Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 22, 14:04)
issimiegojau vakar, tai gavus jegu vel darbuosiuosi prie SB sale. jau si ta paskelbiau...

bus enciklopedija ir sb technikos knygu, ne tik zurnalu.

jau lekiau ieskot kas paskelbta, bet nieko neradau sad.gif

visa literatura bus suskaityta.. o kad enciklopedija bus tai super thumbup.gif
Atsakyti
Vai, vai kad ko nors nepražiopsočiau.
Atsakyti
Dėkoju už priėmimą į savo gretas smile.gif Scrap8 organizuojamame turgelyje labiausiai norėčiau įsigyti raštuoto popieriaus ir bet kokių žurnalų ar knygų apie SB.
Atsakyti
per anksti budet prie kompu, dar bus tik ateinancia savaite, tikrai ne sia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 22, 15:59)
per anksti budet prie kompu, dar bus tik ateinancia savaite, tikrai ne sia mirksiukas.gif

žodžiu, dar šią savaitę galim ramiai miegoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 05 22, 16:14)
žodžiu, dar šią savaitę galim ramiai miegoti  lotuliukas.gif

As tai ramiai miegu.Man idomiausia tiesiog paziueti i avedos lobynus.Spesiu ar nespesiu,visai nesvarbu mirksiukas.gif
Atsakyti
gryzau is Ignalinos, galva kvadratine nuo vaikuciu klegesio blink.gif , skrandis pilnas sakocio bigsmile.gif , miego noriu kaip zombiukas doh.gif

girdisi musu gretose lengva panika del SB turgelio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 22, 21:09)
gryzau is Ignalinos, galva kvadratine nuo vaikuciu klegesio  blink.gif , skrandis pilnas sakocio  bigsmile.gif , miego noriu kaip zombiukas doh.gif

Baseinuose buvot? bigsmile.gif Tikiuosi į "Žuvėdrą" užsukot,ten labai gera aplinka,maistas thumbup.gif
Scrap8,ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2008 05 22, 21:26)
Baseinuose buvot? bigsmile.gif Tikiuosi į "Žuvėdrą" užsukot,ten labai gera aplinka,maistas thumbup.gif
nee, buvom kaskokiam zvejo muziejuje, tada bitininkystes muziejus, o paskutine stotele kepti sakoti, tai mano dukriukas pareiske kad pirmas muziejus buvo nuobodus, pas bites buvo kur pasikarstyti ir pasifotkinti, o sakotis tikras skanumelis, ir uz tai as sumokejau 60lt doh.gif kaskoks lupikavimas, gerai kad gide nors tokia fainuole buvo, labai su vaikuciais mokejo bendrauti thumbup.gif

ei labas rytas visoms bigsmile.gif
Atsakyti
ei labas rytas visoms bigsmile.gif

Laba ryta 4u.gif ax.gif blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 23, 08:54)
Laba ryta 4u.gif  ax.gif  blink.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi nu ir prajuokinai, nes as jau 2 puodukus kavos sugeriau o dar neprabudau, uzsisakiau is senas naujas prekiu, bet dabar dar reikia isspresti problema su pinigu pervedimu, banko korteles tai neturiu doh.gif , laukiu 10 valandos skambinsiu, prasysiu kad leistu susimoketi atsiimant, jai nesutiks, reiks i banko kioskelei lekti ir pavedima bandyti padaryti, sunku kai esi urvinis zmogelis be civilizacijos patogumu lotuliukas.gif
Papildyta:
reikia pasiziureti gal mano kava " decaf" blink.gif , taip iki vakaro neprabusiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 23 gegužės 2008 - 08:28
sunku kai esi urvinis zmogelis be civilizacijos patogumu lotuliukas.gif

o tai kompiuteris ne civilizacijos patogumas? Pas mane visa banko veikla, alga, susimokejimai, per interneto banko paslaugas. Nzn jau kiek menesiu kai tikri pinigai nepaliete mano ranku. Gal ir blogai sis "patogumas", kadangi virtualius pinigus lengviau leisti lotuliukas.gif
--o man jau i lovyte. Jau puse SB turgaus lyg ir paruosiau thumbup.gif Turbut neisivaizduojat net kokio masto sis projektas doh.gif Atrodo kad ne tik kelias prekes ikeliu, bet lyg visa internetine parduotuve statau blink.gif manau kad nustebsite tikrai smile.gif
Labanakt 4u.gif
Atsakyti