nu stai rodausi viska suklijuota, pasilikau prie 2 varijanto, kadangi jokiu pakeitimu nedariau, tai visos jau kaip ir mate esate
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 11, 11:05)
nu stai rodausi viska suklijuota, pasilikau prie 2 varijanto, kadangi jokiu pakeitimu nedariau, tai visos jau kaip ir mate esate
Grazu ir nei pridesi nei atimsi - viskas vietoj
P.S. Zirafos sese -
Zirafos sese: su tortadieniu
--bloge, nauja uzduotis, bet labai veluoju i darba uztai. Norejau paskelbt kad turetuete laiko pagalvoti apie tema ir nuotrauka (as) pasirinkti.
--bloge, nauja uzduotis, bet labai veluoju i darba uztai. Norejau paskelbt kad turetuete laiko pagalvoti apie tema ir nuotrauka (as) pasirinkti.
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 11, 14:19)
jau panarsiau, manau kad net ir nuotrauka tai temai turiu
sveikos! dar reikes bloge darasyt kad noreciau ikelti visu darbelius kas sudalyvaus uzduoty. Noretusi ir kokio balsavimo (komentaruose) kad isrinktumete geriausia/idomiausia darbeli. Nugaletojai atsiusiu priza ir suteiksim galimybe sugalvoti sekancia uzduoti/tema. SB Darbeliai ne tik puslapio formos turi buti; Gali buti ir digital/skaitmeninis arba "altered art"/perdirbtas/restauruotas namu daiktas....svairbu kad atitiktu temai "Nusivylimas".
Manasis jau 3/4 baigtas. Netgi lietuviskai pavadinima uzdejau . Bet kaip visada palikau aprasyma paskutinej vietoj, o cia tekstas yra butinas pagrindas viso puslapio. Labai daug turiu rasyt bet kaip sau duodu x vietos tai tenka trumpint i tam paskirta vieta.
Manasis jau 3/4 baigtas. Netgi lietuviskai pavadinima uzdejau . Bet kaip visada palikau aprasyma paskutinej vietoj, o cia tekstas yra butinas pagrindas viso puslapio. Labai daug turiu rasyt bet kaip sau duodu x vietos tai tenka trumpint i tam paskirta vieta.
super , o iki kada duodi laiką ?
QUOTE(Lachesė @ 2008 05 11, 11:43)
super , o iki kada duodi laiką ?
1-2 savaites? o kiek jum laiko reikia? pasiulymu?
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 11, 19:48)
1-2 savaites? o kiek jum laiko reikia? pasiulymu?
Gal geriau 3 savaites?
Gal konkretinam - tarkim iki gegužės 25 dienos arba 31
oho, jau kiek prirašėt
LINUTUKE labai gražus darbelis
AVEDA labai kaip čia parašius... na ne tiek keista, kiek sudėtinga tema gal pradžiai reikėjo ko nors paprastesnio? aišku pas mus čia visos galvotos, bet nežinau ar mano fantazija ką nors sukurs tokia tema na pažiūrėsim kas iš to gausis
o dėl laiko tai pritariu Sanritai jei bus tiksli data, tai lengviau orientuotis o laiko reikia nemažai, nes kai dirbi, o po to dar namie ir tvarkyk ir valgyt daryk, tai... tada namų užduotis sunku daryt aš pritarčiau iki gegužės 31 d. juk jei padarysim ankščiau tai nieko tokio, o vat jei pritrūks keleto dienelių, tai jau bėda
LINUTUKE labai gražus darbelis
AVEDA labai kaip čia parašius... na ne tiek keista, kiek sudėtinga tema gal pradžiai reikėjo ko nors paprastesnio? aišku pas mus čia visos galvotos, bet nežinau ar mano fantazija ką nors sukurs tokia tema na pažiūrėsim kas iš to gausis
o dėl laiko tai pritariu Sanritai jei bus tiksli data, tai lengviau orientuotis o laiko reikia nemažai, nes kai dirbi, o po to dar namie ir tvarkyk ir valgyt daryk, tai... tada namų užduotis sunku daryt aš pritarčiau iki gegužės 31 d. juk jei padarysim ankščiau tai nieko tokio, o vat jei pritrūks keleto dienelių, tai jau bėda
LINUTUKE, Arminux (Uj, scrap atvirukas, mmmm.... ), kristi13, IF..., AVEDA - dėkoju, merginos, už sveikinimus
Vaišinkites visos, prašom, kalorijų nedaug.
O gal galima būtų padaryti dvi kategorijas - tikrasis ir digital SB? Nes su digital įspūdingesnių pridarys mūsų auksarankės, mes niekaip nepajėgsim konkuruoti. Aišku, už kitus kalbėt negražu, tai pakalbėsiu tik už save - aš niekaip
Iki 31 d.
Vaišinkites visos, prašom, kalorijų nedaug.
QUOTE(AVEDA @ 2008 05 11, 19:22)
SB Darbeliai ne tik puslapio formos turi buti; Gali buti ir digital/skaitmeninis arba "altered art"/perdirbtas/restauruotas namu daiktas....svairbu kad atitiktu temai "Nusivylimas".
O gal galima būtų padaryti dvi kategorijas - tikrasis ir digital SB? Nes su digital įspūdingesnių pridarys mūsų auksarankės, mes niekaip nepajėgsim konkuruoti. Aišku, už kitus kalbėt negražu, tai pakalbėsiu tik už save - aš niekaip
QUOTE(Sanrita @ 2008 05 11, 21:01)
Gal konkretinam - tarkim iki gegužės 25 dienos arba 31
Iki 31 d.
Ogo kokios linksmybes cia Konkursas Bandysiu ir as sudalyvauti Tik tikiuosi, kad konkursai taps grazia tradicija
Linutukai saunus darbas Pavadinimas labai grazus Saunios juosteles apacioje... Bet noretus kazko tokio tarp geleto ir zalio popieriaus (na gal kokio pasiuvimo zigzagu ar kazka tokio). Bet cia tik mano nuomone
Zirafos sese nors ir truputy paveluotai... su tortadieniu
O as jau gryzau is Lietuvos. Trumpai, labai trumpai... Viskas gavos tikras begimas ir skubejimas. Bet atradau laiko nudumti iki audiniu parduotuves ir pasipirkti juosteliu Na ir grozybiu yra... Rytoj nupaveiksluosiu
Linutukai saunus darbas Pavadinimas labai grazus Saunios juosteles apacioje... Bet noretus kazko tokio tarp geleto ir zalio popieriaus (na gal kokio pasiuvimo zigzagu ar kazka tokio). Bet cia tik mano nuomone
Zirafos sese nors ir truputy paveluotai... su tortadieniu
O as jau gryzau is Lietuvos. Trumpai, labai trumpai... Viskas gavos tikras begimas ir skubejimas. Bet atradau laiko nudumti iki audiniu parduotuves ir pasipirkti juosteliu Na ir grozybiu yra... Rytoj nupaveiksluosiu