Mini atostogas buvom pasidarę - keletą dienų praleidom Kaune. Net negalvojau, kad Kaunas taip patiks. Ačiū, kad ne sekmadienį atidarei turgelį, bet visgi pirmadienį 5 val. ryto per anksti.
Kristi, labai gražus SB. Man tik juoda virvė pasirodė "per juoda" ir per stora. Bet visa kita sužavėjo. Patiko, kaip padarei nuotraukų pagrindą ir be galo patiko vokelis.... Ir paveikslėlis su paukščiukais... Ant jo kažkas parašyta, ane? O dar atsakyk, prašau, kas ten per lapelis permatomas? Prie gėlytės prisegtas. Ant jo toks papuošimas - jį patį padarei ar buvo? Labai gražu.
Kristi, ir aš noriu pagirti tave dėl darbelio. Man apskritai nėriniai ir senos nuotraukos kažkokią silpnybę sukelia.
Radau Pritt firmos klijus, ant kuriu parasyta: "Klijai popieriui, kartonui ir nuotraukoms" Rašo, kad be tirpiklių. Rusiškai rašo "bez rastvoriteli". Ar tai cia tas pats kas acid free? Ar jie tinkami scrapbooking'ui?
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 27, 06:59)
Mini atostogas buvom pasidarę - keletą dienų praleidom Kaune. Net negalvojau, kad Kaunas taip patiks. Ačiū, kad ne sekmadienį atidarei turgelį, bet visgi pirmadienį 5 val. ryto per anksti.
Tokiu jusu laiku paskelbiau, bet turgus prasidejo tik kada visos prabudo Pirmadienio ryta (nemanau atsirado SB manjakiu 5 val ryto turguj Gaila kad jau nerandi nieko norimo.
o rimtai...tai jei zieduku tik norejai, manau gal LINUTUKAS, ar kita Vilniete, antra pokeli galetu tau uzsakyt ir su ja atsiskaitysi? Ka jau padarysi , nors mano megiamiausiam mieste turejai proga paatostogaut
Mergaitės, noriu pasidalinti gal kuri norėjo 047 knygos "Tips & techniques" ? jau šį mėnesį tiek visko prisisakiau, kad bijau mb iš namų išvarys tai galėčiau perleisti kuriai nors ir dar žurnalais galiu pasidalinti - 066 SB answers, ten yra 10 žurnalų, tai gal Skrapuke nesupyks jei paprašysim per pusę padalinti?
jei zirafos sese norejo spalvotu zieduku, galiu savo perleisti.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 27, 16:07)
o rimtai...tai jei zieduku tik norejai, manau gal LINUTUKAS, ar kita Vilniete, antra pokeli galetu tau uzsakyt ir su ja atsiskaitysi?
aš ne tik žiedukų norėjau Žiedukai man mažiausiai rūpi. Na bet nieko čia baisaus nenutiko.
Miglotai irgi atostogos brangiai kainavo.
P.S. Merginos, dėkui už rūpestį. na jūs imkit viską, ką jau nusižiūrėjot - kai gausite prekytes, pasiūlysit čia tai, ko nebenorėsit.
QUOTE(remini @ 2008 05 27, 16:18)
Mergaitės, noriu pasidalinti gal kuri norėjo 047 knygos "Tips & techniques" ? jau šį mėnesį tiek visko prisisakiau, kad bijau mb iš namų išvarys tai galėčiau perleisti kuriai nors ir dar žurnalais galiu pasidalinti - 066 SB answers, ten yra 10 žurnalų, tai gal Skrapuke nesupyks jei paprašysim per pusę padalinti?
Tos knygos 047 "Tips & techniques" jeigu niekam nereikia, norėčiau aš, bet jei yra daugiau norinčių tai viskas gerai tada.
Dar norėjau paklausti, ar kas norės rinkinio 028 Mega SB Komplektas: (DCWV) Visa Pasipuošus/ All Dressed Up. Norėčiau ir jį užsisakyti, jei niekam nereikės.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 27, 14:37)
kur buvai dingus? pradejau galvot gal neissiunciau tau slaptazodzio?
Bet dar tikrai turguj like sis tas vertas demesio. Keisciausia kad niekas dar neuzsake to didelio geles ir drugeliai rinkinio "Blossoms and Butterflies". Mano foto turbut tikrai neparodo jo grozio. Ir dar keista kad niekas nenuziurejo to MM kempininiu gelyciu ir sirdeliu stampuku-ju labai daug vienam komplekte. Dar ir metaliniu remeliu labai daug like, zurnalu, rasikliu....tikrai yra is sio to pasisavint sau.
dar norejau dadet kad paklausiau tavo prasymo ir savaitgaly neskelbiau, o palaukiau Pirmadienio ryto
Bet dar tikrai turguj like sis tas vertas demesio. Keisciausia kad niekas dar neuzsake to didelio geles ir drugeliai rinkinio "Blossoms and Butterflies". Mano foto turbut tikrai neparodo jo grozio. Ir dar keista kad niekas nenuziurejo to MM kempininiu gelyciu ir sirdeliu stampuku-ju labai daug vienam komplekte. Dar ir metaliniu remeliu labai daug like, zurnalu, rasikliu....tikrai yra is sio to pasisavint sau.
dar norejau dadet kad paklausiau tavo prasymo ir savaitgaly neskelbiau, o palaukiau Pirmadienio ryto
Esi uzsiminusi apie kelioniu rinkini,tai kaip ir laukiu jo isigijimo galimybes. Jei buciau tikra, kad jo nebus imanoma paildomai gauti,tai uzsisakyciau gelytes stampukus ir ta butterfly rinkinuka.
QUOTE(lauramama @ 2008 05 27, 08:54)
Esi uzsiminusi apie kelioniu rinkini,tai kaip ir laukiu jo isigijimo galimybes. Jei buciau tikra, kad jo nebus imanoma paildomai gauti,tai uzsisakyciau gelytes stampukus ir ta butterfly rinkinuka.
del to rinkinuko nzn dar ar bus imanoma gauti, bet vat gali "stebuklingai" atsirasti akriliniu stampuku uz neilgo, alfabetu ...bet tik nepulkit atsisakyt visko ko uzsisaket
doh.gif aš ne tik žiedukų norėjau lotuliukas.gif Žiedukai man mažiausiai rūpi.
as gi supratau kad daugiau norejai , bet turejau omeny jei nori tik zieduku is to kas jau like turguj
Scrap8,turiu klausima,ar galima ebay rast plono spalvoto popieriaus (ivairiu pasteliniu spalvu)rinkini 12*12(na kaip buna tokie rastuoti,kur pasilikau sau turgelyje,tik ne rastuotus,o ivairiu pasteliniu spalvu)? Kiek perziurejau,nemaciau
Nu ką aš galiu pasakyt...susipirkčiau visą scrap8 turgų, jei būčiau gobšiukas ir milijoną atliekamą turėčiau Vis įlendu į blogą pasižiūrėt, gal dar ko man reikia O bankrotas tai jau man šviečia visom vaivorykštės spalvom Net naujiems batukams skirtus pinigėlius spėjau SB turgelyje išleisti Tai teks su senais slampinėti Jaučiu, kad čia baisi liga