Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

kaligrafiniai, iziurejau uzrasus ant tu rasikliu,

kodel pas jus SB parduodami rasikliai kaligrafiniai (su tokiu ploksciu galiuku) g.gif ? As tokio niekad nenaudoju uzrasam kadangi per storai uzraso, pavadinimam gal OK butu bet uzrasam schmoll.gif . Dazniausiai naudoju .05mm ir .03 mm plonu galiuku juodus rasiklius.
Atsakyti
tylu, tylu kur dairais...visos sladžaiai snaudžia, bet pirmenybė bus tom kurios ankstyvos tongue.gif
Tikiuosi visos gavote az su slaptažodžiu nuo manęs. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 26, 04:22)
tylu, tylu kur dairais...visos sladžaiai snaudžia, bet pirmenybė bus tom kurios ankstyvos tongue.gif
Tikiuosi visos gavote az su slaptažodžiu nuo manęs. 4u.gif

as jau, tik paskubom dariau uzsakyma, turiu begti i darba ax.gif
Atsakyti
Na ir nuostabi rytinė staigmena thumbup.gif
Atsakyti
mano kompas koks lėtas doh.gif kol rinkausi ir rašiau, žiūriu o mane jau aplenkė ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš taip pat jau. smile.gif Savaitgaly buvau išvažiavus, tai bijojau, kad pražiopsosiu turgelį.
Atsakyti
Mano irgi labai leta netas darbe,kol rinkausi mane irgi aplenke, na bet ka padarysi.Viso lobio nesusipirksi. Staigmena tai didziule.Visai savaitei nuo pirmadienio gerai nuteike drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man slaptazodis neveikia verysad.gif , ka ne taip darau
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 26, 08:12)
Mano irgi labai leta netas darbe,kol rinkausi mane irgi aplenke, na bet ka padarysi.Viso lobio nesusipirksi. Staigmena tai didziule.Visai savaitei nuo pirmadienio gerai nuteike  drinks_cheers.gif

Nuteikt tai gerai nuteikė thumbup.gif ,tačiau namuose bankrotas valgysiu tik duoną ir vandenį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nereiks net dietų lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 26, 08:14)
o man slaptazodis neveikia  verysad.gif , ka ne taip darau

Paskutinės raidės didžiosiomis gal iš inercijos suspaudei mažases? g.gif
Atsakyti
jau veikia, bet ko labiausiai norejau jau nera doh.gif
Atsakyti
Valio yahoo.gif . Baigiau konkursinį darbelį. Lieka nufotkinti, aprašyti ir nusiųsti. Tai mano pirmas blunas ant 30x30 formato lapo.
Atsakyti
Turgelyje sudalyvavau thumbup.gif
Knygą norimą prieš nosį kažkas nukosėjo verysad.gif

Ilgai miegojau ax.gif
Atsakyti