksma skaityt įvertinimus.
Kur kitos dingo? krenta kaip musės lotuliukas.gif , bijo pasirodyt. Tosk dar sakė kad lygtai darbuojasi, o gal ji mus apmainė į Norgų SB forumą verysad.gif

As tikrai sudalyvausiu,tik siandien velai vakare atsiusiu savo darbeli,isvaziuoju i komandiruote.
Atsakyti
labas rytelis visoms 4u.gif
--Klausimas apie konkurso balsavimą: ką jūs manote dėl teisių balsuot tom kurios nedalyvavo?.
nu tai jai musu tik tiek, tai gal tegu ir kiti balsuoja, tada bus ir ydomiau ir tiksliau g.gif as tai visai nieko pries kad ir kiti balsuotu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
išvažiuoju į konferenciją. Tik norėjau pasakyt, kad aš irgi nieko prieš, kad balsuotų ir nedalyvaujančios.
Beje merginos, vakar vln akr mačiau Goldbuch firmos albumų. Ten paprasti juodi acid free lapai atskirti plėvelėmis. Gal tinka ir SB?
Atsakyti
Linutuk, tai tu pabandyk aprašyti panašiai kaip scrap8 aprašė savo darbelį "Rožės ir rykštės". smile.gif Na pabandyk parašyti, kokį popierių naudojai, ką ten klijavai po nuotrauka, prie nuotraukos, ant nuotraukos, ar kokius kaspinėlius naudojai, ar nutrynamus lipdukus, kaip užrašą rašei - ranka ar štampukais. Jei kokias gėlytes darei - parašyk, kaip padarei ir t.t. Na žodžiu, papasakok, kaip darei viską. Na įsivaizduok, kad pati matai savo darbelį pirmą kartą ir tau kyla klausimų o kaip čia ji padarė, o iš ko čia, o kas ten, o kam tas? biggrin.gif

P.S. Padariau ir aš savo vėlyviausią užsakymą. Tikiuosi, lauramama užleis man albumą ir rašalą, nes aš tik 1 min. vėliau paskelbiau savo užsakymuką. Užleisi? 4u.gif
Ir dar - remini siūlėsi pasidalint žurnalus perpus. Aš nupirkčiau jos pusę. O scrap8 tegu padaro kaip jai patogiau - arba visus persiunčia remini, o aš iš jos pasiimčiau jau Vilniuj, arba tegu iškomplektuoja ir kiekvienai įdeda po 5 vnt. - na kaip tau, scrap8, bus patogiau, taip ir daryk. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 28 gegužės 2008 - 08:15

P.S. Padariau ir aš savo vėlyviausią užsakymą. Tikiuosi, lauramama užleis man albumą ir rašalą, nes aš tik 1 min. vėliau paskelbiau savo užsakymuką. Užleisi? 4u.gif
Ir dar - remini siūlėsi pasidalint žurnalus perpus. Aš nupirkčiau jos pusę. O scrap8 tegu padaro kaip jai patogiau - arba visus persiunčia remini, o aš iš jos pasiimčiau jau Vilniuj, arba tegu iškomplektuoja ir kiekvienai įdeda po 5 vnt. - na kaip tau, scrap8, bus patogiau, taip ir daryk. Ačiū. 4u.gif
[/quote]
As uzsisakiau situos dalykus del to,kad ju niekam neprireike, o pasiulymas tikrai geras (kaina).Todel, jei tau tikrai reikia, aisku,kad perleisiu. Tu turi omeny ta rasala ruzava ir raudona albuma?
O gal kas noretu dalintis ta rinkini su drugeliais.As ji imciau,bet man jis per daug mergaitiskas. Man is jo reiketu didelio poko popieriaus, kai kuriu lipuku ir tu apvaliu smeigiu, visa kita galeciau kazkam perleisti (nes tu raidziu ir drugeliu man nelabai reikia). Sumokeciau gerokai didesne dali nei puse sio rinkinio vertes.
Atsakyti
Taip, aš turėjau omeny raudoną albumą ir rožinį rašalą. smile.gif Labai ilgai rašiau savo užsakymą, todėl tu mane aplenkei. smile.gif Bet jeigu perleidi albumą ir rašalą, labai labai dėkoju. 4u.gif

O tuo rinkinuku su drugeliais mielai dalinčiausi su tavimi, bet bėda ta, kad ir man labiausiai reikia popieriaus. doh.gif O lipdukų turiu tiek daug prisipirkusi, kad jau ilgai nebepirksiu. (Tikiuosi. hihihi.gif )
Atsakyti