Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 26, 11:20)
tai tikriausia yvyko nesusipratimas mes sudarinejome sarasa, ir toms kas i ta sarasas isirase ir buvo atsiustas slaptazodis, o taves kaskodel nematau sarase  g.gif ,

1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
4. justess22 (nori žiedų)
5. lauramama
6. Lachesė nori daug ko ir žiedų tame tarpe
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
10. zirafos sese (nori visko)
11. irmulia
12. Scrap8 (nori žiedų-tik deimantinių )
13. Miglota deimantiniu ziedu turi, bet nori QC ir stampuku
14. eMAr nori žiedų, žurnalų ir dar ko nors
15.*MAGIC*
16. Vasara gimusi

As irgi taip manau,kad buvo praziopsotas isirasymas i sarasa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 26, 11:20)
tai tikriausia yvyko nesusipratimas mes sudarinejome sarasa, ir toms kas i ta sarasas isirase ir buvo atsiustas slaptazodis, o taves kaskodel nematau sarase  g.gif ,

Labai, gaila, kad pražiopsojau sąrašą verysad.gif
Perskaičiau Scrap8 žinutę, kad reikia parašyti jos blog'e komentarą, ji juos sumoderuoja (ten nurodžiau ir savo e-mail, ir SM nick'ą) ir pagal tai išsiųs slaptažodžius...

Na ką jau dabar padarysi smile.gif
Atsakyti
na as tai jauciu isvis be nieko liksiu,prasitampem su vaiku poliklinikoj iki dabar,ateinu,isijungiu,ziuriu,jau visos apsiprekino doh.gif O man net Avedos blogo neatidaro,raso limitas vietu virsytas verysad.gif vaje vaje
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 05 26, 12:30)
na as tai jauciu isvis be nieko liksiu,prasitampem su vaiku poliklinikoj iki dabar,ateinu,isijungiu,ziuriu,jau visos apsiprekino doh.gif  O man net Avedos blogo neatidaro,raso limitas vietu virsytas verysad.gif vaje vaje

Nenusimink,kai gausiu viska, ka uzsisakiau is ebay, JAV ir avedos, kas atliks,pasidalinsiu. Sagiuku miniatiuriniu ir gelyciau jau dabar turiu.
As irgi nespejau keliu dalyku uzsisakyti verysad.gif , kuriu labai norejau.
O tos pirmosios reples tai man labai gresmingai atrodo,net nezinociau is kurio galo ir kaip su jomis elgtis.Gal cia ir geras dalykas,apsvieskit kas nors
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 26, 12:38)
Nenusimink,kai gausiu viska, ka uzsisakiau is ebay, JAV ir avedos, kas atliks,pasidalinsiu. Sagiuku miniatiuriniu ir gelyciau jau dabar turiu.
As irgi nespejau keliu dalyku uzsisakyti  verysad.gif , kuriu labai norejau.
O tos pirmosios reples tai man labai gresmingai atrodo,net nezinociau is kurio galo ir kaip su jomis elgtis.Gal cia ir geras dalykas,apsvieskit kas nors

Mum svarbiausia popieriu gaut,kad butu pagrindas ant ko galetume menus kurti verysad.gif o va iki siol atidarineju,atidarineju ir neatidaro man puslapio,tai net negaliu paziuret nieko verysad.gif o is ebay nemoku uzsakinet,tai prisibijau,o dar ir reikia gi kortele kazkokia turet ,kad galetum pavedima tarptautini daryt,aj,zalias miskas man ten verysad.gif jauciuosi kaip kokia atsilikele verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 05 26, 12:57)
Mum svarbiausia popieriu gaut,kad butu pagrindas ant ko galetume menus kurti verysad.gif o va iki siol atidarineju,atidarineju ir neatidaro man puslapio,tai net negaliu paziuret nieko verysad.gif o is ebay nemoku uzsakinet,tai prisibijau,o dar ir reikia gi kortele kazkokia turet ,kad galetum pavedima tarptautini daryt,aj,zalias miskas man ten verysad.gif jauciuosi kaip kokia atsilikele verysad.gif

As kol kas uzsisakineju per viena mergicka is SM, o siaip visada uzsisakinedavau prekes per giminaicius Airijoje. Jie ten sistema atkale.Bet reikia jau paciai issiaiskinti sistema,nes truputeli tas 15 proc. uz tarpininkavima nuskalpuoja.
Atsakyti
Sveikos visos, mes sianakt gryzom is Kretos 4u.gif Atostogos buvo tokios....nu tokios... Daug dramos doh.gif Daugiau NIEKADA nepriimsiu mb mamules atostogu pasiulymo schmoll.gif Kaip ir kitos dvi seimos tongue.gif Vienintelis geras dalykas buvo, kad jie visas musu 3 seimas sukiso y viena viesbutuka, tai mes vieningai pasipriesinom seneliu diktaturai lotuliukas.gif

P.S.
Na ir dar keli saunus dalykai: viena is mamyciu scrapina jau seniai bigsmile.gif lotuliukas.gif , o is kitos seimos sulaukem pakvietimo kita vasara kartu atostogauti Toskanoje, Italijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 26, 13:15)
As kol kas uzsisakineju per viena mergicka is SM, o siaip visada uzsisakinedavau prekes per giminaicius Airijoje. Jie ten sistema atkale.Bet reikia jau paciai issiaiskinti sistema,nes truputeli tas 15 proc. uz tarpininkavima nuskalpuoja.

O ji is ebay uzsakineja?Gal gali jos duomenis i az? ax.gif o tai as kai pramiegu visus turgelius,tai taip ir liksiu be nieko ir nepradesiu darbuotis blush2.gif
Atsakyti
Mums dar toli iki scrapo pasaulio manjakiu lotuliukas.gif Va cia tai manjakizmo pavyzdys...
http://www.kevinanda.../scraproom/new/
As tik galvoju... Ar ta moteriske isvis turi laiko kada scrapinti, ar tik visa laika rusiuoja lotuliukas.gif Na nera kurybines bardakines aplinkos ten. Aplinka panasesne y parduotuve tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 05 26, 13:40)
Mums dar toli iki scrapo pasaulio manjakiu lotuliukas.gif  Va cia tai manjakizmo pavyzdys...
http://www.kevinanda.../scraproom/new/
As tik galvoju... Ar ta moteriske isvis turi laiko kada scrapinti, ar tik visa laika rusiuoja lotuliukas.gif Na nera kurybines bardakines aplinkos ten. Aplinka panasesne y parduotuve tongue.gif

Vajezau Marija, nu net susikeikiau garsiausiai darbe.As niekad neissivaizdavau kad ant tiek pasinest galima butu.Sterili SB paduotuve ir ne kitaip sitas kambarys.Ale vis tiek tokio labai noreciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 05 26, 13:29)
O ji is ebay uzsakineja?Gal gali jos duomenis i az? ax.gif o tai as kai pramiegu visus turgelius,tai taip ir liksiu be nieko ir nepradesiu darbuotis blush2.gif

Jei reik prekių iš ebay tarpininkauja grapus. Per ją šį tą esu užsisakius ir laukiu siuntinuko.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 26, 14:25)
Jei reik prekių iš ebay tarpininkauja grapus. Per ją šį tą esu užsisakius ir laukiu siuntinuko.

Taip,tarpininkauja grapus.Per ja as irgi uzsisakineju. I az galiu imesti kam reikia jos maila.
Atsakyti