o pas mane krizė na niekaip nesugalvoju tam konkursėliui darbelio buvau sumąsčius, tai nuotraka išbluko - nebetinkama... dabar jau visai nusiminiau ir pasimečiau galva tuščia nors tu ką
QUOTE(remini @ 2008 05 21, 09:58)
o pas mane krizė na niekaip nesugalvoju tam konkursėliui darbelio buvau sumąsčius, tai nuotraka išbluko - nebetinkama... dabar jau visai nusiminiau ir pasimečiau galva tuščia nors tu ką
Laiminga tu tada,kad nesi niekuo nusivylusi Nesugalvoji kaip pateikti ar isvis nezinai ka pateikti.
O as tai jau prigalvojau kad galeciau tris "nusivylimus" gvildenti.Bet apsistosiu ties pirma man i galva sovusia mintim,kuri kilo perskaicius astuoniukes uzduoti. Cia bus susije ne su mano patirtim,bet su mano poziuriu ir jausmais i ta reikala,kaip i reiskini. Aisku galiu nukrypti nuo temos,bet mums gi duota laisve
as uz anonimini balsavima
QUOTE(remini @ 2008 05 21, 08:58)
Komanda "restart" galvok apie kokį kitokio atspalvio jausmą Arba apskritai kurį laiką nieko apie tai negalvok, prisėdus tada užplūsta naujos idėjos
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 21, 09:47)
labas rytas!
as prie SB turgaus dirbu (jau 2:45 ryto pas mane ), bet niekaip kitaip nespeju jokiu reikalu atlikt. Sanrita manes klause: "Kaip sugebi su mazais vaikais"...nu taip ir sugebu, miego ataiskaita
--turgus tures kelias netiketas prekes manau keliom is jusu bus LABAI didelis siurprizas
..nu gal man lovon?
as prie SB turgaus dirbu (jau 2:45 ryto pas mane ), bet niekaip kitaip nespeju jokiu reikalu atlikt. Sanrita manes klause: "Kaip sugebi su mazais vaikais"...nu taip ir sugebu, miego ataiskaita
--turgus tures kelias netiketas prekes manau keliom is jusu bus LABAI didelis siurprizas
..nu gal man lovon?
Viespatie, nu negalima taip.Tu sugadinsi sveikata sau, vaikus nuskriausi demesio stoka, vyras isvis pasius. O mums neissimiegojusi negalesi nieko patarti.Greit mars i lova,turgus palauks. Mes dabar (tikiuosi) visos susirupinusios del konkurso
As uz anoniminy balsavima, nors maniskis ir issiskirs (norvegu kalba) Bet manau bus maloniu nustebimu po anonimisko balsavimo
QUOTE(Miglota @ 2008 05 21, 10:21)
as uz anonimini balsavima
QUOTE(Tosk @ 2008 05 21, 10:38)
As uz anoniminy balsavima, nors maniskis ir issiskirs (norvegu kalba) Bet manau bus maloniu nustebimu po anonimisko balsavimo
siaip tai as uz anonimini, nu bet mano darbelis tai bus visai neanoniminis , pazinsit is karto
Tosk reik manyt lagaminai supakuoti , i lektuva ar kaip tu ten zadi vykti nepaveluosi per ta kompa ir SB
Aš už anoniminį
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 21, 13:14)
siaip tai as uz anonimini, nu bet mano darbelis tai bus visai neanoniminis , pazinsit is karto
Tosk reik manyt lagaminai supakuoti , i lektuva ar kaip tu ten zadi vykti nepaveluosi per ta kompa ir SB
Lagaminus susipakavau per pusvalandy Isvaziuojam uz valandikes, o pargrysiu sekmadieny velai vakare. Gero bendravimo merginos
QUOTE(lauramama @ 2008 05 21, 08:05)
O kas liecia rankdarbiu pardes,tai karoliukai(visiskai neidomus), siulu prikrautos.Ieskojau 4mm skersmens saguciu, ir 2 mm plocio atlasiniu juosteliu, nu niekur tokiu dalyku nera LT.Tai radau ebay
juostelių gali paieškoti PC Mada antram aukšte yra tokia siūlų, juostelių, visokių segtukų parduotuvėlė aišku jei dar nebandei ten.
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 05 21, 12:23)
juostelių gali paieškoti PC Mada antram aukšte yra tokia siūlų, juostelių, visokių segtukų parduotuvėlė aišku jei dar nebandei ten.
Aha ten juostelių lobynas ir visokiausių smulkmenėlių man tenka iš ties dažnai ten lankytis Juostelių galima rasti ir Kalvarijų turguje esančioje audinių parduotuvėje (bet pvz. banguotų juostelių jie mažai turi palygint su Mada)
Merginos, aš norėjau paklausti/paprašyti. Dėl konkurso. Kai siųsite scrap8 savo darbelius, ar rašysite trumpą aprašymą apie atlikimo techniką? Kaip padarėt darbelį, kokias priemones naudojot, ką jos simbolizuoja ir pan.? Nes taip bus lengviau vertinti ir suprasti darbą. Pvz. mano neįgudusi akis dar nepamato visų detalių nuotraukoje, dar neįžiūri, kas iš ko padaryta. Tas aprašymas galėtų būti tokio tipo, kaip pačios scrap8 jos blog'e.
Scrap8, tavęs dar klaust norėjau. Ar galima būtų pamatyti kitus 9 darbelius, kuriuos pristatei CK konkursui? Ir ar galima būtų pamatyti paskutinį darbelį, kurį siuntei CK pirmadienį?
Scrap8, tavęs dar klaust norėjau. Ar galima būtų pamatyti kitus 9 darbelius, kuriuos pristatei CK konkursui? Ir ar galima būtų pamatyti paskutinį darbelį, kurį siuntei CK pirmadienį?