O tai kas yra geras pasirinkimas ir apsimokejimas, jei jus nezinote net kainu
Jus man dabar parsykite(cia klausiu pas visas) koks turetu buti geras pasirinkimas ir kokios tai turetu buti stebuklingos priemones, irankiai?
labai keistas klausimas, manau su tiek skirtingu skoniu sunku pasakyti kas ir kaip, vienam zmogui vienoks stilius limpa, kitam kitoks, tas pats su yrankiai, popieriais stampukais ir t.t. ir t.t, man ko labiausiai truksta LT tai kur nueiti ir paciupineti, visokiu niekuciu, nesakau yra jau sioks toks pasirinkimas, bet dazniausiai toks koks patinka pardavejui (turiu pasakyti kad ir as taip daryciau, nes jai niekas nenupirktu tai bent jau pati sunaudociau
), kad ir dabar as susiduriau su tam tikrais keblumais, nenoriu labai issiplesti nes tai darbelis konkursui, turiu minti, net gi vizija galvoje, bet jau dabar matau, kad reiks daryti pakeitimus vien tik todel kad niekur nera pirkti to ko man reikia, ir is tiesu tai mazos detalytes, kuriu nei iskirpsiu, nei sulankstysiu nei nupiesiu, nei kuo pakeisiu, bet pasidairiau po "JOANN" ten yra kaip tik to ko man reiktu, bet tai tik vienas konkretus dalykelis. zinau dabar galima butu pasakyti --buk isradingesne--
, bet jai zmogelis nera jau toks iradingas,
o ir kartais taip nesinori daryti is to ka turi, norisi, kad kai mintis atkeliauja, nueiti kaskur ir rasti visko ko tai idejai reikia, kokiu raideliu, ziogeliu, knopkeliu, sageliu ir dar viso kito kas tuo metu reikalinga, taip kad gal mes pirkejos ir isrankios ir kartais nezinom ko norim, bet ir prekiautojai dar laaaabai silpni, be to esu isitikinusi, kad SB prekiu pardavejas turi tikrai gerai nusimanyti apie SB, nes kol nedarai savo rankomis, nesuvoki kas gali buti tikrai perkama, o kuo net neverta prekiauti, bet dabar as cia truputi per kategotiskai isireiskiau
visur dar reiktu prisiminti, kad tuos pacius daigtus skirtingi zmones skirtingai mato
nu ir prirasiau