isradineju dvirati noriu, kad lapas butu paprastas, neapkrautas, bet gerai perteiktu minti.. kol kas nelabai sekasi
1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
4. justess22 (nori žiedų)
5. lauramama
6. Lachesė nori daug ko ir žiedų tame tarpe
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
10. zirafos sese (nori visko)
11. irmulia
12. Scrap8 (nori žiedų-tik deimantinių )
13. Miglota deimantiniu ziedu turi, bet nori QC ir stampuku
1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
5. lauramama
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
11. irmulia
14. eMAr nori žiedų, žurnalų ir dar ko nors
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
5. lauramama
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
11. irmulia
Labas rytas mergaitės, labai džiaugiuosi atradusi jūsų temą. Aš taip pat norėčiau sudalyvauti Scrap8 rengiamame turgelyje, nes bandau scrapinti iš to, kas po ranka pakliūna.
QUOTE(Evanescene @ 2008 05 21, 21:05)
Tai gi tie vis rašalai spausdintuve turi begales rūgščių
Scrap8,jei kada netingesi nufotografuok kokį puslapį jau įkištą į albumą,nes aš neįsivaizduoju,kaip ten viskas atrodo
Scrap8,jei kada netingesi nufotografuok kokį puslapį jau įkištą į albumą,nes aš neįsivaizduoju,kaip ten viskas atrodo
Velnias,gaila labai.Nu va ir pradek uzsiimti sb, nieko neturiu, o visko reikia. Vyras zvengia is manes ir pravardziuoja labai negraziai scrapu-crapu. Tikriausiai zinot, ka reiskia antrasis zodis
Papildyta:
QUOTE(aasta @ 2008 05 22, 08:16)
Labas rytas mergaitės, labai džiaugiuosi atradusi jūsų temą. Aš taip pat norėčiau sudalyvauti Scrap8 rengiamame turgelyje, nes bandau scrapinti iš to, kas po ranka pakliūna.
Sveika, istojusi i manjakiu - scrapbukeriu kluba. Gera cia pas mus, ir globeja savo turim
QUOTE(eMAr @ 2008 05 22, 06:08)
1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
5. lauramama
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
11. irmulia
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
5. lauramama
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
11. irmulia
Visos visko norim, todėl ir laukiam turgelio su nekantrumu
QUOTE(aasta @ 2008 05 22, 08:16)
Sveika įstojusi į mūsų klubą
QUOTE(lauramama @ 2008 05 22, 08:29)
Sveika, istojusi i manjakiu - scrapbukeriu kluba.
na jau tikrai manjakių vat ir aš darbe negaliu ramiai nusėdėt, vis ieškau, ko man čia dar trūksta, ką čia nusipirkus negaliu sulaukt turgelio vis knisuosi po internetą, vis žiūrinėju reikia kokią enciklopediją rast turbūt apie priemones, nes jų galybė, o ką su jomis veikt ne visada iš aprašymo suprantu
Labas rytas
Merginos reikia jūsų pagalbos : kokių matmenų būna standartinės etiketės (t.y. angliškai tag) ?
Merginos reikia jūsų pagalbos : kokių matmenų būna standartinės etiketės (t.y. angliškai tag) ?
QUOTE(irmulia @ 2008 05 22, 09:46)
Labas rytas
http://www.moosprinting.com/tags.htm
Tags standard sizes googlėj
Ačiū eMar
Scrap8, o kokių dažniausiai dydžių etiketės (tags) naudojamos būtent scrapbooking'e?
Scrap8, o kokių dažniausiai dydžių etiketės (tags) naudojamos būtent scrapbooking'e?
Demesio: Tos kurios zada dalyvauti sb turguj bet esa niekad nepalike komentaru mano bloge: Prasau nueikite ten dabar, ir prie bent kokios temos palikite komentara (apacioj "comments" paspauskite po paskelbta tema. SB turgaus prekiu uzsakymas vyks per "komentarus". Tokiu budu visos matys kas jau rezervuota, ir bus privatu po uzraktu-tik tarp musu. Komentarai moderuojami tik pirma zinute: Tad tos kurios anksciau skelbe, iskart rodys jusu zinute/uzsakyma, tos kurios komentaro niekad nepalike, ju zinute nerodys tol kol as nemoderuosiu.Bet bijau kad rodys ne pagal eile kada paskelbet, o kada as moderavau.
nera jokio standartinio dydzio etiketem SB. Naudojama nuo didziausio (pati etikete yra puslapis etiketes formoj, iki maziausiu--juvelyrikos kainom etiketes).
jooo...musu vyrai panasiai kalba. Manes klausia ar vel uzsiimsi "Crap-booking" si vakara? As jam sakau kad LT merginom vyrai net paklausia ar is Senuku ka nors nupirkti, tai jis juokiasi ir sako:"Tai dar pradzia tik...jie nezino ko tiketis, iki kiek dasiris ju zmoneliu crap-booking... ir kad jos pavirs i SB zombius"
sveika prisijungus Dar viena nare {auka} pagavom
issimiegojau vakar, tai gavus jegu vel darbuosiuosi prie SB sale. jau si ta paskelbiau...
bus enciklopedija ir sb technikos knygu, ne tik zurnalu.
nera jokio standartinio dydzio etiketem SB. Naudojama nuo didziausio (pati etikete yra puslapis etiketes formoj, iki maziausiu--juvelyrikos kainom etiketes).
Vyras zvengia is manes ir pravardziuoja labai negraziai scrapu-crapu.
jooo...musu vyrai panasiai kalba. Manes klausia ar vel uzsiimsi "Crap-booking" si vakara? As jam sakau kad LT merginom vyrai net paklausia ar is Senuku ka nors nupirkti, tai jis juokiasi ir sako:"Tai dar pradzia tik...jie nezino ko tiketis, iki kiek dasiris ju zmoneliu crap-booking... ir kad jos pavirs i SB zombius"
sveika prisijungus Dar viena nare {auka} pagavom
Visos visko norim, todėl ir laukiam turgelio su nekantrumu 4u.gif
issimiegojau vakar, tai gavus jegu vel darbuosiuosi prie SB sale. jau si ta paskelbiau...
reikia kokią enciklopediją rast turbūt apie priemones, nes jų galybė, o ką su jomis veikt ne visada iš aprašymo suprantu doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 22, 15:04)
Demesio: Tos kurios zada dalyvauti sb turguj bet esa niekad nepalike komentaru mano bloge: Prasau nueikite ten dabar
na berods kažką komentavau , tai sėdžiu ir laukiu ramiai
o enciklopedijos tai norėčiau, reikia tik spėt gaudyt jau greit rimtai budėsim prie kompų