Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

help.gif o pas mane krizė cray.gif na niekaip nesugalvoju tam konkursėliui darbelio cry.gif buvau sumąsčius, tai nuotraka išbluko - nebetinkama... dabar jau visai nusiminiau ir pasimečiau verysad.gif galva tuščia nors tu ką fool.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 05 21, 09:58)
help.gif o pas mane krizė  cray.gif na niekaip nesugalvoju tam konkursėliui darbelio  cry.gif buvau sumąsčius, tai nuotraka išbluko - nebetinkama... dabar jau visai nusiminiau ir pasimečiau  verysad.gif galva tuščia nors tu ką  fool.gif

Laiminga tu tada,kad nesi niekuo nusivylusi smile.gif Nesugalvoji kaip pateikti ar isvis nezinai ka pateikti.
O as tai jau prigalvojau kad galeciau tris "nusivylimus" gvildenti.Bet apsistosiu ties pirma man i galva sovusia mintim,kuri kilo perskaicius astuoniukes uzduoti. Cia bus susije ne su mano patirtim,bet su mano poziuriu ir jausmais i ta reikala,kaip i reiskini. Aisku galiu nukrypti nuo temos,bet mums gi duota laisve yu.gif
Atsakyti
as uz anonimini balsavima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 05 21, 08:58)
help.gif o pas mane krizė  cray.gif na niekaip nesugalvoju tam konkursėliui darbelio  cry.gif buvau sumąsčius, tai nuotraka išbluko - nebetinkama... dabar jau visai nusiminiau ir pasimečiau  verysad.gif galva tuščia nors tu ką  fool.gif

Komanda "restart" galvok apie kokį kitokio atspalvio jausmą rolleyes.gif Arba apskritai kurį laiką nieko apie tai negalvok, prisėdus tada užplūsta naujos idėjos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 21, 09:47)
labas rytas! 4u.gif
as prie SB turgaus dirbu (jau 2:45 ryto pas mane blink.gif ), bet niekaip kitaip nespeju jokiu reikalu atlikt. Sanrita manes klause: "Kaip sugebi su mazais vaikais"...nu taip ir sugebu, miego ataiskaita doh.gif
--turgus tures kelias netiketas prekes biggrin.gif manau keliom is jusu bus LABAI didelis siurprizas thumbup.gif

..nu gal man lovon?

Viespatie, nu negalima taip.Tu sugadinsi sveikata sau, vaikus nuskriausi demesio stoka, vyras isvis pasius. O mums neissimiegojusi negalesi nieko patarti.Greit mars i lova,turgus palauks. Mes dabar (tikiuosi) visos susirupinusios del konkurso 000164.gif
Atsakyti
As uz anoniminy balsavima, nors maniskis ir issiskirs (norvegu kalba) 4u.gif Bet manau bus maloniu nustebimu po anonimisko balsavimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 05 21, 10:21)
as uz anonimini balsavima  4u.gif
QUOTE(Tosk @ 2008 05 21, 10:38)
As uz anoniminy balsavima, nors maniskis ir issiskirs (norvegu kalba) 4u.gif Bet manau bus maloniu nustebimu po anonimisko balsavimo bigsmile.gif

siaip tai as uz anonimini, nu bet mano darbelis tai bus visai neanoniminis doh.gif , pazinsit is karto ax.gif

Tosk reik manyt lagaminai supakuoti g.gif , i lektuva ar kaip tu ten zadi vykti nepaveluosi per ta kompa ir SB lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš už anoniminį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 21, 13:14)
siaip tai as uz anonimini, nu bet mano darbelis tai bus visai neanoniminis  doh.gif , pazinsit is karto  ax.gif

Tosk reik manyt lagaminai supakuoti  g.gif , i lektuva ar kaip tu ten zadi vykti nepaveluosi per ta kompa ir SB  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Lagaminus susipakavau per pusvalandy lotuliukas.gif Isvaziuojam uz valandikes, o pargrysiu sekmadieny velai vakare. Gero bendravimo merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 21, 08:05)
O kas liecia rankdarbiu pardes,tai karoliukai(visiskai neidomus), siulu prikrautos.Ieskojau 4mm skersmens saguciu, ir 2 mm plocio atlasiniu juosteliu, nu niekur tokiu dalyku nera LT.Tai radau ebay thumbup.gif

juostelių gali paieškoti PC Mada antram aukšte yra tokia siūlų, juostelių, visokių segtukų parduotuvėlė 4u.gif aišku jei dar nebandei ten.
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 05 21, 12:23)
juostelių gali paieškoti PC Mada antram aukšte yra tokia siūlų, juostelių, visokių segtukų parduotuvėlė  4u.gif aišku jei dar nebandei ten.

Aha drinks_cheers.gif ten juostelių lobynas ir visokiausių smulkmenėlių thumbup.gif man tenka iš ties dažnai ten lankytis mirksiukas.gif Juostelių galima rasti ir Kalvarijų turguje esančioje audinių parduotuvėje (bet pvz. banguotų juostelių jie mažai turi palygint su Mada) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 gegužės 2008 - 13:06
Merginos, aš norėjau paklausti/paprašyti. Dėl konkurso. Kai siųsite scrap8 savo darbelius, ar rašysite trumpą aprašymą apie atlikimo techniką? Kaip padarėt darbelį, kokias priemones naudojot, ką jos simbolizuoja ir pan.? Nes taip bus lengviau vertinti ir suprasti darbą. Pvz. mano neįgudusi akis dar nepamato visų detalių nuotraukoje, dar neįžiūri, kas iš ko padaryta. rolleyes.gif Tas aprašymas galėtų būti tokio tipo, kaip pačios scrap8 jos blog'e.

Scrap8, tavęs dar klaust norėjau. Ar galima būtų pamatyti kitus 9 darbelius, kuriuos pristatei CK konkursui? ax.gif Ir ar galima būtų pamatyti paskutinį darbelį, kurį siuntei CK pirmadienį? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 21 gegužės 2008 - 13:19