Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

isradineju dvirati doh.gif biggrin.gif noriu, kad lapas butu paprastas, neapkrautas, bet gerai perteiktu minti.. kol kas nelabai sekasi biggrin.gif
Atsakyti

1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
4. justess22 (nori žiedų)
5. lauramama
6. Lachesė nori daug ko ir žiedų tame tarpe smile.gif
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
10. zirafos sese (nori visko)
11. irmulia
12. Scrap8 (nori žiedų-tik deimantinių ) lotuliukas.gif
13. Miglota deimantiniu ziedu turi, bet nori QC ir stampuku biggrin.gif

Atsakyti
1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
5. lauramama
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
11. irmulia
12. Scrap8 (nori žiedų-tik deimantinių ) lotuliukas.gif
13. Miglota deimantiniu ziedu turi, bet nori QC ir stampuku biggrin.gif
14. eMAr nori žiedų, žurnalų ir dar ko nors lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės, labai džiaugiuosi atradusi jūsų temą. Aš taip pat norėčiau sudalyvauti Scrap8 rengiamame turgelyje, nes bandau scrapinti iš to, kas po ranka pakliūna.
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2008 05 21, 21:05)
schmoll.gif Tai gi tie vis rašalai spausdintuve  turi begales rūgščių g.gif 
Scrap8,jei kada netingesi nufotografuok kokį puslapį jau įkištą į albumą,nes aš neįsivaizduoju,kaip ten viskas atrodo ax.gif  4u.gif

Velnias,gaila labai.Nu va ir pradek uzsiimti sb, nieko neturiu, o visko reikia. Vyras zvengia is manes ir pravardziuoja labai negraziai scrapu-crapu. Tikriausiai zinot, ka reiskia antrasis zodis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(aasta @ 2008 05 22, 08:16)
Labas rytas mergaitės, labai džiaugiuosi atradusi jūsų temą. Aš taip pat norėčiau sudalyvauti Scrap8 rengiamame turgelyje, nes bandau scrapinti iš to, kas po ranka pakliūna.

Sveika, istojusi i manjakiu - scrapbukeriu kluba. Gera cia pas mus, ir globeja savo turim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 05 22, 06:08)
1. LINUTUKĖ (nori žiedų)
2. Evanescene
3. kristi13 (nori žiedų)
5. lauramama
7. Arminux
8. Remini
9. Sanrita (nori žiedų)
11. irmulia
12. Scrap8 (nori žiedų-tik deimantinių  )  lotuliukas.gif
13. Miglota deimantiniu ziedu turi, bet nori QC ir stampuku  biggrin.gif
14. eMAr nori žiedų, žurnalų ir dar ko nors  lotuliukas.gif

Visos visko norim, todėl ir laukiam turgelio su nekantrumu 4u.gif

QUOTE(aasta @ 2008 05 22, 08:16)

Sveika įstojusi į mūsų klubą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 22, 08:29)
Sveika, istojusi i manjakiu - scrapbukeriu kluba.

na jau tikrai manjakių lotuliukas.gif vat ir aš darbe negaliu ramiai nusėdėt, vis ieškau, ko man čia dar trūksta, ką čia nusipirkus doh.gif negaliu sulaukt turgelio ax.gif vis knisuosi po internetą, vis žiūrinėju blush2.gif reikia kokią enciklopediją rast turbūt apie priemones, nes jų galybė, o ką su jomis veikt ne visada iš aprašymo suprantu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

Merginos reikia jūsų pagalbos : kokių matmenų būna standartinės etiketės (t.y. angliškai tag) ?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 gegužės 2008 - 09:51
QUOTE(irmulia @ 2008 05 22, 09:46)
Labas rytas

Merginos reikia jūsų pagalbos : kokių matmenų būna standartinės etiketės (t.y. angliškai tag) ?

http://www.moosprinting.com/tags.htm

Tags standard sizes googlėj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 gegužės 2008 - 13:54
Ačiū eMar mirksiukas.gif

Scrap8, o kokių dažniausiai dydžių etiketės (tags) naudojamos būtent scrapbooking'e?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 gegužės 2008 - 11:55
Demesio: Tos kurios zada dalyvauti sb turguj bet esa niekad nepalike komentaru mano bloge: Prasau nueikite ten dabar, ir prie bent kokios temos palikite komentara (apacioj "comments" paspauskite po paskelbta tema. SB turgaus prekiu uzsakymas vyks per "komentarus". Tokiu budu visos matys kas jau rezervuota, ir bus privatu po uzraktu-tik tarp musu. Komentarai moderuojami tik pirma zinute: Tad tos kurios anksciau skelbe, iskart rodys jusu zinute/uzsakyma, tos kurios komentaro niekad nepalike, ju zinute nerodys tol kol as nemoderuosiu.Bet bijau kad rodys ne pagal eile kada paskelbet, o kada as moderavau.
Scrap8, o kokių dažniausiai dydžių etiketės (tags) naudojamos būtent scrapbooking'e?

nera jokio standartinio dydzio etiketem SB. Naudojama nuo didziausio (pati etikete yra puslapis etiketes formoj, iki maziausiu--juvelyrikos kainom etiketes).
Vyras zvengia is manes ir pravardziuoja labai negraziai scrapu-crapu.

lotuliukas.gif jooo...musu vyrai panasiai kalba. Manes klausia ar vel uzsiimsi "Crap-booking" si vakara? lotuliukas.gif As jam sakau kad LT merginom vyrai net paklausia ar is Senuku ka nors nupirkti, tai jis juokiasi ir sako:"Tai dar pradzia tik...jie nezino ko tiketis, iki kiek dasiris ju zmoneliu crap-booking... ir kad jos pavirs i SB zombius" lotuliukas.gif

sveika prisijungus 4u.gif Dar viena nare {auka} pagavom thumbup.gif
Visos visko norim, todėl ir laukiam turgelio su nekantrumu 4u.gif

issimiegojau vakar, tai gavus jegu vel darbuosiuosi prie SB sale. jau si ta paskelbiau...
reikia kokią enciklopediją rast turbūt apie priemones, nes jų galybė, o ką su jomis veikt ne visada iš aprašymo suprantu doh.gif lotuliukas.gif

bus enciklopedija ir sb technikos knygu, ne tik zurnalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 22 gegužės 2008 - 14:23
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 22, 15:04)
Demesio: Tos kurios zada dalyvauti sb turguj bet esa niekad nepalike komentaru mano bloge: Prasau nueikite ten dabar

bus enciklopedija ir sb technikos knygu, ne tik zurnalu.

na berods kažką komentavau g.gif , tai sėdžiu ir laukiu ramiai mirksiukas.gif
o enciklopedijos tai norėčiau, reikia tik spėt gaudyt ax.gif jau greit rimtai budėsim prie kompų lotuliukas.gif
Atsakyti