Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 05 20, 10:13)
Ziurejau as ir tuos puslapiukus kur jie nurode,bet manau, kad is ebay labiau apsimoketu. O vat su SB albumais tai tikrai ne kas.Kiek pasiulymo kol kas teko matyti, tai nesiuncia i LT arba kaina tikrai zveriska.

O tai kas yra geras pasirinkimas ir apsimokejimas, jei jus nezinote net kainu g.gif
Jus man dabar parsykite(cia klausiu pas visas) koks turetu buti geras pasirinkimas ir kokios tai turetu buti stebuklingos priemones, irankiai? bigsmile.gif
Atsakyti
va stebuklingiausia priemonėWe R Memory Keepers - Crop-A-Dile II Big Bite, plius visokie mažmuožiai
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 20, 10:35)
va stebuklingiausia priemonėWe R Memory Keepers - Crop-A-Dile II Big Bite, plius visokie mažmuožiai

Foto gal galima?
Atsakyti
čia google tai tas geltonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 20, 09:35)

jau aš šitą stebuklą per ebay nusižiūrėjus thumbup.gif net užsisakiau internetinę banko kortelę, kad nusipirkti galėčiau lotuliukas.gif Bet jei kas atvežtų į LT už prieinamą kainą, tai griebčiau negalvodama 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų ir aš biggrin.gif Tosk su Tortadieniu !!!!!!!!!!! birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 05 20, 10:48)
Prisidedu prie sveikinimų ir aš  biggrin.gif  Tosk su Tortadieniu !!!!!!!!!!! birthday.gif

Ir aš su visais geriausiais sveikinimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 20, 09:16)
ph34r.gif ei kai ka prisiminiau nu Tosk siuo metu nera sauluteje sildosi biggrin.gif , bet kadangi siandien ir yra ta diena tai  happybday.gif   ph34r.gif

prisidedu prie sveikinimu drinks_cheers.gif Tosk, daug kurybiniu ideju tau, buk laiminga 4u.gif

bet kiek pamenu, tosk tik ryt isskrenda mirksiukas.gif
Atsakyti
Tosk, o aš ne tik su sveikinimais, bet ir su tortu 4u.gif Tikiuosi, kad turi smagų laiką thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 20, 10:16)
ph34r.gif ei kai ka prisiminiau nu Tosk siuo metu nera sauluteje sildosi biggrin.gif , bet kadangi siandien ir yra ta diena tai  happybday.gif   ph34r.gif

As ir prisidedu prie dideliu sveikinimu birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 05 20, 10:53)
prisidedu prie sveikinimu  drinks_cheers.gif Tosk, daug kurybiniu ideju tau, buk laiminga  4u.gif
bet kiek pamenu, tosk tik ryt isskrenda  mirksiukas.gif

ups doh.gif tikrai tik ryt, nu bet siandien cemodanus pakuojasi, tai jau beveik ir saulute lotuliukas.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O tai kas yra geras pasirinkimas ir apsimokejimas, jei jus nezinote net kainu 
Jus man dabar parsykite(cia klausiu pas visas) koks turetu buti geras pasirinkimas ir kokios tai turetu buti stebuklingos priemones, irankiai? 
labai keistas klausimas, manau su tiek skirtingu skoniu sunku pasakyti kas ir kaip, vienam zmogui vienoks stilius limpa, kitam kitoks, tas pats su yrankiai, popieriais stampukais ir t.t. ir t.t, man ko labiausiai truksta LT tai kur nueiti ir paciupineti, visokiu niekuciu, nesakau yra jau sioks toks pasirinkimas, bet dazniausiai toks koks patinka pardavejui (turiu pasakyti kad ir as taip daryciau, nes jai niekas nenupirktu tai bent jau pati sunaudociau ax.gif ), kad ir dabar as susiduriau su tam tikrais keblumais, nenoriu labai issiplesti nes tai darbelis konkursui, turiu minti, net gi vizija galvoje, bet jau dabar matau, kad reiks daryti pakeitimus vien tik todel kad niekur nera pirkti to ko man reikia, ir is tiesu tai mazos detalytes, kuriu nei iskirpsiu, nei sulankstysiu nei nupiesiu, nei kuo pakeisiu, bet pasidairiau po "JOANN" ten yra kaip tik to ko man reiktu, bet tai tik vienas konkretus dalykelis. zinau dabar galima butu pasakyti --buk isradingesne-- 4u.gif , bet jai zmogelis nera jau toks iradingas, g.gif o ir kartais taip nesinori daryti is to ka turi, norisi, kad kai mintis atkeliauja, nueiti kaskur ir rasti visko ko tai idejai reikia, kokiu raideliu, ziogeliu, knopkeliu, sageliu ir dar viso kito kas tuo metu reikalinga, taip kad gal mes pirkejos ir isrankios ir kartais nezinom ko norim, bet ir prekiautojai dar laaaabai silpni, be to esu isitikinusi, kad SB prekiu pardavejas turi tikrai gerai nusimanyti apie SB, nes kol nedarai savo rankomis, nesuvoki kas gali buti tikrai perkama, o kuo net neverta prekiauti, bet dabar as cia truputi per kategotiskai isireiskiau doh.gif visur dar reiktu prisiminti, kad tuos pacius daigtus skirtingi zmones skirtingai mato mirksiukas.gif
nu ir prirasiau doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 20 gegužės 2008 - 11:00