Tosk kaip tikra manjakė - "gal kur ir nespėsiu, bet scrapbookingui ko nors nupirkt spėsiu tikrai"
Ačiū už sveikinimus. Jubiliejus mano. :
Aš irgi norėjau sakyt: "Tikiuos, kad konkursai taps tradicija." Prizai ne esmė.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 12, 02:42)
Tosk kaip tikra manjakė - "gal kur ir nespėsiu, bet scrapbookingui ko nors nupirkt spėsiu tikrai"
Tai koks tas jubiliejus Smalsu
Istiesu prizai manes nedomina. Bet ir tikiuosi kad tai neynes cia nesusipratimu ar pykciu... (man vis fotografu konfliktai vaidenas).
Zirafos sese prajuokinai, su mano diagnoze Istiesu keista, kad neradau laiko kirpyklai, bet vat audiniu parduotuvei atradau Mano mama padovanojo dukriukui trafaretu knygute, o as apziurejus nustaciau, kad maze per maza, o vat as kai ka is tos knygutes panaudosiu sb
ir mano pavėluoti sveikinimai kažkokia plaukiojanti esu,tai atsiprašau
Dėl konkurso,tai aš labai noriu daryti tikrą SB ir man kažkaip atrodo,kad digital nelabai gali konkuruoti su rankų darbu ( rankų mielesnis).
Labai tikiuosi didelių pokyčių gyvenime ir tada galėsiu skirti daugiau laiko savo sumanymui atidaryti SB digital blogą ir dalintis su jumis turimais turtais
Dėl konkurso,tai aš labai noriu daryti tikrą SB ir man kažkaip atrodo,kad digital nelabai gali konkuruoti su rankų darbu ( rankų mielesnis).
Labai tikiuosi didelių pokyčių gyvenime ir tada galėsiu skirti daugiau laiko savo sumanymui atidaryti SB digital blogą ir dalintis su jumis turimais turtais
na ne tiek keista, kiek sudėtinga tema blush2.gif gal pradžiai reikėjo ko nors paprastesnio? g.gif aišku pas mus čia visos galvotos, bet nežinau ar mano fantazija ką nors sukurs tokia tema doh.gif na pažiūrėsim kas iš to gausis ax.gif
Nesupratau kodel nors kiek keista ar sudetinga? Ar keista kad tema ne apie besisypsancius vaikus? Norejau labiau su jumis susipazinti todel tema apie savus nusivylimus, bet...suprantu kad daug kas nenori foto rodytis internete tai todel tokia plati tema kad gali pasirinkti is daug ko: Negi visai neturi jokiu nusivylimu? Netikiu Jeigu sugebetum sugryzti i praeity ir ka nors pakeisti, kitaip padaryti, kitaip pasielgti....Ka kitaip darytum? Fantazijos cia nereikia visiskai. Siuo momentu sededama dar galiu sugalvoti 3 puslapius sia tema. Viena is ju: Gailiuosi kad mociute jau amzinam atilsy; Kada dar vaikas buvau ji man tiek pasakodavo apie kara, apie savo tragiska gyvenima, neivertinau ir neklausiau...o taip dabar noreciau su ja pasedeti ir uzrasyti jos istorija jos pacios zodziais..per velu
iki gegužės 31 d.
ikiuosi kad tai neynes cia nesusipratimu ar pykciu... (man vis fotografu konfliktai vaidenas).
man irgi kraupu kas do elitizmas pas fotografus. Siandien galvojau apie balsavima...ar nesukels isizeidimo ir blogu emociju tarp jusu? Galvojau gal sudet visu dalyviu vardus i krepsiuka ir traukti varda, bet neidomu taip...nesistengsime reikalauti is saves geriausiu darbeliu jeigu visos turite ta pati sanca laimeti. Idomiau turet iniciatyva, nors zinau kad prizas ne esme uzduoties, bet visvien smagu tureti ta tiksla ir dar smagiau zinot kad paste kazkas i tavo namucius keliauja.
--Balsuot galvojau kad nuo 1-5 balu (Geriausiam darbeliui paskyriam 5, ir t.t. jei daugiau dalyviu negu 5 tai visvien isrenkam tik savus top 5)...gal geresniu ideju yra?
--as beveik baigiau darbely ir lauksiu jusu pasirodymo. dar labai man smalsu kokia nauja tema bus, idomu kad ne as sugalvosiu o pati turesiu padaryti pagal kitos dalyves uzduoty.
Mano mama padovanojo dukriukui trafaretu knygute, o as apziurejus nustaciau, kad maze per maza, o vat as kai ka is tos knygutes panaudosiu sb doh.gif lotuliukas.gif
is vaiko paimei dovana siaubingas virusas tas SB. Viena diena ziuresi i dukriuko maikutes petneseles ir pagalvosi grazios juosteles butu panaudoti ant SB puslapio...tada jau rimtai susirgus busi
o as negalesiu dalyvauti.As dar tik pakeliui i SB
Skaitineju internete info, ieskausi tinkanciu medziagu darbeliams (labai laukiu AVEDOS ispardavimo) ir groziuosi jusu darbeliais Manau kol kas esu pribrendusi tik aplikacijoms. Kai pasieksiu jusu lygi, sudalyvausiu ir as (aisku iki AVEDOS dar labai labai toli)
O jau deziu turinys kokio grozio (cia as apie avedai skirtas lauktuves prie duru )
Skaitineju internete info, ieskausi tinkanciu medziagu darbeliams (labai laukiu AVEDOS ispardavimo) ir groziuosi jusu darbeliais Manau kol kas esu pribrendusi tik aplikacijoms. Kai pasieksiu jusu lygi, sudalyvausiu ir as (aisku iki AVEDOS dar labai labai toli)
O jau deziu turinys kokio grozio (cia as apie avedai skirtas lauktuves prie duru )
labas rytas visoms, nu o AVEDAI labanakt
truputis ne i tema, mano panele tik ka pirstelejo, po sio veiksmo nuskambo pasisakymas " ooooiiiiii kaip gerai nusiperdziau" negaliu dabar rasyti juokas ima
Ogo kokios linksmybes cia Konkursas Bandysiu ir as sudalyvauti Tik tikiuosi, kad konkursai taps grazia tradicija
sveika supgryzus daugiau optimizmo, viskas bus okQUOTE
labai kaip čia parašius... na ne tiek keista, kiek sudėtinga tema gal pradžiai reikėjo ko nors paprastesnio?
is pradziu ir man pasirode kad sudetinga, bet paskui pergalvojau kad visai ir nesudetinga, man jau yra kelios mintys galvoje, manau greitai ir tau jos atkeliaus truputis ne i tema, mano panele tik ka pirstelejo, po sio veiksmo nuskambo pasisakymas " ooooiiiiii kaip gerai nusiperdziau" negaliu dabar rasyti juokas ima
Mano mama padovanojo dukriukui trafaretu knygute, o as apziurejus nustaciau, kad maze per maza, o vat as kai ka is tos knygutes panaudosiu sb
nu ale tikrau jau sb manijake QUOTE
--as beveik baigiau darbely ir lauksiu jusu pasirodymo. dar labai man smalsu kokia nauja tema bus, idomu kad ne as sugalvosiu o pati turesiu padaryti pagal kitos dalyves uzduoty
is tiesu tai si dalis konkurse man pasirode sudetingiausia, kol kas neisivaizduoju kokia tema reiktu pasiulyti, bet gal as ir nepateksu i virsuneles tad issisuksiu nuo galvojimo QUOTE
iki gegužės 31 d.
data ir man kaip tik
QUOTE(Tosk @ 2008 05 12, 00:45)
Mano mama padovanojo dukriukui trafaretu knygute, o as apziurejus nustaciau, kad maze per maza, o vat as kai ka is tos knygutes panaudosiu sb
Na įsivaizduoju apie kokią knygutę tu kalbi. Ir aš nusipirkau sau nes dukriukas dar mažas
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 11, 23:50)
Vaišinkites visos, prašom, kalorijų nedaug.
O gal galima būtų padaryti dvi kategorijas - tikrasis ir digital SB? Nes su digital įspūdingesnių pridarys mūsų auksarankės, mes niekaip nepajėgsim konkuruoti. Aišku, už kitus kalbėt negražu, tai pakalbėsiu tik už save - aš niekaip
Iki 31 d.
O gal galima būtų padaryti dvi kategorijas - tikrasis ir digital SB? Nes su digital įspūdingesnių pridarys mūsų auksarankės, mes niekaip nepajėgsim konkuruoti. Aišku, už kitus kalbėt negražu, tai pakalbėsiu tik už save - aš niekaip
Iki 31 d.
Na jau vaišės kokios puikios
Ir aš taip manau, kad gal geriau į dvi kategorijas darbus skelti:
-digitaliniai
-tradiciniai
Su digitaliniais na labai jau sunku tradiciniams darbams konkuruoti
AVEDA tavo konkursėlis tikras iššūkis, kuris tikrai praplės mano požiūrį į SB. Beveik visos nuotraukos tik ir apie laimingą dukriuką, o če teks pagalvoti jau net ir ape nusivylimus.
Mėgstu iššūkius
Mano mama padovanojo dukriukui trafaretu knygute
Na įsivaizduoju apie kokią knygutę tu kalbi. Ir aš nusipirkau sau nes dukriukas dar mažas
nu ir kaip atrodo ta knygute, suintrigavote merginos, mestelkit kokia nuoroda ar nuotraukyte
Linutukai, va ta knygute... Man drugeliu trafaretai
Juosteles...
Juosteles...
QUOTE(Tosk @ 2008 05 12, 11:31)
Linutukai, va ta knygute... Man drugeliu trafaretai
vaje kokios juosteles grazios , kurioje LT vietoje ju prisipirkai
Linutukai, as siauliete. Paprasciausiai nuejau y artimiausia man buvusia audiniu parduotuve Jei dar buciau toj parduoruvej pasisukiojus kokias 10min, buciau dar tiek pat grozio prisirinkus Ko jau ko, bet Lietuvoj juosteliu ir saguciu tikrai nuostabiu yra Manau Vilniuje, tai dar ir ne tokiu grozybiu galima surasti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 12, 11:14)
o as negalesiu dalyvauti.As dar tik pakeliui i SB
O pradziai ar nenoretum daryti sb, be visu tu spec.priemoniu? Panaudok paprastus popierius, flamasterius ir pan. O dekoravimui galima ir Lietuvoje surasti Taip ir pramoktum ir gal greiciau suprastum, ko tau asmeniskai priemoniu labiausiai reikia