Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

Lachese, dėkui, dėkui. 4u.gif Gražių tau permainų tavo gyvenime. 4u.gif
Tosk, ai, nu iš nuotraukos bandyk spėt, koks tas jubiliejus. biggrin.gif

Dėl prizų gal kas ne taip suprato.... Aš tik norėjau pasakyt, kad ir be prizų norėsiu dalyvauti konkursuose. Prizai, žinoma, fainas dalykas, kas nemėgsta dovanų... wub.gif Bet jeigu ir nebūtų materialių prizų, aš vistiek dalyvaučiau konkurse. Nes tai geros SB pamokos, įdomi ir vertinga patirtis. drinks_cheers.gif

O ta trafaretų knygelė ir man krito į akis, kai neseniai buvau knygyne. Gundžiausis nusipirkt, faini ten trafaretai, tikrai. biggrin.gif
Atsakyti
TOSK būtent tokę knygutę ir turiu biggrin.gif Pirkau knygyne, tačiau paskutiniu metu pastebėjau, kad jų prikrauta ir IKI parduotuvėse.
Atsakyti
Pamiršau pasakyti, fainos Tosk juostelės - originalios. Ir dar, kad Avedos pavyzdys, apie ką gali būti SB "Nusivylimas" puikus. Man į galvą nieko panašaus neatėjo - viską supratau tiesiogiai. doh.gif O čia gali būti ne nusivylimas, o apgailestavimas. Jau viena mintis ir man gimė. Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Zirafos sese o is kokios nuotraukos reikia cia spelioti lotuliukas.gif As tai kai pasiziuriu y veidrody, tai niekaip sau neduodu tu savo meteliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Del konkurso prizu, tai siuvinetojos neblogai yra sugalvojusios, jos kiekviena menesy surenka pinigelius ir uzperkami priziukai... Bet ten jau ilgai gyvaves klubas ir nariu skaicius nemazas....
Atsakyti
Pasirodo, Mėlynos paukštės gimtadienis buvo dieną prieš mano. blink.gif Nežinojau. Priimk pavėluotus sveikinimus. 4u.gif O ryt - irmulės gimtadienis. 4u.gif

Sorry už spam.gif Bet čia mūsų namučiai, o kiekvienuose namučiuose vyksta šventės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 05 12, 13:14)
Zirafos sese o is kokios nuotraukos reikia cia spelioti lotuliukas.gif As tai kai pasiziuriu y veidrody, tai niekaip sau neduodu tu savo meteliu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

is sitos smile.gif

vaje kiek daug pavasarinukiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , visas happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 12 gegužės 2008 - 12:54
VISAS PAVASARINUKES SU GIMTADIENIU birthday.gif
-Zirafos sesę
-Irmulia
-Mėlyną paukštę

Gal daugiau turim pavasarinukių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 12 gegužės 2008 - 13:23
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 12, 13:22)
VISAS PAVASARINUKES SU GIMTADIENIU birthday.gif
-Zirafos sesę
-Irmulia
-Mėlyną paukštę

Gal daugiau turim pavasarinukių?

turim hihihi.gif

o aš savo ruožtu irgi noriu pasveikinti su praėjusiais ir ateinančiais gimtadieniukais 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su gimtadieniu 4u.gif As irgi pavasarinuke, smagu jusu sventiskam burely buti.

Dabar prie reikalo:
-As nzn ar reikia atskirti ranku darbo SB nuo digital/skaitmeninio SB ir dar nuo dekoruotu objektu ar mini albumu. Nereikia uzdeti tiek stabdziu ir ribu kurybai. Mes gi norime privilioti daugiau nariu musu burely, o per daug nustatymu...maziau dalyviu bus. Tema "nusivylimai/apgailestavimai" yra todel tokia plati ir visiem kitaip suvokiama. Nenurasykit kad digital yra bevertis ar ne to pacio lygio. Ar atsimenat buvau idejus nuoroda "Motinystes" darbelio kur digital blogas panaudojo mano darbeli kaip uzduoti? Nu taip pat ir atvirksciai: Galima is digital nukopijuoti su popierium. Nereiskia kad jei digital tai automatiskai geresnios kokybes; Visvien nors ir digital darius reikia suvokti dizaina, subalansuoti puslapy. As macius tokiu darbeliu digital kad niekas neapgalvota o tik sumetyta.
---Taigi uzduoties forma bus bent kokia: popieriaus puslapis, digital, mini albumas, ant drobes jei norit suklijuokit ar net skulptura nulipdykit ir nuotrauka idekit...ribu jokiu nedesiu. Du konkursus irgi nerengsiu. Tam jus turesite 5 balus isdalinti, tai jei vienas meno mediumas jus nedomina, tai atsilieps kaip balus isdalinsite.
--Savo darbely jau padariau; Beliko tik nufotografuoti ir aprasyti ir ikelti. Noriu ispeti is anksto kad mano aprasyta istorija man asmeniskai labai skaudus prisiminimas. Nenoriu kad suprastumete kad ir jum reikia kokia rimta tema aprasyti. Pasidalinkite saves kiek norima- nuo rimciausiu ivykiu iki menkmiekiu. Jei norite daryt SB puslapy:"Gailiuosi kad ta diena palikau duris adaras, ir mano numyletinis suniukas pabego"...tai yra OK!
Atsakyti
Nu man su konkursu viskas aišku ... mirksiukas.gif

Zirafos sese, nuotraukoj tau 25. Sakyčiau 20, bet dukriukas jau didelis mirksiukas.gif

Mergaitės su gimtadieniais 4u.gif

O jei gegužės pabaiga - pavasaris, tai ir aš jusų būryje blush2.gif

Atsakyti
Melyna paukste nors taip paveluotai... blush2.gif Su gimtadieniu!!!! 4u.gif

Vis matau eMar pas mus paskaitineja. Ar vis dar siuvineji? Juk galetum daryti sb albuma skirta issiuvinetiems darbeliams 4u.gif Juk ir nusivylimu buna lotuliukas.gif Na pradetas darbelis ir.... gulintis stalciuje (turiu viena toky blush2.gif ), nuvylusi schema ir t.t. Junkis y musu tarpa.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 05 12, 21:02)
Melyna paukste nors taip paveluotai... blush2.gif Su gimtadieniu!!!! 4u.gif

Vis matau eMar pas mus paskaitineja. Ar vis dar siuvineji? Juk galetum daryti sb albuma skirta issiuvinetiems darbeliams 4u.gif Juk ir nusivylimu buna lotuliukas.gif Na pradetas darbelis ir.... gulintis stalciuje (turiu viena toky blush2.gif ), nuvylusi schema ir t.t. Junkis y musu tarpa.

Aš visai jungčiausi į konkursą apie nusivylimą smile.gif Padaryčiau "paminklą" vienam daikteliui, kuris labai reikalingas, bet siejasi su dideliais nusivylimais rolleyes.gif Tik kadangi tas daiktelis kažkur užkištas lotuliukas.gif jau šimtą metų lotuliukas.gif Tai kažkada padarysiu savo istoriją, bet bijau, kad konkursui nespėsiu smile.gif Bet kai jis bus baigtas - būtinai parodysiu.

Dėl siuvinėjimo - taip, siuvinėju. Bet nemėgstu fotografuoti blush2.gif Neturiu fotoaparato, todėl visas tas reikalas pakankamai komplikuotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 12 gegužės 2008 - 21:18