Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(justess22 @ 2008 05 27, 10:36)
Nu ką aš galiu pasakyt...susipirkčiau visą scrap8 turgų, jei būčiau gobšiukas ir milijoną atliekamą turėčiau lotuliukas.gif Vis įlendu į blogą pasižiūrėt, gal dar ko man reikia doh.gif O bankrotas tai jau man šviečia visom vaivorykštės spalvom blink.gif  lotuliukas.gif Net naujiems batukams skirtus pinigėlius spėjau SB turgelyje išleisti rolleyes.gif Tai teks su senais slampinėti blush2.gif Jaučiu, kad čia baisi liga lotuliukas.gif

dar ikelsiu kelias pagundas: fakturines plyteles, tokias kaip su Arminux nusipirkot, bet kitokiu dizainu, ikelsiu akriliniu stampuke ir dar...gal suveiksiu per kelias valandas siandien, gal vakare.
plono spalvoto popieriaus (ivairiu pasteliniu spalvu)

turgu papildysiu popierium,,,paziurek gal tiks...neuzilgo...
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 27, 19:06)
dar ikelsiu kelias pagundas: fakturines plyteles, tokias kaip su Arminux nusipirkot, bet kitokiu dizainu, ikelsiu akriliniu stampuke ir dar...gal suveiksiu per kelias valandas siandien, gal vakare.

Mamamia...bankrotas bankrotas lotuliukas.gif Mąstau, ko gi čia dabar atsisakius...pusryčių, pietų ar vakarienės??? doh.gif lotuliukas.gif

Scrap8, man vis kirbėjo toks klausimukas: ar populiaru JAV daryti SB ne sau, o pagal užsakymus...na, kad tai būtų kaip ir pragyvenimo šaltinis? Nes kažkaip galvoju, kad visai norėčiau tuo užsiimti, tik kažin ar LT greitu metu tai taps populiaru ax.gif Aišku, dar ir savo sugebėjimais abejoju - kol kas nieko rimto nepadariau, tai gal teks slėptis po pernykščiais lapais su tais savo darbais doh.gif blush2.gif Bet smalsu, kaip visam pasaulyje šis dalykas toleruojamas rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, tos faktūrinė plytelės, tai superinis dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , jomis galima pasidaryti gražiausių faktūrinių popierių,. Ir kad pamatytumėt, kad kalbu tiesą, vat jums mano keletas darbelių.

user posted image

user posted image

Aš jau jas turiu, ir tikrai labai esu patenkinta........ir jas man rekomendavo Scrap8, nes kažko tokio norėjau, tik nesupratau kas tai ir kaip su jom elgtis...
Papildyta:
Justes22, pradėk daryti, manau norinčių atsiras, tik ne iš karto, nes tu ką darai, pakeri visus..........
Aš darau atvirukus, ir nesenai įtraukiau SB techniką, nors jų paklausa nėra didėlė, bet kam padarau, lieka patenkinti, o ir reklamos gi reikia.......... smile.gif
Atsakyti
papildžiau SB turgu naujom prekem: daug akriliniu stampuku pridejau (abu alfabeto sriftus) ir raizgalu, gelyciu, nauju (ne tokiu kaip Justės 4u.gif ) faktūrinių plytelių, popieriaus raštuoto ir vienspalvio bigsmile.gif , ir rašalų atskirom spalvom. Tik paprašysiu kad jei alfabeta jau nusipirkot, neimkit antro...palikit tom kurios labai nukentėjo nepataike i SB turgu 4u.gif
ar populiaru JAV daryti SB ne sau, o pagal užsakymus...na, kad tai būtų kaip ir pragyvenimo šaltinis?

labai populiaru. Todėl kad JAV yra kiles visas SB verslas. Uztenka nueit i ebay.com ir paieskok "paper piecings"--pamatysi. Ir dar, jei zurnalas paima tavo SB puslapi spaudai gauni 50 USD uz viena 75 uz dvieju lapu tema. Yra 2peas PUB (publication) forumas kur moteriskes grynai seka kokias "užduotis" SB žurnalai ismeta ir prisirase ant kalendoriu scrapina tik pagal ko zurnalai nori. Aisku sako kad 100 puslapiu išsiuntus email'u galima tiketis, jei labai laiminga esi, 10 procentu is ju kad paims...ir cia kalbu apie auksto lygio skraperes kurios daznai spaudoj dalyvauja. Tai daugumoj uzsiema darydamos mini albumus parduot eBay. Tokius pagal tema: Velyku, Kaledu, vaiku gimtadieniam. Jie toki super detaliski ir dekoratyviniai buna (tik reikia savo nuotrauka iklijuot ir viskas) kad maciau keli parsidave net uz 200+ dol...bet matosi kad uz toki meistriskuma kad buvo verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 27 gegužės 2008 - 20:20
QUOTE(Arminux @ 2008 05 27, 21:08)
Justes22, pradėk daryti, manau norinčių atsiras, tik ne iš karto, nes tu ką darai, pakeri visus..........
Aš darau atvirukus, ir nesenai įtraukiau SB techniką, nors jų paklausa nėra didėlė, bet kam padarau, lieka patenkinti, o ir reklamos gi reikia.......... smile.gif

Ačiukas 4u.gif čia taip ir susigėsti galima blush2.gif Į tavo atvirutes aš vis pažiūriu... labai dailios, o su SB priedais tai viskas dar geriau atrodo wub.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 27, 21:10)
papildžiau SB turgu naujom prekem: daug akriliniu stampuku pridejau (abu alfabeto sriftus) ir raizgalu, gelyciu, nauju (ne tokiu kaip Justės  4u.gif ) faktūrinių plytelių, popieriaus raštuoto ir vienspalvio  bigsmile.gif , ir rašalų atskirom spalvom. Tik paprašysiu kad jei alfabeta jau nusipirkot, neimkit antro...palikit tom kurios labai nukentėjo nepataike i SB turgu 4u.gif

Aš irgi manau, kad gal pirmenybę reik suteikti toms, kurios be nieko liko 4u.gif Aš tai visko noriu lotuliukas.gif Bet jau finansai nebeleidžia doh.gif Atidirbinėsiu dabar visą vasarą tuos SB lobius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 27 gegužės 2008 - 20:18
vaje, kaip šis SB virusas paplis po Lietuvą bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Nius pasiskaičius tiok nagai pradeda niežtėti :" nuo ko čia pradėjus.... lotuliukas.gif " Juk naujovių taip reikia mūsų šaliai (kad ir sunkiai jos ateina pas mus doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 05 27, 21:08)
merginos, tos faktūrinė plytelės, tai superinis dalykas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , jomis galima pasidaryti  gražiausių faktūrinių popierių,. Ir kad pamatytumėt, kad kalbu tiesą, vat jums mano keletas darbelių.

Vajetau ir aš užsisakiau. Dabar teks prašyti kokios pamokėlės kaip su tom plytelėm dirbti.
Atsakyti
labai paparasta, yra pagaliukas toks spec, arba šiaip kažką iš buities galima pritaikyti ir popierių pasiklojus vedžioji ir jis įsispaudžia. Aš irgi vieną paėmiau galėsime kartu mėginti smile.gif
Atsakyti
Tokį efektą galima išgauti ir su trafaretais (būna tokie metaliniai) mirksiukas.gif
Atsakyti
Fakturinem plytelem yra tokia metalinė lazdelė su mazu apvaliu galiuku/kamuoliuku. As nepirkau sio daikto. Žinai kas labai gerai veikia. Visiskai tuscias tusinukas, kad jame jokio rasalo nebutu tiktai, ir aplink ta faktūrine plytele aplink kiekviena forma vedzioji ir embosini tokiu pakilusius dizainus. thumbup.gif, bet...gal geriau apvalesnis galas kabliuko mezgimui, mazesnis toks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 27 gegužės 2008 - 21:30
O popieriaus storis turi reikšmės?
Skrapuke nusiunčiau tau savo darbuką. Tikiuosi gausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 27 gegužės 2008 - 21:30
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 27, 14:29)
O popieriaus storis turi reikšmės?
Skrapuke nusiunčiau tau savo darbuką. Tikiuosi gausi biggrin.gif

storesnis geriau kad nepraplystu. O jei DCWV kadangi vidj baltas tai irgi negerai, nusidraskytu spalvuotas pavirsius.
Atsakyti