Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 20, 12:46)
, bet kadangi siandien ir yra ta diena tai  happybday.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 05 20, 13:18)
Prisidedu prie sveikinimų ir aš  biggrin.gif  Tosk su Tortadieniu !!!!!!!!!!! birthday.gif

QUOTE(kristi13 @ 2008 05 20, 13:21)
Ir aš su visais geriausiais sveikinimais 4u.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 05 20, 13:23)
prisidedu prie sveikinimu  drinks_cheers.gif Tosk, daug kurybiniu ideju tau, buk laiminga  4u.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 05 20, 13:27)
Tosk, o aš ne tik su sveikinimais, bet ir su tortu 4u.gif Tikiuosi, kad turi smagų laiką thumbup.gif

user posted image

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 05 20, 13:30)
As ir prisidedu prie dideliu sveikinimu birthday.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 20, 15:49)
Tosk, tu tik pažiūrėk, kooookį tortą tau justess iškepė!!!  blink.gif  wub.gif  Ir aš, ir aš skubu pasveikinti tave su tortadieniu  clap.gif  lithuania.gif  clap.gif

QUOTE(Arminux @ 2008 05 20, 17:07)
Tiesa, ir aš noriu prisidėti prie sveikinimų......TOSK, su tortadieniu....... 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 20, 17:49)
Tosk: nu ir torta tau iskepe, net su braskem  essen.gif  happybday.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 05 21, 00:11)

Tosk su tortadieniu 4u.gif

Aciu merginos 4u.gif O jau tortas koks wub.gif Megstu saldumynus... nam...nam...
Lagaminai jau pakuojami, isskrendam rytoj.
Scrap8, busiu busiu as konkurse. Tekstuka pasirasiau, reiks duot brangiausiam klaidas istaisyt (as taip mokinuosi rasybos, nes su ja sunkiai einas, nors norvegiskai skaitau laisvai). Tik kad viskas pas mane sujaukta dabar, skalbekle tik sukasi, problemos su abiem fotikais: viena atidaviau taisyt, naujajy teko irgi pakeist... O sy vakara buvom isvaziave dviese pasisedet restoranely...
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif O jau tortas koks wub.gif Megstu saldumynus... nam...nam...

sveika sugrizus 4u.gif Lauksim thumbup.gif

Manau kad siuskite man darbelius/foto ir po jais koki aprasyma (jei pageidaujat) i email
irma0408@yahoo.com . Viska ikelsiu gale konkurso, o jei dabar po viena pradesiu ikelt i blog'a, tai pradesit save lygint su viena kita, dar uzsimanysit paskui nepasirodyt is vis... ax.gif Geriau ikelsiu viska pabaigoj kad nepersigalvotumet biggrin.gif
Atsakyti
dar norejau paklausti ar darbai balsavimui bus pateikti su vardais ar anonimiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 05 20, 18:02)
dar norejau paklausti ar darbai balsavimui bus pateikti su vardais ar anonimiskai  smile.gif

pasitarkim gathering.gif gossip.gif gal geriau anonimu? Nors daznai is foto bus galima atpazinti jei juose bus jusu vaikai, nu net keleta is jusu atpazinciau smile.gif Gal tiktai darbelio pavadinimu balsuojam?
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 05 20, 10:29)
O tai kas yra geras pasirinkimas ir apsimokejimas, jei jus nezinote net kainu g.gif
Jus man dabar parsykite(cia klausiu pas visas) koks turetu buti geras pasirinkimas ir kokios tai turetu buti stebuklingos priemones, irankiai? bigsmile.gif

As norejau pasakyti,kad aklai perkant is ebay arba internetines parduotuves nezinant tiksliai kam ir kaip naudojama (konkreciai apie stampukus,juk ju visokiu buna, kaip supratau pasicekinusi ebay)negali be patarimu zinoti ar verta didele suma isleisti. Jei tikrai zinociau,kad preke labai gera, patogi naudoti ir pan. negaileciau net ir labai dideles sumos.
O dabar apie lietuviskas rankdarbiu ir dailes prekiu parduotuves. Baigiau architekturos studijas ir tiek esu islandziojusi pardziu,kur visokie popieriai,klijai, dazai ir pan.,kad tikrai galiu pasakyti, kad skurdu su pasirinkimu, jei kas ir yra, tai kaina tikrai didele.Brangiai studijos atsejo doh.gif
Papildyta:
Labai noreciau anoniminio balsavimo 4u.gif
Papildyta:
O kas liecia rankdarbiu pardes,tai karoliukai(visiskai neidomus), siulu prikrautos.Ieskojau 4mm skersmens saguciu, ir 2 mm plocio atlasiniu juosteliu, nu niekur tokiu dalyku nera LT.Tai radau ebay thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 21, 08:05)
As norejau pasakyti,kad aklai perkant is ebay arba internetines parduotuves nezinant tiksliai kam ir kaip naudojama (konkreciai apie stampukus,juk ju visokiu buna, kaip supratau pasicekinusi ebay)negali be patarimu zinoti ar verta didele suma isleisti. Jei tikrai zinociau,kad preke labai gera, patogi naudoti ir pan. negaileciau net ir labai dideles sumos.
O dabar apie lietuviskas rankdarbiu ir dailes prekiu parduotuves. Baigiau architekturos studijas ir tiek esu islandziojusi pardziu,kur visokie popieriai,klijai, dazai ir pan.,kad tikrai galiu pasakyti, kad skurdu su pasirinkimu, jei kas ir yra, tai kaina tikrai didele.Brangiai studijos atsejo  doh.gif
O kas liecia rankdarbiu pardes,tai karoliukai(visiskai neidomus), siulu prikrautos.Ieskojau 4mm skersmens saguciu, ir 2 mm plocio atlasiniu juosteliu, nu niekur tokiu dalyku nera LT.Tai radau ebay thumbup.gif

Na SB priemonėmis Lietuva tikrai nepasigirs, o ir info labai mažai yra verysad.gif . Daug info radau aštuoniukės bloge thumbup.gif thumbup.gif . Pagal tai ir bandau iš ebay užsisakinėti. O priemonių, kurių nepažystu net neperku nono.gif gal kada ateityje kai daugiau sužinosiu tai ir nusipirksiu.
SB laikui bėgant irgi Lietuvoje išpopulerės kaip dekupažas ar biseris. Tuomet ir informacijos ir prekių daugiau bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 21 gegužės 2008 - 07:52
Labas rytas,

Is daugumos pasisakymu supratau, kad ne kiek prekiu trukumas, bet apie jas informacijos. Ir apskritai didelis trukumas info apie SB.
Reiks daryti isvadas mirksiukas.gif

Cia ne reklama, bet noriu pranesti, kad nuo siandien e-parduotuves, Tavorankdarbiams, nebebus.
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 05 21, 09:25)
Labas rytas,

Is daugumos pasisakymu supratau, kad ne kiek prekiu trukumas, bet apie jas informacijos. Ir apskritai didelis trukumas info apie SB.
Reiks daryti isvadas mirksiukas.gif

Cia ne reklama, bet noriu pranesti, kad nuo siandien e-parduotuves, Tavorankdarbiams, nebebus.

tikrai informacijos labai trūksta verysad.gif priemonių rasti gali, tik vat dar reikia žinoti kam jos naudojamos lotuliukas.gif

kažką mačiau, kad naujas puslapis bus, ar ne? g.gif kaip gi mes dabar suksimės? mirksiukas.gif prašom informuoti apie pasikeitimus ax.gif
Atsakyti
labas rytas! 4u.gif
as prie SB turgaus dirbu (jau 2:45 ryto pas mane blink.gif ), bet niekaip kitaip nespeju jokiu reikalu atlikt. Sanrita manes klause: "Kaip sugebi su mazais vaikais"...nu taip ir sugebu, miego ataiskaita doh.gif
--turgus tures kelias netiketas prekes biggrin.gif manau keliom is jusu bus LABAI didelis siurprizas thumbup.gif

..nu gal man lovon?
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 21, 09:47)
labas rytas! 4u.gif
as prie SB turgaus dirbu (jau 2:45 ryto pas mane blink.gif ), bet niekaip kitaip nespeju jokiu reikalu atlikt. Sanrita manes klause: "Kaip sugebi su mazais vaikais"...nu taip ir sugebu, miego ataiskaita doh.gif
--turgus tures kelias netiketas prekes biggrin.gif manau keliom is jusu bus LABAI didelis siurprizas thumbup.gif

..nu gal man lovon?

na mes turgaus labai laukiam, bet ne tavo sveikatos sąskaita nono.gif
eik nors truputį pailsėti, o tai paskui nebebus kam pinigus pervidinėt doh.gif
Atsakyti
labas rytas! 4u.gif ..nu gal man lovon?

ne nu kiek gi galima mastau.gif nemiegoti, greitai mars i lovyte lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas! 4u.gif

..nu gal man lovon?

OI laukiu, laukiu to turgelio. Labai nekantrauju, net pas tėvus savaičiukei nevažiuoju, kad nepražiopsočiau. Jau vyras iš manęs net juokiasi. Aiškina, kad reik įsigyti bevielį internetą, kad galėčiau visur tampytis kompą. Geras turėtų būti vaizdelis, važiuoju atostogauti ir kompą vežuosi dėl sb lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik žiūrėk, kad dėl mūsų to nekantravimo nepasigadintum sveikatėlės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 21 gegužės 2008 - 09:00