Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking- 5 dalis

galiu patarpininkauti jei reikia mirksiukas.gif ot tai darbas, vis tiek nuo kėdės užpakalio nepakeliu lotuliukas.gif

as bandziau pasiusti teva LT suzinot banke kiek imtu uz persiuntima. Tai kreipesi i ukio banka, sako kad virs $1000USD imtu 75 litus, bet...nezino ar JAV man atsiemus dar USA bankas atskaiciuotu kazkiek. Nervai ima kad negaliu nieko zinoti 100%. Kreipiausi cia i lietuviu banka JAV "Credit Union", tai sako jie nieko neimtu is sumos, bet... nezino ar pagrindinis bankas New York'e irgi nieko neatskaiciuotu doh.gif
--Pagalvojau galbut vel per Paypal, bet suzinojus suma kiek viskas bus gal jiem paskambint ir issiaiskint si karta kiek atskaiciuos--kad nebutu jokiu siurprizu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 gegužės 2008 - 08:36
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 19, 09:33)
as bandziau pasiusti teva LT suzinot banke kiek imtu uz persiuntima. Tai kreipesi i ukio banka, sako kad virs $1000USD imtu 75 litus, bet...nezino ar JAV man atsiemus dar USA bankas atskaiciuotu kazkiek. Nervai ima kad negaliu nieko zinoti 100%.
--Pagalvojau galbut vel per Paypal, bet suzinojus suma kiek viskas bus gal jiem paskambint ir issiaiskint si karta kiek atskaiciuos--kad nebutu jokiu siurprizu  doh.gif

na pas mus visuose bankuose, panašiai - apie 80 Lt (kai kuriuose net iki 100 Lt) už pavedimą, bet berods nepriklauso kiek pervedinėji. ES ribose, tai galima žinau per pusę šiuos mokesčius dalintis su gavėju, bet į kt šalis tai ne. bet mum juk ir nereikia. tad man atrodo tu neturėtum jau mokėti nieko. bet gal dėl visa ko pasiskambink į banką mirksiukas.gif
Atsakyti
nu greitai mars miegoti naktibalda lotuliukas.gif

bet gal dėl visa ko pasiskambink į banką mirksiukas.gif

pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 gegužės 2008 - 08:41
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 19, 09:39)
o man vel siuvimo susikaupe doh.gif , kadang nuotraukos dar neturiu tai vistiek negaliu skrepinti mad.gif o siuvimo geras kalnas susikaupe, jau akis bado blush2.gif o as vistiek prie kompo sedziu ir gossip.gif laidau
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 19, 01:44)
o man vel siuvimo susikaupe  doh.gif , kadang nuotraukos dar neturiu tai vistiek negaliu skrepinti mad.gif o siuvimo geras kalnas susikaupe, jau akis bado  blush2.gif  o as vistiek prie kompo sedziu ir  gossip.gif  laidau

man kaip uzeina noras siuvinet, tai siuvineju ant SB popieriaus/darbelio mirksiukas.gif tongue.gif ...ir tada praeina tas noras.
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 19, 08:25)
tu turi omeny sita gal? Taip mano vyresne sesute atvykus i JAV dirbo  Ceku meno galerijai gamindama jiem si popieriu. Man teko matyti net kaip ji gamina  wub.gif Rasala palieja ant blekos vandens su aliejaus pavirsium. Paskui su tokiom sukom "sukuoja" vandens pavirsiu ir daro dizainus. Paskui ATSARGIAI uzdeda lapa popieriaus ant vandens/dazu pavirsiuaus. Gali taip padaryti popieriu ir net silko medziaga (atsimenu net silkinius salikus taip dazydavo) wub.gif . Manau jei pagrindinis popierius ir dazai acid free tai tiktu SB.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aha, būtent tas yra bigsmile.gif dar yra kita technologija su tapetų kijais (su CMC galima paruošti acid free (???) klijus su distiliuotu vandeniu ir akriliniais dažais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 19, 09:25)

Vakar maklekojau akrilinius dažus baltą, juodą, raudoną ir truputis mėlynos tai gavosi toks pats variantas indelyje, o ant popieriaus būtų dar didesnis grožis wub.gif
Atsakyti
Linutuke, ką nuveikei ryte - ar siuvai, ar Artmaniją siaubei? Prašom mums atsiskaityti. biggrin.gif

P.S. Aveda888, žinai, tavo užduotis, būtent jos tema, sukėlė man nemažai emocijų, prisiminimų... Jau kelintą dieną neišeinu iš tos keistos būsenos, kai vėl ir vėl apmąstai tą Nusivylimą, kurį nori perteikti SB pagalbą. Kokios spalvos, kokios priemonės? Dėti tik vieną pagrindinę nuotrauką ar ir kitas, susijusias su Tuo Įvykių? Galvoju apie tai net eidama miegot.
Bet aš nesiskundžiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 19 gegužės 2008 - 13:37
QUOTE(zirafos sese @ 2008 05 19, 14:33)
Linutuke, ką nuveikei ryte - ar siuvai, ar Artmaniją siaubei? Prašom mums atsiskaityti.  biggrin.gif
neeee nesiaubiau artmanijos, oras toks kad nosies is namu kisti nesinori schmoll.gif , bet truputi kruva siuviniu sumazinau lotuliukas.gif , bet tik truputi blush2.gif labai jau nesidirba man siandien blink.gif
Atsakyti
nu ir kaip pamiegojai scrap8 blink.gif 5 val ar ne per mazai miegelio g.gif zombiu pavirsi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 05 19, 13:43)
neeee nesiaubiau artmanijos, oras toks kad nosies is namu kisti nesinori  schmoll.gif , bet truputi kruva siuviniu  sumazinau  lotuliukas.gif , bet tik truputi  blush2.gif  labai jau nesidirba man siandien blink.gif

Dėl oro tai tikrai kad nesidirba drinks_cheers.gif doh.gif ir taip šalta kad siaubas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 05 19, 08:25)
user posted image
user posted image

o aš kaip tik savaitgalį varčiau kažkokios vokiečių firmos rankdarbių katalogą ir užmačiau marmuro dažus...tai štai kokį efektą jie duoda bigsmile.gif Reiks kada išbandyti thumbup.gif
Atsakyti