QUOTE(lauramama @ 2008 05 27, 08:39)
Pritariu.As isvis neissivaizduoju, kaip jinai susitvarko ir su buitim ir su vaikais ir dar su hobiu As su vienu vaiku nesusitvarkau, jei tik kazka pradedu rankdarbiauti. O tie visi dalykai, skirti SB,tai vaikui isvis atrakcija.Atsiseda salia ir dvimetis kleckiukas klausineja: o kas cia, o kam,duok man, mano ir t.t. O jau sagos, tai kaip medum patepta - traukia.
Tik miego saskaita galiu aš ka nors pasidaryti. Arba labai anksti ryte, arba per dukrutės pietų miegą. Visi mano hobiai galimi tik mano laisvomis minutėmis o jos būna tik kai tevelis ir dukrutė chrapalina .
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 27, 08:52)
labas rytelis visoms, per sia tema negaliu susikaupti ir nors minimaliai namie tvarka ivesti , MB pasidare itartinai ramus, ar tik ne pries audra o as dar ir skaidrios muilo bazes prisipirkau patyliukais ruosiu brolienei laaabai paveluota gimtadienio dovanele o dar ir konkursui reikia pabaigti, nu tai as varau darbuotis o jus toliau
Sėkmės. Lauksim tavo darbelio konkurse. Na aš irgi patyliukais visokių pribambasų dar prisisakiau iš ebay. Tikiuosi nereiks MB prašyti pinigėlių. Būtų nekas.