Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

ax.gif
QUOTE(lauramama @ 2008 05 27, 08:39)
Pritariu.As isvis neissivaizduoju, kaip jinai susitvarko ir su buitim ir su vaikais ir dar su hobiu  doh.gif As su vienu vaiku nesusitvarkau, jei tik kazka pradedu rankdarbiauti. O tie visi dalykai, skirti SB,tai vaikui isvis atrakcija.Atsiseda salia ir dvimetis kleckiukas klausineja: o kas cia, o kam,duok man, mano ir t.t.  O jau sagos, tai kaip medum patepta - traukia.

Tik miego saskaita galiu aš ka nors pasidaryti. Arba labai anksti ryte, arba per dukrutės pietų miegą. Visi mano hobiai galimi tik mano laisvomis minutėmis o jos būna tik kai tevelis ir dukrutė chrapalina lotuliukas.gif .

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 27, 08:52)
labas rytelis visoms, per sia tema negaliu susikaupti ir nors minimaliai namie  tvarka ivesti  lotuliukas.gif , MB pasidare itartinai ramus, ar tik ne pries audra  blink.gif o as dar ir skaidrios muilo bazes prisipirkau patyliukais  hihihi.gif ruosiu brolienei laaabai paveluota gimtadienio dovanele   blush2.gif biggrin.gif o dar ir konkursui reikia pabaigti, nu tai as varau darbuotis o jus toliau  gossip.gif   thumbup.gif

Sėkmės. Lauksim tavo darbelio konkurse. Na aš irgi patyliukais visokių pribambasų dar prisisakiau iš ebay. Tikiuosi nereiks MB prašyti pinigėlių. Būtų nekas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 27 gegužės 2008 - 08:13
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 27, 02:09)
sorry, Juste, prikliurkinau tikrai  ax.gif , ten ne Arminux uzsakymas buvo o tavo...pataisiau.

ai, tai nieko tokio 4u.gif Bet smagu, kad gausiu tai, ko norėjau...pažadu pasidalinti, jei kam įdomūs bus žurnaliukai, kuriuos išsirinkau mirksiukas.gif

Scrap8, o tavo naujausias darbelis tai mane sužavėjo wub.gif Jau toks berniukiškas thumbup.gif Ir tie mašinytės ratų štampukai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Norėjau jūsų patarimo 4u.gif Ar tinka šie klijai klijuoti nuotraukoms?
user posted image

Nes ten parašyta Acid free. Tai kaip suprantu tinka, ane? ax.gif
Ketinu užsisakyti, bet galvoju, ar iš tos parduotuvės užsisakyti, kad atsiųstų į Klaipėda, ar iš kur kitur? Nes Klaipėdoje nuėjau į Artmaniją ir ten sakė, kad neturi klijų Acid free... O kur dar galėčiau rasti tų klijų... Šiaip reiktų skubiai, nes ruošiu dovanėlę SB rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 gegužės 2008 - 12:14
QUOTE(babyface @ 2008 05 27, 12:43)
Sveikos, merginos  4u.gif
Norėjau jūsų patarimo  4u.gif Ar tinka šie klijai klijuoti nuotraukoms Nes ten parašyta Acid free. Tai kaip suprantu tinka, ane?  ax.gif
Ketinu užsisakyti, bet galvoju, ar iš tos parduotuvės užsisakyti, kad atsiųstų į Klaipėda, ar iš kur kitur? Nes Klaipėdoje nuėjau į Artmaniją ir ten sakė, kad neturi klijų Acid free... O kur dar galėčiau rasti tų klijų... Šiaip reiktų skubiai, nes ruošiu dovanėlę SB  rolleyes.gif

dėl senasnaujas klijų nieko negaliu patarti, nes nesu bandžiusi. Bet prekybos centruose būna pirkti sausų klijų "BIC" firmos, jie Acid free:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 gegužės 2008 - 12:15
Juste22, kad jau būčiau užsisakiusi tas pačias knygas, tikrai būčiau pasidalinusi, ir tuo pačiu žadu dalintis savo knygutėmis. smile.gif

O aš iš viso esu labai nusiminusi.......sugadinau savo Sb konkursui, pataisyt neįmanoma, nes .....išsiliejo kava.......... verysad.gif
Bet gal dar kitą spėsiu padaryti...........bet sveikata labai šlubuoja, savaitgalis su temperatūra praėjo, o ir dabarne kaip jaučiuosi.

Išskyrus tai, kad spėjau užsisakyti ko norėjau - rinkinį atvirukų gamybai......... thumbup.gif dėl to esu labai patenkinta........
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 05 27, 13:52)
dėl senasnaujas klijų nieko negaliu patarti, nes nesu bandžiusi. Bet prekybos centruose būna pirkti sausų klijų "BIC" firmos, jie Acid free:
[/img]

Uj, ačiū labai už informaciją bigsmile.gif 4u.gif Reiks šiandien būtinai eit ieškoti šių klijų smile.gif
Beje, o jei aš nusipirkčiau paprasto kartono iš parduotuvės, o ne to specialaus SB, ir klijuosiu su klijais acid free, ar tada nepradės geltonuoti popierius? blush2.gif Kvailoki klausimai, bet aš tuo tik dabar tepradėsiu užsiiminėti, tai nelabai žinau blush2.gif
Papildyta:
Beje, ar įmanoma kažkur Lietuvoj nusipirkti specialių rašiklių, kurie tiktų scrapbooking'ui? blush2.gif Jie turbūt irgi turi būt acid free? Ar kaip juos atskirti nuo paprastų rašiklių ir flomasterių? blush2.gif
Atsakyti
nu ir kur buvai dingus zirafos sese, visa turgu praziopsojai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 05 27, 11:57)
Juste22,  kad jau būčiau užsisakiusi tas pačias knygas, tikrai būčiau pasidalinusi, ir tuo pačiu žadu dalintis savo knygutėmis. smile.gif

O aš iš viso esu labai nusiminusi.......sugadinau savo Sb konkursui, pataisyt neįmanoma, nes .....išsiliejo kava.......... verysad.gif
Bet gal dar kitą spėsiu padaryti...........bet sveikata labai šlubuoja, savaitgalis su temperatūra praėjo, o ir dabarne kaip jaučiuosi.

Išskyrus tai, kad spėjau užsisakyti ko norėjau - rinkinį atvirukų gamybai......... thumbup.gif  dėl to esu labai patenkinta........

Niu, nieko nesugadinai mirksiukas.gif juk čia bus dvigubas darbelis - pasinaudok tuo, kad išsiliejo kava ir pabaik darbelį iš tos pusės, juk tai irgi paskatino nusivylimą, o tema, rodos, taip ir vadinasi.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 27, 13:17)
nu ir kur buvai dingus zirafos sese, visa turgu praziopsojai doh.gif  unsure.gif

Sveikute,
taigi taigi.... matyt, nelemta man... verysad.gif Neturiu net žodžių.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 27, 13:01)
Sveikute,
taigi taigi.... matyt, nelemta man...  verysad.gif  Neturiu net žodžių....  doh.gif

neliūdėk, 4u.gif bus tų turgelių dar, man (jaučiu ir daugiau bus kam) irgi nenuskilo kaip ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 gegužės 2008 - 13:14
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 26, 16:34)
kristi13 nu kokia saunuole, netinginiauji  smile.gif , man tai patiko, gal tik buciau nuotraukas dviguvai paklijavus, na pirma ant sviesaus o paskui dar karteli ant tamsaus popieriaus, na kad gautusi dvigubas kantelis labiaus jos isrysketu, dabar truputi susilieja o siaip tai  thumbup.gif , ziurisi man tai labai graziai  4u.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 05 26, 16:45)
Kristi13 thumbup.gif  Bet pora pastebejimu turiu ax.gif Kas labiausiai kliuna - juoda virvute. Juoda spalva ir dar tokia stora virvute, duoda sunkumo jausma... Gal gali pakeisti kokia ruda juostele ir ne tokia stora. Ir dar gal kitaip daryciau ta gelyte su zaliu lapeliu. Per stiprios spalvos man ir tai taip pat perdaug prikausto demesy... As gal su kokiu guasu, kreidelem ar dar kokiu biesu pasviesinciau (kad ir kokia balzgana spalvele).

QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 26, 16:57)

--Kristi: darbelis grazus, bet man i aki labiausiai krenta tas juodai pasireiskiantis platus apsiuvinejimas...per grubiai atrodo, ypac kad neriniku kitoj pusej. Maziasniom siulem buciau siuvinejus. Apacioj detales kazkaip atsijunge viena nuo kitos. Kitokio sugrupiavimo noriu, ir gal apmainyt raizgaliuka su vokeliu...kitaip isdestyciau. o aplink ruda foto ireminima baltu rasikliu ar siulais apsiuvineciau taip _ _ _ _, o tai per daug pasireiskia ir per "sunkiai atrodo"

Visoms dėkui už pagyrimus ir patarimus. Visuomet atrodo, kad mano darbas pats pačiausias, tačiau išgirdus kritiką pradedu suvokti, kad galėjau tą ar tą daryti kitaip.

QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 27, 14:01)
Sveikute,
taigi taigi.... matyt, nelemta man...  verysad.gif  Neturiu net žodžių....  doh.gif

Nenusimink. Ateityje dar bus daugiau tų turgelių. Taip manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 27, 06:01)
Sveikute,

kur buvai dingus? pradejau galvot gal neissiunciau tau slaptazodzio?
Bet dar tikrai turguj like sis tas vertas demesio. Keisciausia kad niekas dar neuzsake to didelio geles ir drugeliai rinkinio "Blossoms and Butterflies". Mano foto turbut tikrai neparodo jo grozio. Ir dar keista kad niekas nenuziurejo to MM kempininiu gelyciu ir sirdeliu stampuku-ju labai daug vienam komplekte. Dar ir metaliniu remeliu labai daug like, zurnalu, rasikliu....tikrai yra is sio to pasisavint sau.
dar norejau dadet kad paklausiau tavo prasymo ir savaitgaly neskelbiau, o palaukiau Pirmadienio ryto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 27 gegužės 2008 - 13:43