Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

Siaip pries kelias dienas atradau tokia internetine parduotuve JAV,kurioje ispardavimas iki 28geguzes,uzsisakiau is ten per viena mergaiciuke prekytes. tai jei bus norinciu,galiu imesti nuoroda,gal dar spesit pasinaudoti nuolaidomis.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 05 26, 13:40)
Mums dar toli iki scrapo pasaulio manjakiu lotuliukas.gif  Va cia tai manjakizmo pavyzdys...

Jos gal rungtyniauja, kurios kambariukas labiau "tiunintas" biggrin.gif

O jei rimtai, tai manau (ypač antros žinutės nuorodoje esantis kambariukas), kad čia jau užsiimama profesionaliai, t.y. daro scrap'us ir pagal užsakymus, kažin ar vien tik asmeniams dalykams smile.gif

QUOTE(eMAr @ 2008 05 26, 15:18)
Ale merginos, jei susikooperavote siuntimui iš Avedos, tai lygiai taip pat galima susikooperuoti pirkimui iš e-bay kokios vienos ar kelių parduotuvių, negi ne?

Aš rudenį grįžtu į JAV, galėsiu pasiųsti jei kam ko reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, kad nebūtų panašu jog mūsų forumas gyvena tik turgeliu ir konkursu parodysiu naują darbelį, kurį gaminau kartu su konkursiniu. Tai mano krikštynos biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Laukiu komentarų. Jie man labai svarbūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 26 gegužės 2008 - 15:21
kristi13
Na, kad nebūtų panašu jog mūsų forumas gyvena tik turgeliu ir konkursu parodysiu naują darbelį, kurį gaminau kartu su konkursiniu. Tai mano krikštynos
nu kokia saunuole, netinginiauji smile.gif , man tai patiko, gal tik buciau nuotraukas dviguvai paklijavus, na pirma ant sviesaus o paskui dar karteli ant tamsaus popieriaus, na kad gautusi dvigubas kantelis labiaus jos isrysketu, dabar truputi susilieja o siaip tai thumbup.gif , ziurisi man tai labai graziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 26, 15:00)
Norejau paklaust kaip turgus suveike ir ko netekote ko labiausiai norejote?

Na va pražiopsojau turgų verysad.gif Ir netekau visų prekių ,kurių norėjau doh.gif Tai būtų: Albumas Amanda Blu Polka Dot (Taškiukai) ; DCWV Retro Print Stack popierius ; DCWV Neutrals Paper Stack 12*12 ir
Kempininių Štampukų Alfabeto Rinkinukas su (2) pigmentiniais rašalais “Viktorijos Epochos” šriftas (Anna Griffin firmos:)
rolleyes.gif
Atsakyti
Kristi13 thumbup.gif Bet pora pastebejimu turiu ax.gif Kas labiausiai kliuna - juoda virvute. Juoda spalva ir dar tokia stora virvute, duoda sunkumo jausma... Gal gali pakeisti kokia ruda juostele ir ne tokia stora. Ir dar gal kitaip daryciau ta gelyte su zaliu lapeliu. Per stiprios spalvos man ir tai taip pat perdaug prikausto demesy... As gal su kokiu guasu, kreidelem ar dar kokiu biesu pasviesinciau (kad ir kokia balzgana spalvele).
Atsakyti
del Tosk paskelbtu SB kambariu, tai cia tik keli pavyzdziai...jei akis norite paganyt labai daug SB kambariu, 2peas forume yra visas sarasas sia tema cia

--dekui visom uz sudalyvavima turguj. Dabar turetu neuzstrigti...problema buvo kad visos buvo ziureja tokiu paciu laiku, todel jum gal paluzdavo sujungimas. Jei dar ko norite pakoreguot, nedelskite. Dar paliksiu kokia savaite. Cia ne jum paslauga, kiek man padedate atsikratyti to ko nelabai jau noriu kad uzleisciau daugiau vietos ka gavau CK konkurse,..o tai mano kambarys pavirs i tokius nuorodoj, ir as nesu prof scraper'e. tie kambariai pagrinde dizaineriu ir moteriskiu kurios pastoviai dirba ir gamina zurnalam ir klientam.

--Kristi: darbelis grazus, bet man i aki labiausiai krenta tas juodai pasireiskiantis platus apsiuvinejimas...per grubiai atrodo, ypac kad neriniku kitoj pusej. Maziasniom siulem buciau siuvinejus. Apacioj detales kazkaip atsijunge viena nuo kitos. Kitokio sugrupiavimo noriu, ir gal apmainyt raizgaliuka su vokeliu...kitaip isdestyciau. o aplink ruda foto ireminima baltu rasikliu ar siulais apsiuvineciau taip _ _ _ _, o tai per daug pasireiskia ir per "sunkiai atrodo"
Atsakyti
oops...dar norejau paklaust: Ta albumo ir SB kit rinkinuka "Pasaulio Keliauninke" jei dar galeciau gaut tokiu, kiek is jusu norinciu atsirastu?

Siandien iseigine pas mus.Su seimynele eisim ieskot nauja indu plovykla kadangi "putojasi" ir kol indus ispauna tai puse virtuves putu palieja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 26, 17:27)
oops...dar norejau paklaust: Ta albumo ir SB kit rinkinuka "Pasaulio Keliauninke" jei dar galeciau gaut tokiu, kiek is jusu norinciu atsirastu?

Siandien iseigine pas mus.Su seimynele eisim ieskot nauja indu plovykla kadangi "putojasi" ir kol indus ispauna tai puse virtuves putu palieja  lotuliukas.gif

As tikrai noreciau
Atsakyti
Ar kalba čia eina apie 021 numeriuką? Aš esu įrašiusi jį, bet kad kažkas jau pirmesnė buvo, tai tiek jau to... Scrap8, jei kartais gausi Travel rinkinukų daugiau, tai priglausiu, bet jei negausi, tai ne problema irnesakyk.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 26, 17:27)

aš ir norėjau to rinkinuko, tik nespėjau ax.gif
Atsakyti
Dar labai norejau to didelio rinkinio su melynu albumuku Chatterbox Album and Scrapbooking Kit berods vadinosi,ebt nespejau verysad.gif
Jau pradejo darbeli kurpti ir pirmosios aukos - susipjausciau smarkiai pirsta bijau.gif
Atsakyti