Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 23, 09:44)
o tai kompiuteris ne civilizacijos patogumas?
kas is to kompo jai nera banke saskaitos mano vardu lotuliukas.gif , nezinau kaip iki sito lygio nusigyvenau blink.gif , jai rimtai, dar nei karto tokios paslaugos gyvenant LT (apmokejimas internetu) neprisireike, visas saskaitas apmoka MB as net nezinau kaip nuo skaitliuku duomenis pasizureti blush2.gif, o kol nesusirgau SB tai viskas ko reikdavo rasdavau paprastose pardese ir uz grynus pirkdavau, o dabar jau to nepakanka, tai jauciu laikas i banka koki uzsukti ir saskaita savo vardu atsidaryti, neprasinesiu gi pas MB kad kaskarta pervestu kaskur pinigus, tada reiktui daug klausimu atsakineti ir susektu kur pinigelius svaistau hihihi.gif flirt.gif o tada jau butu blogi reikaliukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif reiktu laaaabai ilgai akytemis mirkseti kad Mb nuraminti, jis vis dar galvoja kad man uzteks ilgam to ka as parsisiunciau ax.gif
Turbut neisivaizduojat net kokio masto sis projektas  Atrodo kad ne tik kelias prekes ikeliu, bet lyg visa internetine parduotuve statau  manau kad nustebsite tikrai
Labanakt 
nu as tai isivaizduoju, kai pasiziuriu tavo SB kambariuka tai matosi kad jau mini parduotuve namie turi lotuliukas.gif labanakt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 23 gegužės 2008 - 08:56
o tai kompiuteris ne civilizacijos patogumas? Pas mane visa banko veikla, alga, susimokejimai, per interneto banko paslaugas. Nzn jau kiek menesiu kai tikri pinigai nepaliete mano ranku. Gal ir blogai sis "patogumas", kadangi virtualius pinigus lengviau leisti lotuliukas.gif
--o man jau i lovyte. Jau puse SB turgaus lyg ir paruosiau  thumbup.gif Turbut neisivaizduojat net kokio masto sis projektas doh.gif  Atrodo kad ne tik kelias prekes ikeliu, bet lyg visa internetine parduotuve statau blink.gif manau kad nustebsite tikrai smile.gif
Labanakt 4u.gif

Nu idomu, idomu.Jau kaip laukiu yess.gif Tikiuosi kazka isigyti
Atsakyti
Aš čia vis paskaitau kartais .Tuo anuo scrap...u nežadu užsiiminėt , tik mane kai kurios priemonės domina, nes užsiiminėju šiuo bei tuo kartais. Tai toks klausimas iškilo- o dėl to išpardavimo Avedos lobių , tai reik iš anksto pareikšt norą, ar galės 'sudalyvaut' bet kas iš forumo? Ir kaip atsiskaitymas vyks ? (tarptautinis pervedimas ar PAYPAL'u ? ) Ir ar kiekvienas žmogus atskirai atsiskaitys ar kažkaip bus dedama į vieną 'krūvą' ? Nors ir bandau susilaikyt nuo priemonių kaupimo , bet tai maža kas biggrin.gif, užtai ir pasidomiu iš anksto smile.gif
Atsakyti

--o man jau i lovyte. Jau puse SB turgaus lyg ir paruosiau  thumbup.gif Turbut neisivaizduojat net kokio masto sis projektas doh.gif  Atrodo kad ne tik kelias prekes ikeliu, bet lyg visa internetine parduotuve statau blink.gif manau kad nustebsite tikrai smile.gif
Labanakt 4u.gif

LABANAKTIS
O dėl turgelio džiaugiuosi biggrin.gif Kuo didesnis tuo didesnė tikimybė kad ka nors įsigysiu. Fu tikra paranoja man prasidėjo. Vis atrodo, kad aš niekur nepėsiu
tease.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2008 05 23, 11:36)
Aš čia vis paskaitau kartais .Tuo anuo scrap...u nežadu užsiiminėt , tik mane kai kurios priemonės domina, nes užsiiminėju šiuo bei tuo kartais. Tai toks klausimas iškilo- o dėl to išpardavimo Avedos lobių , tai reik iš anksto pareikšt norą, ar galės 'sudalyvaut' bet kas iš forumo? Ir kaip atsiskaitymas vyks ? (tarptautinis pervedimas ar PAYPAL'u ? ) Ir ar kiekvienas žmogus atskirai atsiskaitys ar kažkaip bus dedama į vieną 'krūvą' ? Nors ir bandau susilaikyt nuo priemonių kaupimo , bet tai maža kas biggrin.gif, užtai ir pasidomiu iš anksto smile.gif
nu manau kai Scrap8 jau suruos ta turgeli tai ir paskelbs savam bloge kas ir kaip bus, o pirmaji karta tai mes vienam zmogui pinigelius nusiunteme ir ji pervede pinigus Scrap8, taip kad sek tema ir viskas paaiskes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 23, 13:44)
nu manau kai Scrap8 jau suruos ta turgeli tai ir paskelbs savam bloge kas ir kaip bus, o pirmaji karta tai mes vienam zmogui pinigelius nusiunteme ir ji pervede pinigus Scrap8, taip kad sek tema ir viskas paaiskes  mirksiukas.gif

Man geriausias būtų toks variantas,nes kitaip pasuoju-sąskaitos paypale nėra rolleyes.gif O šiaip tai jau jaudintis pradedu-bankrotas bus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evanescene: 23 gegužės 2008 - 13:14
QUOTE(Evanescene @ 2008 05 23, 14:14)
Man geriausias būtų toks variantas,nes kitaip pasuoju-sąskaitos paypale nėra rolleyes.gif O šiaip tai jau jaudintis pradedu-bankrotas bus unsure.gif

Man irgi butu taip labai patogu atsiskaityti. O del bankroto,tai jo.Bet kaip nors.Zadu alga kaip tik ant to turgaus gauti
Atsakyti
Na štai ir pusę darbo padariau konkursėliui tongue.gif Lapą pasiruošiau, nuotraukas, tekstą. Liko tik pavadinimas.Tiesiog pagavo įkvėpimas. Dabar dar norėčiau paklausti kur darbuką siūsti, matyt praleiedau kažką ir nelabai žinau.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 23, 15:15)
Na štai ir pusę darbo padariau konkursėliui tongue.gif Lapą pasiruošiau, nuotraukas, tekstą. Liko tik pavadinimas.Tiesiog pagavo įkvėpimas. Dabar dar norėčiau paklausti kur darbuką siūsti, matyt praleiedau kažką ir nelabai žinau.

keliais psl anksciau aveda parase savaji maila
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 23, 07:15)

siusi darbeli ir aprasyma man i irma0408@yahoo.com
nu manau kai Scrap8 jau suruos ta turgeli tai ir paskelbs savam bloge kas ir kaip bus, o pirmaji karta tai mes vienam zmogui pinigelius nusiunteme ir ji pervede pinigus Scrap8, taip kad sek tema ir viskas paaiskes mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif . Turgus vyks mano bloge, po uzraktu, tad norint dalyvaut reikes gaut slaptazodi. Prekes rezervuosite pagal kas paskelbe pirma norima preke, tos temos pabaigoje po "Comments"- Komentarai, rasysite savo sarasiuka ko pageidaujate. Vienakart i diena perziuresiu uzsakymus ir prie prekes uzrasysiu kas jau rezervuota. Atsiskaitymas vyks per remini: jai nusiunte pinigus i jos LT-banko saskaita, ji man padarys viena tarptautini pervedima.
O del bankroto,tai jo.Bet kaip nors

Disclaimer'is: as nesu atsakinga uz iskilusius gincus jusu namuose del busimo bankroto hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 23, 15:15)
nu kokia tu saunuole, as tai rytoj lekiu pasiimti paskutiniu detaliu ir jau kad darbuosiuos, tikiuosi niekur neuzstrikti, apsidraudimui is karto dvi nuotraukas pasidariau ir skirtingu dydziu tongue.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 23, 15:47)
Disclaimer'is: as nesu atsakinga uz iskilusius gincus jusu namuose del busimo bankroto  hihihi.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laukiu darbeliu 4u.gif
Atsakyti