Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

Peržiūrėjau jau informaciją blog'e...na, du svarbiausius daikčiukus spėjau rezervuoti karsta.gif Tik maniau, kad dar ir žurnaliukų spėsiu kokių išsirinkti...bet turbūt ne tik pagal komentarus scrap8 rezervavo daikčiukus, nes kažkaip prieš mane lyg niekas tų žurnalų ir nebuvo rezervavę, bet visi mano norėti atiteko Arminux blush2.gif Niu, jei jau nebuvau pirmesnė, tai labai labai gražiai prašysiu, kad Arminux pasidalintų savo lobiais wub.gif Aišku, skolinga gi neliksiu mirksiukas.gif Na, bet mūsų skoniai žurnaluose tiesiog 100% sutapo doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 26 gegužės 2008 - 21:42
doh.gif
as kelionej, dziaugiuosi sau snieguotom kalnu virsunem, zydinciom pievom, fjordais, kriokliais.. dar siandien nauju zaislu nusipirkom fotografijai, tai visi diena kaip ant sparnu.. bet.. pasitikrinu pasta ir pasirodo sale praleidau sad.gif
ner teisybes, kodel negalima tureti visko ir karto biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 05 26, 20:18)
Miglota, man ta screpininanti mamule gera foruma prirode www.scrapping.no . Atrodo tikrai aktyvus forumas, siandien uzsiregistravau, tik ydomu kaip reaguos y mano nick "tosk" lotuliukas.gif

kai grisiu is keliones reikes butinai ilist bigsmile.gif reikes ir darba konkursui uzbaigti, tikiuosi suspeti, nes tik pavadinimas liko ax.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 05 26, 21:17)
Ogo kaip visas suintrigavau lotuliukas.gif Nezinau kaip tiksliai issivercia "tosk" y lietuviu kalba - kvailelis, durnelis. Na vienu zodziu ne pilno protelio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif zinau dar viena nika, kuris lietuviskai nieko nereiskia, o norvegijoj isvertus butu kazkas panasau i riebu rusiska keiksmazodi is b raides doh.gif

beje pacioj pradzioj galvojau kad tai torsk blush2.gif
Atsakyti
o kaip dabar su pinigais? norėčiau susimokėti smile.gif ir kokiu kursu versite valiutą ar tos dienos, kai mokėsime ar bendrai kažkaip ?
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 05 26, 14:41)
Peržiūrėjau jau informaciją blog'e...na, du svarbiausius daikčiukus spėjau rezervuoti karsta.gif Tik maniau, kad dar ir žurnaliukų spėsiu kokių išsirinkti...bet turbūt ne tik pagal komentarus scrap8 rezervavo daikčiukus, nes kažkaip prieš mane lyg niekas tų žurnalų ir nebuvo rezervavę, bet visi mano norėti atiteko Arminux blush2.gif Niu, jei jau nebuvau pirmesnė, tai labai labai gražiai prašysiu, kad Arminux pasidalintų savo lobiais wub.gif Aišku, skolinga gi neliksiu mirksiukas.gif Na, bet mūsų skoniai žurnaluose tiesiog 100% sutapo doh.gif hihihi.gif

sorry, Juste, prikliurkinau tikrai ax.gif , ten ne Arminux uzsakymas buvo o tavo...pataisiau.
o kaip dabar su pinigais? norėčiau susimokėti smile.gif ir kokiu kursu versite valiutą ar tos dienos, kai mokėsime ar bendrai kažkaip ?

Bnedrai per viena pervedima, bet neskubek taip, dar kelias dienas leisiu pasizvalgyt, o po to i dezes krausiu pasvert.
Atsakyti
Nenoriu kad pagalvotumėt kad aš esu sunteresuota čia tik turgavaut. Tai, įkeliau naują darbely, panaudojant štampavimo techniką su žaislais lotuliukas.gif (kokios mes mamos kad niokojam vaikų žaislus savo hobiui...čia viskas dėl SB tongue.gif .Komentarai visada laukiami, ir patarimai jei kas į akis kliūna ax.gif .
Jei neaišku kai kuriom, tai anos temos blog'e "SB Turgus, ir Nauja užduotis", randasi po "Nauji Skelbimai" kategorija.
Jau gavau vienos iš jūsų darbely--likau sužavėta, nustulbus blink.gif ...tikrai bus aukšto lygio konkursas...visom po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 27, 07:21)
Nenoriu kad pagalvotumėt kad aš esu sunteresuota čia tik turgavaut. Tai, įkeliau naują darbely, panaudojant štampavimo techniką su žaislais lotuliukas.gif (kokios mes mamos kad niokojam vaikų žaislus savo hobiui...čia viskas dėl SB tongue.gif .Komentarai visada laukiami, ir patarimai jei kas į akis kliūna ax.gif .
Jei neaišku kai kuriom, tai anos temos blog'e "SB Turgus, ir Nauja užduotis", randasi po "Nauji Skelbimai" kategorija.
Jau gavau vienos iš jūsų darbely--likau sužavėta, nustulbus blink.gif ...tikrai bus aukšto lygio konkursas...visom po  4u.gif

Tikrai noriu tiketi,kad ne viena taip negalvoja. O kad jau giriesi nauju darbeliu,kai tiek darbo turejai su musu turgeliais, tai isvis neitiketina.Uzsukit pas scrap8, labai zavus darbas.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 27, 07:21)
Jau gavau vienos iš jūsų darbely--likau sužavėta, nustulbus blink.gif ...tikrai bus aukšto lygio konkursas...visom po  4u.gif

Labas rytas visoms,
man tai apskritai tokių minčių net nekilo. Nepaprastai džiaugiuosi tuo turgeliu. Kai pagalvoji, kad bemiegių naktų sąskaita tu jį suorganizavai... O darbelis labai gražus.
Atsakyti
o kiek musu dabar yra: ir ankstyvos ir velyv(a). Vakar buvom parke, nufotkino mane su suneliais, tai perziurejau nuotraukas ir tiek i akis rezia man kad po antro sunelio gimimo, ne tik prazilau bet aplamai pavargusiai atrodau verysad.gif

Laukiu konkurso darbeliu. Man tokia privilegija pirmai pamatyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 27, 07:15)
o kiek musu dabar yra: ir ankstyvos ir velyv(a). Vakar buvom parke, nufotkino mane su suneliais, tai perziurejau nuotraukas ir tiek i akis rezia man kad po antro sunelio gimimo, ne tik prazilau bet aplamai pavargusiai atrodau  verysad.gif

Laukiu konkurso darbeliu. Man tokia privilegija pirmai pamatyt rolleyes.gif

Scrap8 nu neįmanoma tiek miegant atrodyti nepavargusiai tongue.gif

Galvojau įvairius variantus apie dalyvavimą konkurse, bet darbų dabar užgriuvo tiek, kad tikrai nespėsiu, tai bent pasižiūrėsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 27 gegužės 2008 - 07:37
QUOTE(eMAr @ 2008 05 27, 08:17)
Scrap8 nu neįmanoma tiek miegant atrodyti nepavargusiai  tongue.gif

Pritariu.As isvis neissivaizduoju, kaip jinai susitvarko ir su buitim ir su vaikais ir dar su hobiu doh.gif As su vienu vaiku nesusitvarkau, jei tik kazka pradedu rankdarbiauti. O tie visi dalykai, skirti SB,tai vaikui isvis atrakcija.Atsiseda salia ir dvimetis kleckiukas klausineja: o kas cia, o kam,duok man, mano ir t.t. O jau sagos, tai kaip medum patepta - traukia.
Atsakyti
labas rytelis visoms, per sia tema negaliu susikaupti ir nors minimaliai namie tvarka ivesti lotuliukas.gif , MB pasidare itartinai ramus, ar tik ne pries audra blink.gif o as dar ir skaidrios muilo bazes prisipirkau patyliukais hihihi.gif ruosiu brolienei laaabai paveluota gimtadienio dovanele blush2.gif biggrin.gif o dar ir konkursui reikia pabaigti, nu tai as varau darbuotis o jus toliau gossip.gif thumbup.gif
Atsakyti