Peržiūrėjau jau informaciją blog'e...na, du svarbiausius daikčiukus spėjau rezervuoti Tik maniau, kad dar ir žurnaliukų spėsiu kokių išsirinkti...bet turbūt ne tik pagal komentarus scrap8 rezervavo daikčiukus, nes kažkaip prieš mane lyg niekas tų žurnalų ir nebuvo rezervavę, bet visi mano norėti atiteko Arminux Niu, jei jau nebuvau pirmesnė, tai labai labai gražiai prašysiu, kad Arminux pasidalintų savo lobiais Aišku, skolinga gi neliksiu Na, bet mūsų skoniai žurnaluose tiesiog 100% sutapo
as kelionej, dziaugiuosi sau snieguotom kalnu virsunem, zydinciom pievom, fjordais, kriokliais.. dar siandien nauju zaislu nusipirkom fotografijai, tai visi diena kaip ant sparnu.. bet.. pasitikrinu pasta ir pasirodo sale praleidau
ner teisybes, kodel negalima tureti visko ir karto
QUOTE(Tosk @ 2008 05 26, 20:18)
Miglota, man ta screpininanti mamule gera foruma prirode www.scrapping.no . Atrodo tikrai aktyvus forumas, siandien uzsiregistravau, tik ydomu kaip reaguos y mano nick "tosk"
kai grisiu is keliones reikes butinai ilist reikes ir darba konkursui uzbaigti, tikiuosi suspeti, nes tik pavadinimas liko
QUOTE(Tosk @ 2008 05 26, 21:17)
Ogo kaip visas suintrigavau Nezinau kaip tiksliai issivercia "tosk" y lietuviu kalba - kvailelis, durnelis. Na vienu zodziu ne pilno protelio
zinau dar viena nika, kuris lietuviskai nieko nereiskia, o norvegijoj isvertus butu kazkas panasau i riebu rusiska keiksmazodi is b raides
beje pacioj pradzioj galvojau kad tai torsk
o kaip dabar su pinigais? norėčiau susimokėti ir kokiu kursu versite valiutą ar tos dienos, kai mokėsime ar bendrai kažkaip ?
QUOTE(justess22 @ 2008 05 26, 14:41)
Peržiūrėjau jau informaciją blog'e...na, du svarbiausius daikčiukus spėjau rezervuoti Tik maniau, kad dar ir žurnaliukų spėsiu kokių išsirinkti...bet turbūt ne tik pagal komentarus scrap8 rezervavo daikčiukus, nes kažkaip prieš mane lyg niekas tų žurnalų ir nebuvo rezervavę, bet visi mano norėti atiteko Arminux Niu, jei jau nebuvau pirmesnė, tai labai labai gražiai prašysiu, kad Arminux pasidalintų savo lobiais Aišku, skolinga gi neliksiu Na, bet mūsų skoniai žurnaluose tiesiog 100% sutapo
sorry, Juste, prikliurkinau tikrai , ten ne Arminux uzsakymas buvo o tavo...pataisiau.
o kaip dabar su pinigais? norėčiau susimokėti smile.gif ir kokiu kursu versite valiutą ar tos dienos, kai mokėsime ar bendrai kažkaip ?
Bnedrai per viena pervedima, bet neskubek taip, dar kelias dienas leisiu pasizvalgyt, o po to i dezes krausiu pasvert.
Nenoriu kad pagalvotumėt kad aš esu sunteresuota čia tik turgavaut. Tai, įkeliau naują darbely, panaudojant štampavimo techniką su žaislais (kokios mes mamos kad niokojam vaikų žaislus savo hobiui...čia viskas dėl SB .Komentarai visada laukiami, ir patarimai jei kas į akis kliūna .
Jei neaišku kai kuriom, tai anos temos blog'e "SB Turgus, ir Nauja užduotis", randasi po "Nauji Skelbimai" kategorija.
Jau gavau vienos iš jūsų darbely--likau sužavėta, nustulbus ...tikrai bus aukšto lygio konkursas...visom po
Jei neaišku kai kuriom, tai anos temos blog'e "SB Turgus, ir Nauja užduotis", randasi po "Nauji Skelbimai" kategorija.
Jau gavau vienos iš jūsų darbely--likau sužavėta, nustulbus ...tikrai bus aukšto lygio konkursas...visom po
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 27, 07:21)
Nenoriu kad pagalvotumėt kad aš esu sunteresuota čia tik turgavaut. Tai, įkeliau naują darbely, panaudojant štampavimo techniką su žaislais (kokios mes mamos kad niokojam vaikų žaislus savo hobiui...čia viskas dėl SB .Komentarai visada laukiami, ir patarimai jei kas į akis kliūna .
Tikrai noriu tiketi,kad ne viena taip negalvoja. O kad jau giriesi nauju darbeliu,kai tiek darbo turejai su musu turgeliais, tai isvis neitiketina.Uzsukit pas scrap8, labai zavus darbas.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 27, 07:21)
Labas rytas visoms,
man tai apskritai tokių minčių net nekilo. Nepaprastai džiaugiuosi tuo turgeliu. Kai pagalvoji, kad bemiegių naktų sąskaita tu jį suorganizavai... O darbelis labai gražus.
o kiek musu dabar yra: ir ankstyvos ir velyv(a). Vakar buvom parke, nufotkino mane su suneliais, tai perziurejau nuotraukas ir tiek i akis rezia man kad po antro sunelio gimimo, ne tik prazilau bet aplamai pavargusiai atrodau
Laukiu konkurso darbeliu. Man tokia privilegija pirmai pamatyt
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 27, 07:15)
o kiek musu dabar yra: ir ankstyvos ir velyv(a). Vakar buvom parke, nufotkino mane su suneliais, tai perziurejau nuotraukas ir tiek i akis rezia man kad po antro sunelio gimimo, ne tik prazilau bet aplamai pavargusiai atrodau
Scrap8 nu neįmanoma tiek miegant atrodyti nepavargusiai
Galvojau įvairius variantus apie dalyvavimą konkurse, bet darbų dabar užgriuvo tiek, kad tikrai nespėsiu, tai bent pasižiūrėsiu...
QUOTE(eMAr @ 2008 05 27, 08:17)
Scrap8 nu neįmanoma tiek miegant atrodyti nepavargusiai
Pritariu.As isvis neissivaizduoju, kaip jinai susitvarko ir su buitim ir su vaikais ir dar su hobiu As su vienu vaiku nesusitvarkau, jei tik kazka pradedu rankdarbiauti. O tie visi dalykai, skirti SB,tai vaikui isvis atrakcija.Atsiseda salia ir dvimetis kleckiukas klausineja: o kas cia, o kam,duok man, mano ir t.t. O jau sagos, tai kaip medum patepta - traukia.
labas rytelis visoms, per sia tema negaliu susikaupti ir nors minimaliai namie tvarka ivesti , MB pasidare itartinai ramus, ar tik ne pries audra o as dar ir skaidrios muilo bazes prisipirkau patyliukais ruosiu brolienei laaabai paveluota gimtadienio dovanele o dar ir konkursui reikia pabaigti, nu tai as varau darbuotis o jus toliau