nu ir kaip pamiegojai scrap8 blink.gif 5 val ar ne per mazai miegelio g.gif zombiu pavirsi
jau pavirtau...save taip uzgrudinau
As ne del do kad sugadinsiu kazka,bet del to kad nepataikysiu i tema...Bet bandysiu.
daryk pirmyn tik...tema plati interpretacijai, cia nera jokiu grieztu salygu, svarbu sudalyvaurt
Artmanijoj vilniuje buvau užsukus kai tik atsidarė. daug visko neapžiūrėjau, bet kainos tai man aukštos pasirodė g.gif
o ka parduoda del SB Artmanijoj? ar yra albumu, SB popieriu ir lipduku? ir dar domi kokias ten kainas is jusu lupa kad taip brangu?
o dėl to rašiklio tai geras dalykas tik kur jį rasti? gal pas tave Scrap8 bus tokių netyčia? bigsmile.gif
as jo neturiu...turejau. Bet dabar tik perku kas uzrasyta acid-free o jei ne, tai nededu foto arti ar uzdedu foto ant acid-free popieriaus kad butu kaip buferis nuo itartinos medziagos/popieriaus.
cia nuoroda
PH test pen, o cia
straipsniskritiko
Papildyta QUOTE
Tu ne vienintelė mirksiukas.gif ir aš nieko gero neturiu, tačiau suksiuosi su tomis priemonėmis kures turiu namie.
imanoma padaryti kazka ir be SB priemoniu. Jei dabar buciau LT be nieko SB, sugebeciau tikrai si ta sugalvot. Gera butu sekanti uzduotis: Sukurt SB puslapi nenaudodama nei vienos SB pritaikytos prekes...sudalyvauciau tikrai