Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

Linutuke, gerai parašei. drinks_cheers.gif
Tosk, tu tik pažiūrėk, kooookį tortą tau justess iškepė!!! blink.gif wub.gif Ir aš, ir aš skubu pasveikinti tave su tortadieniu clap.gif lithuania.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 19, 15:55)
aliejiniai dazai nera acid-free  ax.gif , Norint suzinot ar kas yra acid-free parduoda spec flomasteeri kuris pabraukus ant itartino popieriaus, jei pakeicia spalva tai yra rugsties, jei isdziusta be pedsaku, yra acid-free.

ta flomasteri galima ir paciom pasidaryt,kadangi pas mus tokiu dalyku ir su ziburiu nerasi,tik reikia tureti pazistama chimika,kadangi reikes lakmuso tirpalo,kuri ne taip paprasta rasti paprastam zmogui.o tada ir su esamom priemonem lengviau dirbti, nebijant,kad po keliu metu susigadins foto ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Turėti "po ranka" chemiką - čia gera mintis biggrin.gif Gal jis sugebėtų iš paprasto popieriaus pašalinti rūgštį ir padaryti jį acid free, tinkamą scrapbooking'ui? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 20 gegužės 2008 - 13:14
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 20, 14:13)
Turėti "po ranka" chemiką - čia gera mintis  biggrin.gif  Gal jis sugebėtų iš paprasto popieriaus pašalinti rūgštį ir padaryti jį acid free, tinkamą scrapbooking'ui?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Tai cia reik ne chemiko, o stebukladario lotuliukas.gif Bet nemanau,kad sunku rast kas su chemija susijes,ar tai is klasioku,ar broliu/seseru klasioku,ar siaip pazistamu ir pan.Juk nedidele ta musu Lietuva mirksiukas.gif
Atsakyti
LINUTUKE, ir aš pritariu labai tavo mintims, o svarbiausia tai, kad daug priemonių, kurių gal aš norėčiau, bet nesu mačiusi gyvai, ir tiesiog bijau pirkti nepačiupinėjusi, arba matau foto ir nesuprantu ką kaip ir su kuo jis naudojamas. Mums pačioms dar labai trūksta žiniū.......
Vat skaitau apie visokius "marmurinius popierius", man tai naujiena, bet ką čia skaitau, tai tik teorija, labai įdomu, bet nesiryžčiau aklai pirkti, nepamačiusi gyvai proceso, ar pačio to popieriaus. smile.gif

Tiesa, ir aš noriu prisidėti prie sveikinimų......TOSK, su tortadieniu....... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 20 gegužės 2008 - 13:38
QUOTE(Arminux @ 2008 05 20, 14:37)
LINUTUKE, ir aš pritariu labai tavo mintims, o svarbiausia tai, kad daug priemonių, kurių gal aš norėčiau, bet nesu mačiusi gyvai, ir tiesiog bijau pirkti nepačiupinėjusi, arba matau foto ir nesuprantu ką kaip ir su kuo jis naudojamas. Mums pačioms dar labai trūksta žiniū.......
Vat skaitau apie visokius "marmurinius popierius", man tai naujiena, bet ką čia skaitau, tai tik teorija, labai įdomu, bet nesiryžčiau aklai pirkti, nepamačiusi gyvai  proceso, ar pačio to popieriaus. smile.gif

Na ir aš galiu tam pritarti thumbup.gif . Kai nesu daikto lietusi bijau pirkti, nes tiesiog perku katę maiše g.gif . Dažniausiai apie tas priemones nieko nežinau, tačiau net aprašymų apie jas nerandu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 20 gegužės 2008 - 13:46
Tosk: nu ir torta tau iskepe, net su braskem essen.gif happybday.gif

--Vakar labai daug atlikau su SB ispardavimu. Gal but uz savaites jau ikelsiu thumbup.gif reikalai kasdien juda i prieky.
--matau LINUTUKAS ruosia uzduoty, Tosk sake irgi darys, ar kitos neiskrito dar pakolkas?
Atsakyti
Scrap8 smile.gif ne, ne aš ir labai laiko neturiu, bet tikrai tikrai darau, vakar tik pagrindą pasidariau, ax.gif nes popieriaus spec. SCSAPUI neturiu, gerai kad fantazijos dar yra.......... lotuliukas.gif
Ir šiandiena pagalvojau, o kur juos siūsti? e-meilu, ar kaip kitaip??? gal buvo apie tai kalbėta, bet nepyk, jei vėl klausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 20, 15:19)
-matau LINUTUKAS ruosia uzduoty, Tosk sake irgi darys, ar kitos neiskrito dar pakolkas?
pioneer.gif taip ruosiu smile.gif , manau kad kitos tiliai meistrauja smile.gif
Vakar labai daug atlikau su SB ispardavimu. Gal but uz savaites jau ikelsiu thumbup.gif reikalai kasdien juda i prieky.
thumbup.gif valio reikalukas juda i prieki, oi, jau gerai butu kad greiciau blush2.gif (jokio spaudimo is mano puses) , nes as baigiu prisisvajoti ko noreciau nusipirkti lotuliukas.gif , tai paskui bijau kad kaip pamatysiu visas prekias tai nenustosiu pirkelioti, kol seimos i bankrota nenuvarysiu unsure.gif
Atsakyti
dabar fotkinu SB rinkinukus, ir grizau is krautuves "Target" ten radau isskleidziamu zieduku (8) pokely visi kitokiu spalvu: ruzava, violetine, zalia, bordo, melyna...dar tokiu nedaznai macius . Nupirkau 4 pokelius ir dar reikes pasidairyt paprastu sidabriniu biggrin.gif . Nupirkau ir rasikliu komplekta ir juoda. thumbup.gif ...delioju viska ir svaroju "ot, tureciau mergaite tai nereiketu atsisveikint" ax.gif su lobiu.
Atsakyti
Scrap8, tai dar viskas prieš akis ... hihihi.gif

O kas dėl konkurso - nuotraukas atrinkau, skanuosiu.
Viziją turiu. Jau greit darysiu ... Vis kaupiuos ir išgyvenu ...

Tosk su tortadieniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 20 gegužės 2008 - 20:42
pasidalinsiu atradimais, Kaune Dauksos gatveje, 20, kur naujoji parduotuve atsidare radau labai fainu lipduku, juosteles, kampukai, drugeliai po 3 litus thumbup.gif
yra ir brangesniu grozybiu, bet SB labai tinka smile.gif
Atsakyti