o as su konkursiniu jau ipusejau, turiu vilties rytoj pabaigti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 26, 20:55)
o as su konkursiniu jau ipusejau, turiu vilties rytoj pabaigti
Zinok,as irgi rytoj jau gal link pabaigos busiu,uzsikabliavau siandien...Nebent su detalem uasizaisiu,bet jau tikrai zinau kad sudalyvausiu ir tai bus mano pirmas blynas apskritai SB srityje.
Aš jau išsiunčiau savo darbuką tikiusi gaus.
Miglota, man ta screpininanti mamule gera foruma prirode www.scrapping.no . Atrodo tikrai aktyvus forumas, siandien uzsiregistravau, tik ydomu kaip reaguos y mano nick "tosk"
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 26, 21:15)
Aš jau išsiunčiau savo darbuką tikiusi gaus.
As tau Avedos bloge parasiau,kad jau pavelvai su rinkinuku popieriuku (neatsimenu dabar numeriuko, berods 041) Atsiprasau
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 05 26, 21:18)
Miglota, man ta screpininanti mamule gera foruma prirode www.scrapping.no . Atrodo tikrai aktyvus forumas, siandien uzsiregistravau, tik ydomu kaip reaguos y mano nick "tosk"
Atsiprasau, kad klausiu bet ka reiskia tavo nick'as.Tik nesupyk,bet gal karve, nu nes avatare - karve.
Papildyta:
Kaip faina vis delto, kad visai netycia uzklydau pas jus. Uzsikreciau negyvai, o svarbiausia MB palaiko. Linutuke ir kristi13 zinau siek tiek is temos kur rubeliai lelem, faina ir su kitom susipazinti per ju darbelius. Faina,kad musu tema visad aktyvi, visad idomu ryte isijungti ir rasti kazka nauja. Vis po truputi skaitineju senas temas. Ir dziaugiuosi, kad turim Scrap8. Labai sentimentali nuotaika uzpuole bescrapinant....
QUOTE(lauramama @ 2008 05 26, 21:21)
Atsiprasau, kad klausiu bet ka reiskia tavo nick'as.Tik nesupyk,bet gal karve, nu nes avatare - karve.
Kaip yra taip yra ir tap daug prisisakiau.
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 26, 21:26)
Kaip yra taip yra ir tap daug prisisakiau.
Nebajok, as pasidalinsiu...
QUOTE(lauramama @ 2008 05 26, 21:26)
Kaip faina vis delto, kad visai netycia uzklydau pas jus. Uzsikreciau negyvai, o svarbiausia MB palaiko. Linutuke ir kristi13 zinau siek tiek is temos kur rubeliai lelem, faina ir su kitom susipazinti per ju darbelius. Faina,kad musu tema visad aktyvi, visad idomu ryte isijungti ir rasti kazka nauja. Vis po truputi skaitineju senas temas. Ir dziaugiuosi, kad turim Scrap8. Labai sentimentali nuotaika uzpuole bescrapinant....
Man tiesiog kaifas.Tiesiog širdis atsigauna darant kažką gražaus. Ne tik lėlėms neriu, bet ir kepuraites dukreliai. Jau turiu galybę .
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 05 26, 21:28)
Nebajok, as pasidalinsiu...
Ir aš galėsiu dalintis Bijau kaupimo manija užsikrėsti
Nu jau paredagavau kas ka uzsisake, tad uzsukit paziuret. Jei jum labai ilgai kraunasi visos foto mano blog'e, ir jei tai jus labai jus stabdo uzsisakyt ka, rasykit man zinute i az, ir as dadesiu uzsakyma.
Tosk: man irgi parupo ka reiskia tavo nikas? O visdelto zinau kad Norvegijoj labai paplites SB kadangi nemazai Norvegiu dalyvauja 2 peas forume, keliu net blogus maciau. Manau uz matu ar keliu ir LT gal paplis SB tiek.
Tosk: man irgi parupo ka reiskia tavo nikas? O visdelto zinau kad Norvegijoj labai paplites SB kadangi nemazai Norvegiu dalyvauja 2 peas forume, keliu net blogus maciau. Manau uz matu ar keliu ir LT gal paplis SB tiek.
Ogo kaip visas suintrigavau Nezinau kaip tiksliai issivercia "tosk" y lietuviu kalba - kvailelis, durnelis. Na vienu zodziu ne pilno protelio
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 26, 22:10)
Nu jau paredagavau kas ka uzsisake, tad uzsukit paziuret. Jei jum labai ilgai kraunasi visos foto mano blog'e, ir jei tai jus labai jus stabdo uzsisakyt ka, rasykit man zinute i az, ir as dadesiu uzsakyma.
papildziau uzsakyma.Is pradziu nenorejau buti gobsuole o dabar ziuriu kai kas atliko.Uzsisakiau dar
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 05 26, 22:17)
Ogo kaip visas suintrigavau Nezinau kaip tiksliai issivercia "tosk" y lietuviu kalba - kvailelis, durnelis. Na vienu zodziu ne pilno protelio
O as jau galvojau,kad karve.Nu tai gal karve ir geriau nei durnelis/kvailelis.Bet kai mes apsimeskim kad nesuprantam,tai skamba neblogai
QUOTE(lauramama @ 2008 05 27, 00:57)
O as jau galvojau,kad karve.Nu tai gal karve ir geriau nei durnelis/kvailelis.Bet kai mes apsimeskim kad nesuprantam,tai skamba neblogai
Is kitos puses.... As ir esu karve Gimusi jaucio zenkle, bet kadangi moteriskos gimines , tai ir karve Turiu drauge, kuri irgi gimusi po siuo zenklu, tai mes juokais vadiname save: as esu optimistine karvute, o drauge realistine karvute
O kad pasirinkau toky nika... Na garantuotai tokiu normali liaudis nesirenka. O va spaudineti visus galimus vardu variantus ir pan... uzknisa. Viskas dazniausiai buna uzimta. Na o kai fantazijos ne prudais, kaip tik tinka toks nikas