Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(lauramama @ 2008 05 19, 17:01)
O as labai panikuoju,kad be spec priemoniu darysiu darbeli.Tikiuosi speti viska savo rankytem pasidaryti rolleyes.gif

Tu ne vienintelė mirksiukas.gif ir aš nieko gero neturiu, tačiau suksiuosi su tomis priemonėmis kures turiu namie.

Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 19, 21:56)
nu nezinau visai neseniai domejausi, ir galiu prisiekti kad maciau kaskur parasyta tik dabar nerandu kur  doh.gif  kad perkant daugiau kaip uz 35lt prekias gali atsiimti pati, ten net kai susikrauni i krepseli duoda pasirinkti 3 budais kaip jie gali persiust prekes, tarp ju ir atsiimti paciam yra .

Na taip ir aš tai prisimenu
Atsakyti
nu ir kaip pamiegojai scrap8 blink.gif 5 val ar ne per mazai miegelio g.gif zombiu pavirsi

jau pavirtau...save taip uzgrudinau biggrin.gif blink.gif
As ne del do kad sugadinsiu kazka,bet del to kad nepataikysiu i tema...Bet bandysiu.

daryk pirmyn tik...tema plati interpretacijai, cia nera jokiu grieztu salygu, svarbu sudalyvaurt 4u.gif
Artmanijoj vilniuje buvau užsukus kai tik atsidarė. daug visko neapžiūrėjau, bet kainos tai man aukštos pasirodė g.gif

o ka parduoda del SB Artmanijoj? ar yra albumu, SB popieriu ir lipduku? ir dar domi kokias ten kainas is jusu lupa kad taip brangu? 4u.gif
o dėl to rašiklio tai geras dalykas tik kur jį rasti? gal pas tave Scrap8 bus tokių netyčia? bigsmile.gif

as jo neturiu...turejau. Bet dabar tik perku kas uzrasyta acid-free o jei ne, tai nededu foto arti ar uzdedu foto ant acid-free popieriaus kad butu kaip buferis nuo itartinos medziagos/popieriaus.
cia nuoroda PH test pen, o cia straipsniskritiko
Papildyta
Tu ne vienintelė mirksiukas.gif ir aš nieko gero neturiu, tačiau suksiuosi su tomis priemonėmis kures turiu namie.

imanoma padaryti kazka ir be SB priemoniu. Jei dabar buciau LT be nieko SB, sugebeciau tikrai si ta sugalvot. Gera butu sekanti uzduotis: Sukurt SB puslapi nenaudodama nei vienos SB pritaikytos prekes...sudalyvauciau tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 gegužės 2008 - 21:32
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 19, 22:28)
o ka parduoda del SB Artmanijoj? ar yra albumu, SB popieriu ir lipduku? ir dar domi kokias ten kainas is jusu lupa kad taip brangu? 4u.gif

Turi šiek tiek lapų. SB albumais tikrai neprekiauja, nors kažkokių albumų turi. Berots vestuvinių. Tikiuosi neklystu. blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 19, 22:28)
imanoma padaryti kazka ir be SB priemoniu. Jei dabar buciau LT be nieko SB, sugebeciau tikrai si ta sugalvot. Gera butu sekanti uzduotis: Sukurt SB puslapi nenaudodama nei vienos SB pritaikytos prekes...sudalyvauciau tikrai  mirksiukas.gif

Žinoma įmanoma thumbup.gif . Juk galima panaudoti žurnalus, laikraščius, nuo arbatos maišelius,drabužių etiketes ir panašiai. Iš tiesų reik turėti šiek tiek fantazijos ir bandyti kurti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 19 gegužės 2008 - 21:38
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 19, 14:37)
Turi šiek tiek lapų. SB albumais tikrai neprekiauja, nors kažkokių albumų turi. Berots vestuvinių. Tikiuosi neklystu. blush2.gif

Papildyta:

Žinoma įmanoma thumbup.gif . Juk galima panaudoti žurnalus, laikraščius, nuo arbatos maišelius,drabužių etiketes ir panašiai. Iš tiesų reik turėti šiek tiek fantazijos ir bandyti kurti. biggrin.gif

dar gali panaudoti akvarele, akvareles popieriu, guosa/rasala kaligrafijos, akrilinius dazus, juosteles, medziaga, sagas, silkines geles...sugebeciau uzsiimti SB visiskai be jokiu SB priemoniu, bet aisku sis hobis dziaugsmas yra ne tik kurti, bet ir kaupti SB loby lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 19, 22:44)
bet aisku sis hobis dziaugsmas yra ne tik kurti, bet ir kaupti SB loby lotuliukas.gif  biggrin.gif

Būtent thumbup.gif juk SB primonės tokios gražios ir įdomios tiesiog knieti jas visas išbandyti tongue.gif .
Atsakyti
Bandysim kazka kurpti mirksiukas.gif
O kur yra ta artmanijos parduotuve?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 20, 07:27)
Bandysim kazka kurpti  mirksiukas.gif
O kur yra ta artmanijos parduotuve?

Vilnius, Pylimo 33
O internetinės parduotuvės adresas yra pirmame puslapyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 20 gegužės 2008 - 06:38
QUOTE(kristi13 @ 2008 05 20, 07:36)
Vilnius, Pylimo 33
O internetinės parduotuvės adresas yra pirmame puslapyje biggrin.gif

Perziurejau as tas internetines parduotuves ir taip ten nieko gero priemoniu SB.
Labai ieskau stampuku.Gal galite kuri apsviesti kokius pirkti,nes paziurejau ebay kaina didele,tai reikia zinoti kas yra gerai tokius pinigus mokant.
O man tai labai istrigo kaip Aveda ups... Scarp 8 sako: "priemones del SB.Nu taip patiko toks pasakymas,kad as net vyra taip erzinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 20, 09:07)
Perziurejau as tas internetines parduotuves ir taip ten nieko gero priemoniu SB.
Labai ieskau stampuku.Gal galite kuri apsviesti kokius pirkti,nes paziurejau ebay kaina didele,tai reikia zinoti kas yra gerai tokius pinigus mokant.
O man tai labai istrigo kaip Aveda ups... Scarp 8 sako: "priemones del SB.Nu taip patiko toks pasakymas,kad as net vyra taip erzinu  smile.gif

Gal vertetu paziureti atidziau i tas e-parduotuves, nes kai kuriose pasirinkimas nemazas, o dar galima rinktis is katalogu. Rinkimasis is katalogu nuo kito menesio pasibaigs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 05 20, 09:11)
Gal vertetu paziureti atidziau i tas e-parduotuves, nes kai kuriose pasirinkimas nemazas, o dar galima rinktis is katalogu. Rinkimasis is katalogu nuo kito menesio pasibaigs tongue.gif

Oi tai reiks pasiskubinti ir išsirinkti šį tą pioneer.gif biggrin.gif Na aš labai didelė lėtapėdė šiame reikale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 05 20, 09:11)

Ziurejau as ir tuos puslapiukus kur jie nurode,bet manau, kad is ebay labiau apsimoketu. O vat su SB albumais tai tikrai ne kas.Kiek pasiulymo kol kas teko matyti, tai nesiuncia i LT arba kaina tikrai zveriska.
Atsakyti
ph34r.gif ei kai ka prisiminiau nu Tosk siuo metu nera sauluteje sildosi biggrin.gif , bet kadangi siandien ir yra ta diena tai happybday.gif ph34r.gif
Atsakyti