Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

QUOTE(justess22 @ 2008 05 19, 14:20)
o aš kaip tik savaitgalį varčiau kažkokios vokiečių firmos rankdarbių katalogą ir užmačiau marmuro dažus...tai štai kokį efektą jie duoda bigsmile.gif Reiks kada išbandyti thumbup.gif

kiek domėjausi, tai iš ties yra spec. marmuriniai dažai, o galima naudoti ir akrilinius ir aliejinius ir netgi kreidelės - pastelę o dirbant su vaikais- tai ir maistiniai dažai tinka (ten truputį kitokia technologija) bigsmile.gif Popieriaus temoje brūkštėlsiu daugiau ką pavyko sužinoti (kad neužbombinti šios temos su popierais) mirksiukas.gif
Atsakyti
galima naudoti ir akrilinius ir aliejinius ir netgi kreidelės -

aliejiniai dazai nera acid-free ax.gif , Norint suzinot ar kas yra acid-free parduoda spec flomasteeri kuris pabraukus ant itartino popieriaus, jei pakeicia spalva tai yra rugsties, jei isdziusta be pedsaku, yra acid-free.
Atsakyti
Sveikos, įsiterpsiu truputuką 4u.gif

kalbant apie marmuro efektą, va čia netikėtai tokį pavyzdį užtikau.

Ir dar paklausti noriu.. gal kuri žinot kur vilniuj rasti 3D lipdukų? tie kur dedasi po paveiksliuku, na ir jis tada iškilus būna. gal suprasit apie ką aš. berots žirafos sesė mačiau naudojo atvirukams tokius smile.gif
radau senasnaujas el. parduotuvėlėj va čia, bet nesinori užsakinėti internetu tiek mažai. gal sakau pavyktų ir taip kokioj parduotuvėlėj rast g.gif

ai dar tiesa, Artmanijoj vilniuje buvau užsukus kai tik atsidarė. daug visko neapžiūrėjau, bet kainos tai man aukštos pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 05 19, 15:56)
.. gal kuri žinot kur vilniuj rasti 3D lipdukų? tie kur dedasi po paveiksliuku, na ir jis tada iškilus būna. gal suprasit apie ką aš. berots žirafos sesė mačiau naudojo atvirukams tokius  smile.gif
radau senasnaujas el. parduotuvėlėj va čia, bet nesinori užsakinėti internetu tiek mažai. gal sakau pavyktų ir taip kokioj parduotuvėlėj rast g.gif

smile.gif Jeigu tu vilnietė, tau nereikia iš SenasNaujas užsakinėt internetu - susitarsi su jais dėl atsiėmimo kur nors mieste. smile.gif Pvz., prie Senukų arba Banginio.
Aš naudojau tokius pačius, tik savuosius pirkau Vokietijoj. Gerai būtų turėti ir didesnio dydžio, bet kol kas nepavyko rasti.
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 19, 08:18)
smile.gif  Jeigu tu vilnietė, tau nereikia iš SenasNaujas užsakinėt internetu - susitarsi su jais dėl atsiėmimo kur nors mieste. smile.gif Pvz., prie Senukų arba Banginio.
Aš naudojau tokius pačius, tik savuosius pirkau Vokietijoj. Gerai būtų turėti ir didesnio dydžio, bet kol kas nepavyko rasti.

mano SB ruosiamas turgus tures LABAI daud 3D lipduku 4u.gif ax.gif bet teks palaukti kol baigsiu organizuot.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 19, 16:48)
mano SB ruosiamas turgus tures LABAI daud 3D lipduku 4u.gif  ax.gif bet teks palaukti kol baigsiu organizuot.

O as labai panikuoju,kad be spec priemoniu darysiu darbeli.Tikiuosi speti viska savo rankytem pasidaryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 05 19, 09:01)
O as labai panikuoju,kad be spec priemoniu darysiu darbeli.Tikiuosi speti viska savo rankytem pasidaryti rolleyes.gif

jeigu labai brangi tau nuotrauka, pasidaryk kopija ir daryk su bent kokiom priemonem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 19, 16:18)
smile.gif  Jeigu tu vilnietė, tau nereikia iš SenasNaujas užsakinėt internetu - susitarsi su jais dėl atsiėmimo kur nors mieste. smile.gif Pvz., prie Senukų arba Banginio.

o, nežinojau, kad su jais ir taip galima susitarti smile.gif bandysiu tada taip, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 19, 17:22)
jeigu labai brangi tau nuotrauka, pasidaryk  kopija ir daryk su bent kokiom priemonem mirksiukas.gif

Nea,nebrangi man ta nuotrauka.Man pati ideja mano ne kiek nusivilima, bet dabartine busena isreikstu. As ne del do kad sugadinsiu kazka,bet del to kad nepataikysiu i tema...Bet bandysiu.
Papildyta:
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 05 19, 18:12)
o, nežinojau, kad su jais ir taip galima susitarti  smile.gif bandysiu tada taip, ačiū  4u.gif

Tai kad jie patys paskambina ir pasiulo vilnieciams susitikt kur nors.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 19, 14:55)
aliejiniai dazai nera acid-free  ax.gif , Norint suzinot ar kas yra acid-free parduoda spec flomasteeri kuris pabraukus ant itartino popieriaus, jei pakeicia spalva tai yra rugsties, jei isdziusta be pedsaku, yra acid-free.

Aš nurodžiau tik tiek kad galima naudoti pratiškai bet kokius dažus, jei tai nebus naudojama scrapbooking'ui 4u.gif (t.y. nebus sąlyčio su foto)
o dėl to rašiklio tai geras dalykas tik kur jį rasti? gal pas tave Scrap8 bus tokių netyčia? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 gegužės 2008 - 19:43
QUOTE(lauramama @ 2008 05 19, 20:31)
Tai kad jie patys paskambina ir pasiulo vilnieciams susitikt kur nors.

na kad nea, jau užsakinėjau anksčiau. nieks neskambino, atsiuntė paštu savaitės bėgyje ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 05 19, 21:44)
na kad nea, jau užsakinėjau anksčiau. nieks neskambino, atsiuntė paštu savaitės bėgyje ir tiek...

nu nezinau visai neseniai domejausi, ir galiu prisiekti kad maciau kaskur parasyta tik dabar nerandu kur doh.gif kad perkant daugiau kaip uz 35lt prekias gali atsiimti pati, ten net kai susikrauni i krepseli duoda pasirinkti 3 budais kaip jie gali persiust prekes, tarp ju ir atsiimti paciam yra .
Atsakyti