Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 26, 08:36)
jau veikia, bet ko labiausiai norejau jau nera  doh.gif

o as dviejų dalykų labai norejau, rinkinio atvirutems - ir jį spėjau užsakyti
ir enciklopedijos, verysad.gif ar panasios į ją.........bet....... verysad.gif
radau ir taip daug ko grazaus...................ir dar daugiau noriu....bet perskaiciusi
scrap8 taisyklių 7 punktą..........jo labai laikausi........ ax.gif

Linutuke, neliūdėk, čia pirmas turgelis, bet gal ne paskutinis........ 4u.gif
Atsakyti
Ale vistiek tarp nukosėjusių nemažai vilniečių, taip? g.gif Tai galit su tom knygom ir kokį mytą retkarčiais pasiorganizuoti, kad norinčios galėtų pavartyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 05 26, 09:56)
Ale vistiek tarp nukosėjusių nemažai vilniečių, taip?  g.gif Tai galit su tom knygom ir kokį mytą retkarčiais pasiorganizuoti, kad norinčios galėtų pavartyti  ax.gif

Cia labai gera mintis. Galim ir pasiskanavusios info persimesti.Mano vienam uzsisakytam rinkinuke bus dvi knygutes apie baby scrapbooking, butinai pazadu nuskanuoti pioneer.gif ir su jumis pasidalinti.
Atsakyti
Oij...mergičkos... lotuliukas.gif Mes turbūt jau beviltiškos visai lotuliukas.gif Aš net pusryčius šonan mečiau, kai pamačiau slaptažodį doh.gif Pirmiausiai rinkausi rinkausi...tada issirinkau...o tada jau ramiai perziurejau, ką kitos suspėjo nugriebt hihihi.gif ir buvau maloniai nustebinta, kad mūsų skoniai labai panašūs ir 2/3 mano išsirinkto lobio jau pas kitas lotuliukas.gif Na, bet gal kažką gausiu.... ir čia dar parašysiu viešą atsiprašymą, kad paskiau sąrašiuką papildžiau (t.y. antrą komentarą palikau) blush2.gif Nes labai kažko norėjau ir tuščiom tai nesinorėjo likti ax.gif Tikiuosi, scrap8 labai nesupyks... beje, labai puiki mintis apie žurnalų/knygų nuskanavimą thumbup.gif Jei kokį žurnaliuką ir man pavyks gauti, tai būtinai nuskanuosiu ir pasidalinsiu thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi atsiprašau, kad du kartus parašiau užsakymą ir jei užsakiau tai, ko kitos norėjo. Aš taip pat nuskanuosiu žurnalus, jei jūs norėsit.
Atsakyti
Niu ką, o man nenuskilo, kol rinkausi rinkausi nebeliko tai ko norėjau doh.gif verysad.gif Neprarandu vilties, kad niu gal ne vieną SB turgų Scrap8 dar surengs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 05 26, 10:34)
Aš irgi atsiprašau, kad du kartus parašiau užsakymą ir jei užsakiau tai, ko kitos norėjo. Aš taip pat nuskanuosiu žurnalus, jei jūs norėsit.

rASEI KOMENTARUOSE, KAD NEISIZEISCIAU smile.gif TIKRAI NEISIZEDZIAU,GERU TAU DARBU!KAS PIRMESNIS, TAS GUDRESNIS mirksiukas.gif
Papildyta:
O as dar norejau su jumis pasikonsultuoti,kaip geriau daryti ar fotkinti darbeli,ar skanuoti? As cia kai fotografavau kazkada,tai man labai atsispindejo blicas, nes popierius siek tiek blizgus,neturiu spec. SB.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 26, 10:54)
O as dar norejau su jumis pasikonsultuoti,kaip geriau daryti ar fotkinti darbeli,ar skanuoti? As cia kai fotografavau kazkada,tai man labai atsispindejo blicas, nes popierius siek tiek blizgus,neturiu spec. SB.

skanuojant tikresnis vaizdas ir spalvos gaunasi, bet aš pvz. neturiu tokio skanerio, kad tilptų visas lapas, tai tektų skanuoti dalimis ir jau paskiau montažo darbus atlikinėti. O gal paprasčiau fotografuoti, bet dienos šviesoje be blico? Blicas blogas dalykas yra lotuliukas.gif Geriau pasidėk darbelį, kur šviesu, bet nėra tiesioginių saulės spindulių ir nufotografuok wink.gif šiandien ir diena tokia saulėta pasitaikė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 05 26, 10:58)
skanuojant tikresnis vaizdas ir spalvos gaunasi, bet aš pvz. neturiu tokio skanerio, kad tilptų visas lapas, tai tektų skanuoti dalimis ir jau paskiau montažo darbus atlikinėti. O gal paprasčiau fotografuoti, bet dienos šviesoje be blico? Blicas blogas dalykas yra lotuliukas.gif Geriau pasidėk darbelį, kur šviesu, bet nėra tiesioginių saulės spindulių ir nufotografuok wink.gif šiandien ir diena tokia saulėta pasitaikė 4u.gif

As dar darbelio neturiu, galiu ir nespet, cia su visokiom kliutim pas mane viskas vyksta.Stengsiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 26, 05:22)
tylu, tylu kur dairais...visos sladžaiai snaudžia, bet pirmenybė bus tom kurios ankstyvos tongue.gif
Tikiuosi visos gavote az su slaptažodžiu nuo manęs. 4u.gif

Aš negavau, nors pagal instrukcijas buvau parašiusi komentarą Tavo blog'e...

Tiek to, turginkitės, po poros mėnesių apsiprekinsiu pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benitta: 26 gegužės 2008 - 10:09
ax.gif , aš irgi vėliau papildžiau užsakymą, bet jei kils problemų, pažadu atsisakyti, to, ko užsisakiau papildomai.......... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 05 26, 11:08)
Aš negavau, nors pagal instrukcijas buvau parašiusi komentarą Tavo blog'e...

Tiek to, turginkitės, po poros mėnesių apsiprekinsiu pati smile.gif

tai tikriausia yvyko nesusipratimas mes sudarinejome sarasa, ir toms kas i ta sarasas isirase ir buvo atsiustas slaptazodis, o taves kaskodel nematau sarase g.gif ,

1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
4. justess22 (nori žiedų)
5. lauramama
6. Lachesė nori daug ko ir žiedų tame tarpe
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
10. zirafos sese (nori visko)
11. irmulia
12. Scrap8 (nori žiedų-tik deimantinių )
13. Miglota deimantiniu ziedu turi, bet nori QC ir stampuku
14. eMAr nori žiedų, žurnalų ir dar ko nors
15.*MAGIC*
16. Vasara gimusi
Atsakyti