o aš norėjau paklausti jei šiame konkurse nedalyvausiu, ar galėsiu bent balsuoti?
Sveikos scrap'ės
peržiūrėjau kai kurių darbelius, buvau apsilankius Scrap Manijoje. Labai įdomus užsiėmimas scrapbooking. Bet, kaip supratau, Lietuvoje priemonių šiam dalykui nelabai yra. Bet galbūt kada nors ir aš prisijungsiu prie jūsų, nes labai sužavėjot
peržiūrėjau kai kurių darbelius, buvau apsilankius Scrap Manijoje. Labai įdomus užsiėmimas scrapbooking. Bet, kaip supratau, Lietuvoje priemonių šiam dalykui nelabai yra. Bet galbūt kada nors ir aš prisijungsiu prie jūsų, nes labai sužavėjot
QUOTE(remini @ 2008 05 24, 01:28)
o aš norėjau paklausti jei šiame konkurse nedalyvausiu, ar galėsiu bent balsuoti?
balsuos tik tos kurios dalyvavo konkurse, o tai bent kas apsilankes ScrapManijoj pradetu balsuot...
Sveikos scrap'ės smile.gif
imanoma ir be scrap'o spec priemoniu SB uzsiimineti: Gi LT yra ir juosteliu ir saguciu ir silkiniu geliu. Jei nori prisidek prie SB turgaus ir uzsisakysi tu SB priemoniu
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 24, 14:04)
balsuos tik tos kurios dalyvavo konkurse, o tai bent kas apsilankes ScrapManijoj pradetu balsuot...
imanoma ir be scrap'o spec priemoniu SB uzsiimineti: Gi LT yra ir juosteliu ir saguciu ir silkiniu geliu. Jei nori prisidek prie SB turgaus ir uzsisakysi tu SB priemoniu
o kaip galima bus gauti slaptazodi,kad galima butu po turgeli pasizvalgyt?man labai reiketu popieriaus(bazes),rasikliu,kliju ar tokiu dalyku galima bus rast?
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 05 24, 08:31)
o kaip galima bus gauti slaptazodi,kad galima butu po turgeli pasizvalgyt?man labai reiketu popieriaus(bazes),rasikliu,kliju ar tokiu dalyku galima bus rast?
popieriaus bus labai daug, rasikliu siek tiek, o kliju ne. Atsiusiu slaptazody.
Papildyta:
1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
4. justess22 (nori žiedų)
5. lauramama
6. Lachesė nori daug ko ir žiedų tame tarpe
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
10. zirafos sese (nori visko)
11. irmulia
12. Scrap8 (nori žiedų-tik deimantinių )
13. Miglota deimantiniu ziedu turi, bet nori QC ir stampuku
14. eMAr nori žiedų, žurnalų ir dar ko nors
15.*MAGIC*
16. Vasara gimusi
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 24, 19:28)
popieriaus bus labai daug, rasikliu siek tiek, o kliju ne. Atsiusiu slaptazody.
Papildyta:
1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
5. lauramama
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
11. irmulia
15.*MAGIC*
16. Vasara gimusi
Papildyta:
1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
5. lauramama
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
11. irmulia
15.*MAGIC*
16. Vasara gimusi
gerai,dekui. popierius ir rasikliai (na dar klijai ir rasalai butu neblogai)-reikalingiausi,visa kita galima ir paciai pasidaryt blogiausiu atveju
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 05 24, 20:47)
gerai,dekui. popierius ir rasikliai (na dar klijai ir rasalai butu neblogai)-reikalingiausi,visa kita galima ir paciai pasidaryt blogiausiu atveju
Šiandien suradau maximoje sausų klijų-acid free,pfoto safe Čiupau net negalvodama "Bik" atrodo vadinasi
QUOTE(Evanescene @ 2008 05 24, 21:35)
Šiandien suradau maximoje sausų klijų-acid free,pfoto safe Čiupau net negalvodama "Bik" atrodo vadinasi
kokioje vietoje? kiek kainavo? o gal ir nuotraukyte kliju imestum? kad nepasimest beieskant
QUOTE(Evanescene @ 2008 05 24, 21:35)
tikiu, kad radai,galima ir rasikliu rast ir rasalo,bet didesnese parduotuvese,o pas mumi kaime tokiu dalyku su ziburiu nerasi,as perku Giotto sausus klijus,jie parasyta'free of solvents'.bet dekui uz info QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 24, 21:38)
kokioje vietoje? kiek kainavo? o gal ir nuotraukyte kliju imestum? kad nepasimest beieskant
Ten kur kanceliarinės prekės-visokie rašikliai,trintukai ir pan.....Ėmiau plonesnį pieštukinį tai kainavo 1,69 Lt ,pavadinimas "Bic" Buvo ir tokių storų,kainavo kažkur 4 su kapeikom
Nufotkinau,bet kokybė aišku
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 05 24, 21:39)
tikiu, kad radai,galima ir rasikliu rast ir rasalo,bet didesnese parduotuvese,o pas mumi kaime tokiu dalyku su ziburiu nerasi,as perku Giotto sausus klijus,jie parasyta'free of solvents'.bet dekui uz info
Rašiklių acid free Lt surast man atrodo be šansų,bet žinau (šizikė sakė ) kad Artmanijoje jau yra Ink pads Ir greitu metu turėtų pasirodyti net štampukų,o lietuviškas alfabetas jau užsakytas O šitie "free of solvents" tai nežinau ar tinka,reikia Scrap8 klausti
O aš jos norėčiau paklausti: ant šių klijų dar parašyta-"Dries Clear,washable",ką tai reiškia?
QUOTE(Evanescene @ 2008 05 24, 22:10)
Ten kur kanceliarinės prekės-visokie rašikliai,trintukai ir pan.....Ėmiau plonesnį pieštukinį tai kainavo 1,69 Lt ,pavadinimas "Bic" Buvo ir tokių storų,kainavo kažkur 4 su kapeikom
Rašiklių acid free Lt surast man atrodo be šansų,bet žinau (šizikė sakė ) kad Artmanijoje jau yra Ink pads Ir greitu metu turėtų pasirodyti net štampukų,o lietuviškas alfabetas jau užsakytas O šitie "free of solvents" tai nežinau ar tinka,reikia Scrap8 klausti
O aš jos norėčiau paklausti: ant šių klijų dar parašyta-"Dries Clear,washable",ką tai reiškia?
tai as tuos siaip visur naudoju,man jie patinka,kokybe normali, o ne del scrap'o O del priemoniu -reik tik gerai paieskot ir galima rast,bet kadangi dabar esam toli nuo sostines ir dar turim maza zmogeli namuose,tai nelabai prilakstysi beieskant
o tas "dries clear,washable",pazodziui tai butu isdziuve-permatomi ir plaunami (nusiplauna)
QUOTE(Evanescene @ 2008 05 24, 22:10)
nu cia tai geras turiu namie vaikams nupirkus, niekada neperskaiciau to uzraso, reikejo piestukiniu kliju tai tuos ir pirkau, nu matai kaip aklumas issivystes nematau ka turiu po nosim aciu Evanescene uz akiu prakrapstyma Nufotkinau,bet kokybė aišku
Rašiklių acid free Lt surast man atrodo be šansų
o rasikliais ta pati artmanija prekiausja, kaligrafiniai, iziurejau uzrasus ant tu rasikliu, parasyta kad be rugsties ir archiviniai kar ir sitas pvz